Бездомный Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Есть минусы в том, что ты единственный ребёнок. Было бы в семье пятеро, никто бы не волновался — одним больше, одним меньше…© Кир Булычев, "Сто лет тому вперед". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) баба не бита - як коса не клепана Змінено 21 серпня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Это поистине прекрасный наряд, который она ПОЧТИ надела. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) Ахулиардмэн обладатель золотых рогов вышел на новый уровень это уже всё, финал. даже если они якобы снизят стандарты, это выльется в то, что они будут вечно недовольны всем... это, увы, не лечится. там нет ни рефлексии, ни здоровой критики, а какая-то каша... должны, дай, всё не то, всё не так... Змінено 21 серпня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня (змінено) «Шэн нюй» (кит. 剩女) — отсылает к социальному феномену , когда незамужних девушек старше 27–30 лет пренебрежительно называют термином «шэннюй» (кит. 剩女), что переводится как «объедки» или «залежалый товар». baku.ws/ru/obschestvo/v-kitae-nezamuzhnie- женщины, которые не вступили в брак до 27 лет, официально считаются залежалым товаром и получили название "объедки, пережиток" ("leftover"). Змінено 21 серпня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 16:22 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:22 (змінено) голосрака піхвота з подарунком у пошуках золоторогого забезпечуна ахуліардмена Её дети это прямая угроза твоей свободе по нехорошей статье.🤮 Змінено В п'ятницю в 16:43 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 16:54 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:54 (змінено) чорна удова Ганна седокова у своїїй книзі описывает, как стоит в пробке на московском бульваре и видит, как по улице идет счастливая семья: папа, мама и пятилетняя дочка. «Им так хорошо. А я их ненавижу... Мне больно смотреть на счастливые семьи. (…) У меня не было ролевой модели «папа, мама, я — счастливая семья - МОЯ МАМА БЫЛА СЛИШКОМ ЗАНЯТА НЕНАВИСТЬЮ К МОЕМУ ОТЦУ». Змінено В п'ятницю в 22:11 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 22:52 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 22:52 (змінено) китайське слово : наxyятабаба ? в знайомого племінниця потрапила у таку саму пастку у .... Лондоні лайнусік макарівська - у Києві Змінено В суботу в 05:50 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 23:17 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 23:17 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 04:23 Поділитись Опубліковано: В суботу в 04:23 (змінено) 👍 Змінено В суботу в 05:54 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 04:42 Поділитись Опубліковано: В суботу в 04:42 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 04:43 Поділитись Опубліковано: В суботу в 04:43 (змінено) паразитом у стосунках може бути виключно баба Змінено В суботу в 04:44 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 05:53 Поділитись Опубліковано: В суботу в 05:53 (змінено) поручика Ржевського питають : -- поручик, а как вы сближаетесь с женщинами? -- Я их їбу, а это, знаете ли, сближает.. Змінено В неділю в 05:21 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 05:56 Поділитись Опубліковано: В суботу в 05:56 (змінено) Змінено В суботу в 05:57 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 06:00 Поділитись Опубліковано: В суботу в 06:00 (змінено) на коліна перед хлопцями мусить ставати піхвота Змінено В суботу в 06:20 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В суботу в 09:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 09:20 17 годин тому, Бездомный сказав: баба не бита - як коса не клепана Ви свою, як часто киздите, профілактично? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В суботу в 09:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 09:20 https://www.facebook.com/share/r/1Hd6Yhwbga/?mibextid=wwXIfr 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 09:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 09:28 (змінено) 22 часа назад, ozor сказал: Ви свою, як часто киздите, профілактично? постійно - нонстоп - тільки не фізично - кулаками , а ментально - інтелектуальною перевагою - мистецтво легких торканнь , або "гра в бісер" (с)Герман Гьоссе кулаки - то для слабаків - один розумник з саквояжем накоїть більше , ніж натовп довбограїв з кулеметапми (с) Аль Капоне це гра така - або ти їбеш бабу , або баба їбе тебе ви , немов з бабою не жили програв бабі - втратив бабу Андромаха - та , що б'ється з чоловіком бери бабу по собі , щоб не падать при ходьбі Змінено В неділю в 07:24 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 11:17 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:17 (змінено) на рахунок френдзони - не на 100 % погоджуся з шановним гуру - Борисом . Особисто я "фредзонив" , щоб вивчити під лупою тварину на ім'я баба . І таки - мій названий брат курваш навчив мене на порядки більшому , бо навідміну від баб брехух , він був відветий - всі баби - тварюки. З.И. сина свого - мого племінника - мій названий брат курваш не навчив , довелося мені вчити Змінено В неділю в 05:07 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 11:37 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:37 (змінено) блд , тридцять років разом , а я її кохаю , немов вперше це якесь збочення як те моживо ? Теорія ігор дає відповідь . якщо ти не переважаєш бабу - ти піхвосмок якщо в баби нема цицьок - то підор з піхвою (с) професор біології Іван Єфремов з.і. жодної квітки бабі я не подарував (навіть на весілля - вона з того казиться й досі) , яби ще й тьощу з її йобарем вчасно обнулити , було б взагалі ідеально : - ех , нам би так - вам так не буде (с)Мурзик Васильолвич є нюанс - я їй ніколи не брехав Змінено В суботу в 22:18 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 19:13 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:13 www.instagram.com/reels/DcRoEDrKkOj/ www.instagram.com/p/DcMHdvLSLfm/?igsi=d3Rob3duNHoxZXZq www.instagram.com/reels/DcTUyPKMWbt/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 21:04 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:04 (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: www.instagram.com/p/DcMHdvLSLfm/?igsi=d3Rob3duNHoxZXZq ну як сказати , вродлива баба - то іграшка - небезпечна ( найнебезпечніша ) дорога ( найдорожча ) іграшка , але й найпрестижніша - престижніша за феррарі. приборкана вродлива баба з гарними цицьками , та її похідні - вродливі успішні діти - посідає найвщий щабель серед чоловічих гештальтів. так , приборкання вродливої баби - то один з найвищих чоловічих викликів з часів Зевса та Гери , але ж ми , хлопці прагнемо викликів , та небезпечних іграшок. Приборкана вродлива баба та красунчики діти поряд - надає тобі статус у очах чоловіків ( та задрість - наше его живиться задрощами ) Біологія , трясця - Іван Єфремов. Змінено В суботу в 22:11 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 21:51 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:51 ви становитесь тем , с кем боретесь sass , красавчик , ти победил 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 05:29 Поділитись Опубліковано: В неділю в 05:29 7 годин тому, Бездомный сказав: ви становитесь тем , с кем боретесь sass , красавчик , ти победил Існує нша думка: "Хто здох - той лох" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз