Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 17 часов назад, Dmitriy_S сказал: Я от у вашому кейсі одного не розумію. Схуялі ви до сих пір не розлучилися? Це досить проста процедура, є досвід. взагалі то , перехід на обговорення особистості заборонений правилами форуму . але я відповім : переважна більшість знайомих ( умовно - поголовно ) порозлучалися , і багато хто - не по разу ( що з першого разу було не зрозуміло ?) для більшості ( умовно - поголовно ) чоловіків розлучення відбулося з важкими , для багатьох - з катастрофічними моральними , психічними , фінансовими та майновими наслідками . ділити "спільно нажите" ( і це не лише про майно ) - то такий гембель . і зауважте - це шлюби епохи "до коучерш - психологінь з інстаграму та ютьюбу" , з тих часів баб сильно зкурвили . шлюб для чоловіка не вигідний в тому числі тому , що для чоловіка максимально не вигідне розлучеення , яке і є логічним наслідком шлюбу. і ще - одна з вагомих причин моєї вірності : будь яка "наступна баба" для мене в першу чергу - потенційне джерело небезпечних захворюваннь , які передаються статевим шляхом . гидую я курвами . то ж травматичні , а часто густо - катастрофічні наслідки шлюбів - саме розлуччення . нема шлюбу - нема розлучення . Виключно асоційована спілка вільних людей . більше того - якби ми не були одружені , це нічого б не змінило , хіба що паскуда теща поводилася б нишком . Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 17 годин тому, Dmitriy_S сказав: Я от у вашому кейсі одного не розумію. Схуялі ви до сих пір не розлучилися? Це досить проста процедура, є досвід. Причому багаторазовий. Що якраз і свідчить про те, що ви так нічого і не зрозуміли, бо необучаємий. Карочє, ще раз: один факап (женитьба) не лікується іншим факапом (розлученням). Правильний алгоритм - не робити дурниць - не вступати в шлюб - не ставати лохом. Бо якщо ти вже став лохом (женився) - то після розлучення ти вже ніяк не станеш НЕлохом, а станеш двічі лохом )) А якщо 5 разів женився-розводився - то це прям на х10 тягне ))) Тутошні тітоньки, які по 4 рази розводили лохів, можуть підтвердити свої х8 ) Але вони шось поховалися і бояться вилазити на світ божий. Развод і разводняк - однокорінні слова ) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 8 часов назад, vadimv сказал: Тутошні тітоньки, які по 4 рази розводили лохів, можуть підтвердити свої х8 ) Але вони шось поховалися і бояться вилазити на світ божий. це на той момент 4 Х 6 , вважаю , вона на тому не зупинилася , просто одкровення на форумі припинилися на 4 оленяці забезпечуняці , який в певний момент - коли виснажиться - піде на м'ясо - піхвостраждальці не обучаємі (с) Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз