Togo Опубліковано: 7 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2010 На мешке написано, что ето Портланд Цемент, он самый производитель! Якщо це портландцемент, то який? ПЦ І-400, ПЦ ІІ/Б Ш-400, ПЦ ІІ/А Ш-400? І який завод виробник? Если вы боитесь что вам могут насыпать паленый цемент, то обезательно требуйте сертификат качества на партию цемента! У нас они есть. Фірма, що продає цемент вагонами в день, спокійно може отримати один вагон потрібного мені цементу і три вагони непотрібного, а сертифікат світити один, плюс має бути сертифікат відповідності. А на мишке обезательно указана его марка. І не просто марка, а його повне найменування згідно ДСТУ. На мішку ж фото якого Ви дали цього немає. В наш период важно иметь хорошое качество продукции, так как ето влияет на количество покупателей и потребителей.Поетому думаю что нецелесообразно дурить застройщика и засытать паленый цемент! Так, все сказане Вами має сенс, але чомусь 90% людей беруть noname (читай ШПЦ) цемен через те, що він дешевше, да і цемент ПЦЦ 400, що по визначенню гірше за ШПЦ і ніякого відношення до Портландцементу не має - користується дуже великою популярністю. Со склада в день продается около 70 тонн цемента, как думаете, продавалось бы столько если бы он был плохим? Якщо Вас цікавить саме моя думка, то відповідь - так. Для прикладу візьмемо хоча б Нову Лінію і Епіцентр. Зараз все вирішує ціна. Тем более отзывы покупателей говорят сами за себя! +1. Відгуки, це справді сила! Ваша відповідь була досить велика, але на моє питання Ви не відповіли, тому повторюся - Чому організація яка впевнена в своєму товарі не сертифікує свій цемент як того вимагає стандарт, хоча зобовязана це зробити? 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 8 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2010 Ваша відповідь була досить велика, але на моє питання Ви не відповіли, тому повторюся - Чому організація яка впевнена в своєму товарі не сертифікує свій цемент як того вимагає стандарт, хоча зобовязана це зробити? Цемент сертифікує завод виробник.Їдьте в Каменець-Подольськ і купуйте цемент там, я думаю мішки відрізнятись не будуть. Я не розумію чого ви хочете добитись? Вам не подобається мішок, не купуйте!!!Хоча якість я гарантую. Вас ніхто не заставляє, вибір великий. Мене повністю задовільняє кількість моїх клієнтів, і вони задоволені товаром, ніхто ще не жалівся. А якщо фірма чогось не робить, то значить в цьому не має сенсу, ну і для одного клієнта, який купить 10 мішків, то цього ніхто робити не буде. Якщо зробити фірменні мішки ,то ці мішки будуть дорожчі, при цьому і цемент подорожає.Тому важливо заробляти репутацію якістю товару, я не мішком!!!Думаю питання вичерпано! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 8 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2010 Цемент 400Пц||(аш)-670гр./т. Цемент 400Пц||(вш)-640гр./т. Цемент 500Пц||(аш)-720гр./т. Цемент заводской, с золой не смешивается! Есть доставка! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 9 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2010 Цемент сертифікує завод виробник. Помиляєтеся, завод виробник сертифікує насипний цемент і паспорт дає на насипний цемент, а Ви як фасувальник, сертифікуєте фасований цемент і паспорт даєте свій (не заводський) на фасований цемент. Насипний і фасований цемент ідуть по різним стандартам і це різні товари (до речі, на фото мішка, який Ви давали зазначено стандарт і насипного і фасованого цементу). За цемент, що фасуєте Ви відповідає вже не завод, а Ви як фасувальник. Їдьте в Каменець-Подольськ і купуйте цемент там, я думаю мішки відрізнятись не будуть. І тут Ви помиляєтесь, існує така державна установа як Укрметртестстандарт (в Києві на Метрологічній вулиці) саме ця установа і займається сертифікацією, а її відділення на вул. Краснова займається перевіркою виконання додержання умов стандартизації. Підозрюю, що інспектор з вул. Краснова до Вас ще не завітав якраз через те, що у Вас на мішку не зазначено реквізитів, а з заводами виробниками таке не проходить (великі підприємства перевіряються в першу чергу), ну і Камянецький заводський мішок я бачив, він дуже сильно різниться з Вашим на фото. Я не розумію чого ви хочете добитись? По-перше справедливості, по-друге хочеться трошки проінформувати і Вас і споживачів про нюанси. Вам не подобається мішок, не купуйте!!!Хоча якість я гарантую. От тут цікаво, як Ви гарантуєте якість? На словах? По стандарту, якість фасувальник гарантує специфічним документом який називається "паспорт якості". Цей паспорт фасувальник виписує сам і ставить на ньому свій штамп (не плутати з паспортом якості заводу виробника на насипний цемент, це різні речі). В паспорті зазначаються фізико-хімічні властивості цементу на основі лабораторних досліджень на кожну окрему партію цементу (знову ж не списані з паспорту заводу виробника, а зроблені у власній лабораторії або по договору в акредитованій лабораторії). Ось це і є письмова офіційна гарантія фасувальника, тобто документ з яким можна і до суду піти. Якщо зробити фірменні мішки ,то ці мішки будуть дорожчі, при цьому і цемент подорожає.Тому важливо заробляти репутацію якістю товару, я не мішком!!! Дуже сильно помиляєтесь, фірмі, яка виготовляє мішки без різниці робити його фірмовий чи нефірмовий вартість залежить не від напису, а від кількості кольорів і розміру. Так потрібно замовити своє кліше, яке коштує декілька тисяч, але цього кліше вистачає на декілька сот тисяч мішків, тому, думаю, подорожчання одного мішка з цементом на 1-2 копійки клієнти Вам пробачать. Думаю питання вичерпано! Думаю, можна поставити три крапки ... 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 9 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2010 Цемент 400Пц||(аш)-670гр./т. Цемент 400Пц||(вш)-640гр./т. Цемент 500Пц||(аш)-720гр./т. Ціна дійсно непогана. Хоча для приватного будівництва цемент ПЦ ІІ/А-Ш-500 і цемент ПЦ ІІ/А-Ш-400 не використовується принципово, через те, що їх сфера застосування в приватному будівництві аналогічна до цементу ПЦ ІІ/Б-Ш-400, але при цьому останній дешевше. Взагалі, цементи другої групи "А" (ПЦ ІІ/А...) використовуються тільки на ЗБВ, шиферних і трубних заводах, як більш дешева альтернатива бездомішковим цементам першой групи (ПЦ І...). Цемент заводской, с золой не смешивается! В минулому Вашому пості, Ви зазначали, що завод виробник цементу Камянець-Подільськ. Наскільки мені відомо, ще декілька років тому завод ім. Ковальської який до цього був ексклюзивним покупцем Камянець-Подільського цементу відмовився від поставок і розірвав договір саме через те, що Камянець-Подільський завод, для здешевлення виробництва, став використовувати для випалення клінкеру не газ а вуголь. Нова технологія не дала змогу отримати цемент без вмісту золи. І те, що Ви пропонуєте цемент ПЦ ІІ/А-Ш-500 (який допускає вміст як золи так і шлаків до 20%), а не цемент ПЦ І-500-Н (який такого вмісту не допускає), хоча колись Камянецький цемент славився саме своєю "пятисоткою", опосередковано, але підтверджує мої слова. І взагалі, чому замість "справжньої" пятисотки ПЦ І-500-Н, Ви пропонуєте її "урізану версію" ПЦ ІІ/А-Ш-500. Але ж саме цемент ПЦ І-500-Н можна використовувати в місцях де можливі мінусові температури через те, що він бездомішковий (домішки як губка поглинають вологу, а при мінусових температурах волога перетворюється на лід і цемент тріскається), а там де температура постійно вища за нуль підходить і цемент М400. Тому, моя думка, що це в деякій мірі введення в оману споживача. Виправте, будь-ласка мене, якщо я не правий, ну і звичайно на свій доказ викладіть протокол хімічного аналізу, який Ви зробили перед тим, як так голосно кричати про беззольність цементу, а якщо ж я повинен вірити Вам на слово, то звідки така впевненість? 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 9 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 2010 І не надоїло вам бути от таким суперменом????:D Вас цікавить протокол хім-аналізу, будь-ласка, приїжжайте, беріть мішок цементу і провіряйте!!!Я думаю результати вас задовільнять. А коментувати кожне ваше речення так як ви це робите я не буду, просто є чим зайнятись. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 9 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 2010 Підозрюю, що інспектор з вул. Краснова до Вас ще не завітав Вас це вже не повинно цікавити... Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 28 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2010 Цемент 400Пц||(аш)-680гр./т. Цемент 400Пц||(вш)-640гр./т. Цемент 500Пц||(аш)-720гр./т. Цемент заводской! Есть доставка! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 29 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 2010 Цемент 400Пц||(аш)-680гр./т. Цемент 400Пц||(вш)-650гр./т. Цемент 500Пц||(аш)-720гр./т. Цемент заводской! Есть доставка! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 5 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2010 Цемент 400Пц||(аш)-680гр./т. Цемент 400Пц||(вш)-650гр./т. Цемент 500Пц||(аш)-720гр./т. Цемент заводской! Есть доставка! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 13 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2010 Цемент 400Пц||(аш)-680гр./т. Цемент 400Пц||(вш)-650гр./т. Цемент 500Пц||(аш)-720гр./т. Цемент заводской! Есть доставка! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 13 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2010 Вверх....!!! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bizzyn Опубліковано: 14 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2010 Цемент 400Пц||(аш)-670гр./т. Цемент 400Пц||(вш)-640гр./т. Цемент 500Пц||(аш)-720гр./т. Цемент заводской, с золой не смешивается! Есть доставка! 500ПЦ (аш) имеется в виду 500Д20? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 14 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2010 500ПЦ (аш) имеется в виду 500Д20? Нет, ето имеется ввиду 500/Д-0. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
activesales Опубліковано: 15 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2010 Нет, ето имеется ввиду 500/Д-0. ха-ха-ха, насмешили! с такой ценой (720грн) в мешке не может быть ПЦ-І-500! В лучшем случае там 500Д-20, в худшем - 400А. Я это утверждаю, так как хорошо владею входящими оптовыми ценами на цемент со всех заводов. Для сравнения, я продаю цемент ПЦ-І-500 по 820грн/т. При заказе от 10т. - чуть дешевле - 790-800грн, но не 720! Да, дорого по сравнению с вашей ценой, зато никогда никаких претензий не было от покупателей. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 15 липня 2010 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2010 Нет, ето имеется ввиду 500/Д-0. ПЦ ІІ/А-Ш 500 це якраз Д20 ПЦ І-500 - це Д0 Продаємо не знаємо що? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 15 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 15 липня 2010 ПЦ ІІ/А-Ш 500 це якраз Д20 ПЦ І-500 - це Д0 Вот, опытный человек правду говорит. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 31 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2010 Грузовые перевозки по Киеву и Украине автомобилями до 5 тонн 20 кубов.Перевозка мебели,домашних вещей,стройматериалов,офисные и квартирные преезды в удобное для ВАС время. Доставим груз в любую точку Киева И Украины.Оперативная подача авто. всегда рады помочь!!! тел. 8(096)929-87-87 Александр. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 31 липня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2010 Цемент 400Пц||(аш)-680гр./т. Цемент 400Пц||(вш)-650гр./т. Цемент 500Пц||(аш)-720гр./т. Цемент заводской! Есть доставка! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ol4ik Опубліковано: 1 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2010 Какая стоимость будет перевозки Киев-Донецк? на сайте перевозчиков мне предлагали 2 грн за км. Это нормально? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 1 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2010 Какая стоимость будет перевозки Киев-Донецк? на сайте перевозчиков мне предлагали 2 грн за км. Это нормально? А что вы хотите везти в Донецк какой вес и обьем.? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ol4ik Опубліковано: 2 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2010 планируем дерево. длина примерно 4 м, высота незнаю...Вообщем где то примерно 200м2 блок-хауса+половая доска 30м2. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
leopold Опубліковано: 2 серпня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2010 планируем дерево. длина примерно 4 м, высота незнаю...Вообщем где то примерно 200м2 блок-хауса+половая доска 30м2. Ну ето примерно 3 куба я так думаю, в газельку поместится, тогда цену они дали нормальную, если она действительно такая будет. Я тоже могу отвезти, но у менямашина по грузоподемности больше, так что если в газельку не поместится то тогда прошу) И ето будет где-то 3.3 грн за километр. 2 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 2 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2010 200 м2 блокхауса + 30 м2 пола = около 5-6 кубов Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 2 серпня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2010 200 м2 блокхауса + 30 м2 пола = около 5-6 кубов Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення