-
Публікації
4 447 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Днів у лідерах
21
Востаннє Сарочка виграв 9 вересня 2021
Публікації Сарочка були найпопулярнішими!
Про Сарочка
- День народження 30 жовтня
Персональная информация
- Отчет о моей стройке
-
Пол
Женский
Сарочка's Achievements
-
То напевне це дивовижне враження, вони дуже яскраві . А в великой кількості це напевно вау ефект.
-
Ось, з саду , де були нагуліваніі квиток повернулися до дому.
-
Ще з кабачків можно зробить щось типу хумуса ( назвем це намазкою, та не солоне з випечкки щось накшталт міні пішого порціонного, в форме від мафіна) ну це ось перше що прийшло на думку. Якщо треба ще, то піду свою тетрадь відкрию, бо щось більш готується, щось меньш. але то стандартний набір - салат- горячее-випечка. Компот не пропоную , але він також є а арсеналі. Уневерсальний овоч
-
Або Кабачки в азійському стилі (у соєво-медовому соусі). Це буде на пательні, але це не деруни, то 3-5 хв , думаю має право на життя такий рецепт. Сразу кажу, що це страва на три людини, мак вихід десь повинен бути до 0,5 кг , бо перевантажувати сковорідку не треба, наче все попливе і буде звичайни тушкований овочі. Треба зберегти балан альденте. Від дійде до мягкісті вже на тарелці. Від часу подачі також повинно пройти не більш ніж 5 хв. Це не блюдо на нагрів, або щ_б залишилось на завтра, то друга концепція. Швидко , яскраво і трохи відчуваєте текстуру. Якщо текстури нема, то треба зменшити час стояння на кухні над пательнею ще на 1 хв. Кабачки китайці готовлять за 5 рухів Вог, але там температура шалена. То в нас треба тількі доче4атися зміни кольору скоринку молодого кабачка, ось так буде візуальна готовність. Ну і нарізка,3 мм то зайве. Гострий ніж та тоненький слайси. Кабачки — 2 шт. Соєвий соус — 2 ст. ложки Мед або цукор — 1 ч. ложка Часник — 1 зубчик Кунжут — за бажанням Олія Нарізати кабачки брусками або кружальцями.товщину - 1.1,5 мм Обсмажити на олії , на великой температурі до альденте, то смажених краєчків. Не треба допускати, щоб потік сік, треба невелика кількість на пательні, та сама велика мощность плити. Краще хай виглядає край дуже підсмаженим ніж все почте пускати сік. Смажимо по принципу китайської кухні, поки скоринка почне зміняти колір на яскравий. Це все. Це займе часу десь 1,5- 2 хв Макс . Пательня предварительно дуже горяча повинна бути, щоб від масла шов димок . Додати соєвий соус, мед і часник.( все це потрібно змішати в чашці заранее) Тушкувати 2 хв, поки карамелізується.. якщо треба більше соуса на білий ріс до гаарниру, то давайте в чашку 1 чайну ложку крохмалю і 4 ст л бульйону концентрованого, або звичайной води+ 1 ст ложка соєвого соусу. Сіль тут за бажанням. Я завжди в азійські страви ще додаю імбірь та гострий перець в цю чашку заливки. Ця страва за 5 хв Дуже пасує до білого круглого рису типу Камоліно. . . Час на готування рису не рахую. Ріс зварити потрібно заранее. На останній хвилині рису, починаємо готовити кабачок. Десь так . Це майже миттєво Опціонно можна додати кунжутний соус в чашку заправки, та дашіду ( корейський сухій бульон )з анчоусов, або мідій, це посілює смак, це як природній глюкомат, не відчувається, як смак, але робить соус більш насиченим. Посипати кунжутом. По такому рецепту готую ще стрілки часника, , які зараз є в промисловому масштабі. Це ось прям бомбічно. Можно додати ще предварительно також швидко піджарени пластини(1 мм мʼяса будь якого, якщо так не можете порізати, то можна фаршу, якщо треба щоб було полу мʼясне блюдо)
-
до простих рецептів з кабачка. Якщо є тека тертушка, як на моркву корейську Молодий кабачок — 1-2 шт.Сир фета — 50–70 гОливкова олія — 1 ст. ложкаЛимонний сік — 1 ч. ложкаМ’ята або базилік — кілька листків.Сіль, перець, італійський трави. Нарізаємо кабачок довгими тонкими стрічками (як локшину) ножем для овочів або теркою. Порскаємо оливковою олією, лимонним сіком. Додємо крихти фети та порвану м’яту. Чавимо в руцях щільно спеції щось на кшталт італійські з трав. Їсти можна сирим або злегка припустити на сковороді 1–2 хв.
-
До речі. Забули з всіма розмовами про пралку. Николи ніт на другому поверсі. З багатьох причин. Починаючі як іі туда тягнути, 70-90 кг штуку , це окрема буде подія , як вона буде там дринчати( вібрація) доцільно, можливо, і то сумнівно , це якщо є сушарка, та якщо є гардероб на другому поверсі. Пралку ви будете запускати вночі, і по перекриттю вона вам на весь будинок буде грінчати в ночі, коли тихо. І це не квартира, в будинку завжди тихо, коли з квартири з їхати, то це буде з часом по вухам дратувати. Можно безліч тем перечитати, тіх хто тількі переїхав в будинок. У всіх було саме одно перше враження ТИХО. Тихо так, що іноді різало вуха. І тут вам пралка …. З часом, все одно життя більш буде на 1 поверсі, так більш зручно. То автоматично, такі краще не тягнути на другій поверх то , що вдобно тримати на першому. Брудний сухій одяг легше стягнути до до 1 поверху , ніж мокре . Бо часи такі бентежни, що сьогодні вас є сушильна машина, завтра ні, з будь яких причин і потягнете ви все це до вулиці, або на 1 поверху до пральної кімнати з сушаркою. . Деякі речі не можна пхати в сушарку і потрібно, щоб було щось на чому можна досушити речі .
-
Тут, якщо солод на пивоварні, з всіма паузами температурними і витримками, то буде як по рецепту чі то 4, чі то 6, що потрібно, то майже і буде. .В залежності від рецепту. Нам подобається щось біля 4 , оптимально. Але діло не в сорті , то взагалі другорядно. Діло в щільності. Щоб пиво мало плотний смак, густий з після смаком, не треба добавляти Ще 30 відсотків води. Це як сік. Він гарний, коли має определенну концентрацію, а потім це якесь Садочок( намагаюсь на прикладі сіку надати приклад) . Але то що зараз з бутилок, то мальтозне пиво, мені здається , що то юппі-90 газоване. Ничого загального з пивом воно більше не має. Це просто напій, схожий по смаку на пиво, як юппі схожій на сік. До речі ,в крафтових півоварнях роблять саме з тих же рецептур,можливо з тіх же пакунків, і точно з того самого солоду, бо здебільшого, саме смачний в нас не расте, а ще його жарять і солодять ( однажды ми і таке пробували робити, це анриіал в домашніх умовах, простіше купити готовий) але в промисловості, на їх гарному оборудованні, щільності пива дуже низька, в мене враження, що замість 30 літрів на пакунок( умовно) додають ,40 для виходу прибутковості, бо пиво більш за 100 не дуже купляють( 100 це вже на виході, але то реальна ціна собівартості зараз , в міру неврожай хміль то взагалі, а американський хміль то і є смак) Украиінській хміль то гарно, але він про гіркоту. Да речі ,якось ми даже на дикому хміль місцевому пробували. Ну таке. Посередне щось. Але я знов розлого , та не по теме. Якщо цікаво, то або в лічку, або до моєї темі. Бо це вже не повага до ТС. . та як ви сказали вчора - Амінь 💋
-
Не знаю що таке порошці. Але почали робити, коли майже почалася окупація. Тоді чотири місяця ничого не продавали. Випили все що було За пів року до ціх подій , я чомусь вирішила, що мені сподобається спробувати зварити піва, це ж не складніше ніж квас. Тому купила три набору солоду , дріжджів і хмелю. Це була готова рецептура. Ну тобто додайте одне -по варіть стількі,потім додайте це. рецепт завжди додається. Я чесно кажу- в мене так руці і дійшли спробувати. Якщоб не війна, напевно так би ще б лежали. Спочатку варили в чані, ( на мій погляд це було саме смачне пиво, чі то часи були таки) , потім купили першу пивоварню, потім іншу , вже повністю автоматичну. Але це суто , щоб чоловік разважался. Це його кухня, його забаганка, є даже аламбік, як надстройка , ( а ось це вже не цікаво , як і колонна і і все інше, як надстройка до півоварні). . Почалось з бутлей, перешли в кегогенератори, та навіть холодильники. Це хоббі чоловіка, він там прикупив багато книжок з рецептами, ми іноді відтворюваємо рецепті аутентічни 19 віку, всякі різни піваси типу гарбузового, октоберфесту, можжевелового, та безліч. Якось додавали липу в іпу. Все залежить від складу , на нашої , з додаванням деяких солей, все одно воді неможливо зварити лагер. База іпи, аббатьске, с щільной текстурою гарно виходить. Коли зробили підвал, то пиво з витримкою 6 місяців типу Imperial Stout, в молодому виці це ірландський чорний статут ( як марінад до рулькі, це бомбічно). тому рецептів безліч. Через три рокі чоловік каже , пиво можна варити будь-звідки чого, був би гарний хміль, бо такі він дає смак і забиває іноді все інше. Я не заважаю, він так не сходить з розуму, коли займається ділом. До речі це досить прибутково, в деякій час була черга, на пиво. Але складно( важко на пиві працювати, постійно щось треба мити) бочки тягати, бочки мити. . Але це дорого. Пиво що зараз продається це всеж теж саме , але розбавлено рідиною десь відсотків на 30-40 , але щоб зберегти градус( більше не можливо природне вибродити) додають спирт. . Тому рідке на смак, але якось торкуче. Ніколи не могла писати кратко, тому вибачаюсь, що в чужій темі , та не по темі Але ось яскравий приклад, як життя в будинку накладає нових забаганок, ніколи в квартирі б не робила пивоварню. Даже подумати про це не було можливости. То , з огляду квартири, то робить треба більш гнучку інфрастукту. Бо квартира , це не дім. в обратно сторону - мені здавалось , що до мене будуть приїжджати багато друзів, . Виявилось, ніт , то короновірус , то віна з блокпостами. А тепер і друзів не залишилось. Тому бані, і альтанки с шашликами, то не не актуально. Шашлик 2 раза в рік, макс.. бо в гарной духовці мʼясо краще, як ні круті.
-
Сарочка підписався на Наш будинок біля Вишгороду.
-
Душ с трапом в підлогу на другому поверсі, це сумнівне і складне рішення . Проблема гідроізоляції ніхто відміняє. Якщо в вас трапиться погане виконання, то нічого ви з цім зробити не зможете потім. Ванна , с гарної душевною системою( якщо треба то душ, якщо не треба, то ванна з пузирькамі. Зазвичай спальні розташовані на другому поверсі, то якщо ви не плануєте приймати джакузі з друзями на 4 людини, тож рішення ванна на другому поверсі , на першому душ в підлогу логічне рішення. З власного досвіду. Не претендую на істину , просто в мене так, і мені це зручно. На першому в мене взагалі немає стінок кабіни тількі тропічний душ ( звісно маленькій душ та кран така ж сама сі тема , як на другому) та шторки. . Шторка здригається вбік і це просто приміщення, коли потрібно , душевая може бути много цілевою - мою щось там дуже велике ,наприклад, алабая. І там же в мене взагалі півоварня домашня , гарна вентиляція, вікно, то що треба. Тож душевая першого поверху в мене не тількі щоб прийняти душ( але туалет в мене окремо від душевой. )
-
Ховаємо літо в банку. Порічка + мʼята + меліса.
-
В таку текстуру зазвичай додають крохмаль, тоді повинна вийти більш стабільна текстура. Як деруни робити з молодої картоплі , поки вона не набрала крохмалю. Трохи крохмалю, дрібку борошна.
-
То Інсана на вас не вистачає. Мабуть ви про нього вже забули . За цей пост ви ще раз в бан надовго відправились би, бо тут три порушення в одному пості. Ну ви ж доросла людина, ви в інтернеті, то це ви так сприймаєте особісто , що ТС якось себе поводить зверхньо відповідно робітників. Взагалі має право. Його гілка , його думка, має право висловлювати всю думку, через те, він її создавал, витрачає час на наповнення контентом. Подобається вам це Чі ні. Вона існує . Окремо від вас , і всіх інших споживачів цього форуму. Він робить контент, якій іде на користь Будівельному форуму . Це велика повага , і напротів що робите ви для цього форуму ? ви кожним постом смиттевой гілці не робіте краще цьому форуму , ось це не нормально, але цього ви не помічаєте, ви занадто занурілісь політичною гілкою, через її перспективу перетягуєте все на себе особисто. Це не так. Мір не вертається вокруг вас і ще 20 чудіків цього форуму, якій роблять форуму просмотру. Так гілка , про яку я згадую, не наповнюю контентом, вона робить просмотри і заходи, але з нього нізько сортне лайного лайна багато розуму не треба. ви особисто сприймаєте , що Віктор щось має до вас. Поверьте, їм обоім , що Т С що Віктору в цілому, все одно до вас, ви не в їх сфері орбіти. Скажемо так.
-
А зі спецій та трав тількі часник? По по опису він буде дуже нейтральний, , то в абрісісі часнік і сіль, помідорів там до кислоти не покладеш багато. Тому вони для яскравості більш. Я б додала в тісто прованьських тоав. Мені здається , що вони додадуть більш яскравого смаку.. Але, як ідея, взагалі гарно, щось мокра піца в вигляду рулета. То плюс мінус начинку можливо змінювати згідно с всім , що закатується в лавашний рол. На мій погляд форель туда тоде зайде з тімьяном. Дякую за ідею. 🌷
-
То я взагалі не для себе. Я не по йолкам 😀. В мене є одна коника, то і досить мені. Я щось їх в себе не бачу. То в той темі, про яку ви кажете, Віктор, що живе в Дніпро, казав, що він витратив вже купу грошів на ялинки, та вони в нього не растуть і погібають. Він скаржився на воду, що вона для ялинок не підходить. Чі грунти. Мені стало цікаво, чому так, щоб там за ґрунти такі.То я більше з ним теревенила. Може вдруг спробує ще раз посадити. Відкривши карту , я побачила, що в їх місцевості лужні важкі , переважно суглинкі грунти, та вода з великой кількістю солей , більш крейдова, тоб то теж лужна, скоріш за все. Але це було виключно припущення. Виходячі з таких початкових данних я і писала про кору ( яка в мішках продається) добавити до грунту, можливо це погана ідея, тут я даже не буду щось зайве казазати. Але це йому б було доступно. А ось опад, якій я б для себе , наприклад набрала б з лісу хвойного, якій на сусідній вулиці починається, то не думаю, що йому він (хвойний опад)доступний В них вже даже сосни не растут в лісогосподарствах. А ще він саджає крупномірамі, що також в весняну посадку буде важко. То може спробує з невеличкого чогось з другім підходом до посадкі. Розмова так собі не о чем, но можливо здійсніть мрію, змінивши підхід в посадці. А може і ні, втомився вже їх саджати . Хто зна.