Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Денис0201

Пользователи
  • Публікації

    43
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Денис0201

  1. Якщо профіки їм пофіг який газоблок, у мене зі стоунлайту ідеальні і рівні стіни, хоча чекав аерок.
  2. Якщо кому цікава тема будівельного вагончика та ціни на 2023 рік. youtu.be/M4Dm7iWx8FI?si=d0EafcfGXlWnlOUU
  3. Всім привіт. Ось і ми розпочали будівництво нашого будинку в серпні 2023 року. Більше детально розкажу про все у відео в наступному пості. Долучайтесь та підписуйтесь!
  4. Заживіть насос від своєї квартири і хай всі вам гроші скидають. Хазяйка може у сусіда дворик забрати і робити що хоче так як він йому не належить, або на вас оформити сервітуту і ви матимете права користуватись ділянкою, а сусід посмокче. Що ви як діти малі
  5. Архітекторша хотіла грошей. То поділ ділянки не відповідає детальному плану, то треба дозвіл на проїзд до ділянки, то гараж близько, не вказано де скважина на ескізі і так з кожною відмовою була нова причина.
  6. Я теж думав що у мене все супер з ділянкою і документами. Будівельний паспорт отримував півтора року.
  7. А бригаду будівельників не порадите в Білогородці? Так щоб добротно робили свою справу і без кидалова. Прошу вибачення у автора що вліз.
  8. Я онлайн все зробив, заплатив тільки за кВт + лічильник день - ніч. Все зробив не маючи будівельного паспорта в Київській області.
  9. Подивіться документи на землю і обмеження. Там мають бути сюрпризи. Коли я вибирав, стільки наслухався про безпроблемний перевод осг, або поділ ділянки під будівництво. А насправді, або санітарна зона, або не відповідає детальному плану.
  10. 8 метрів до сусіднього будинку має бути, або до проектного будинку сусіда, якщо він має будпаспорт, але не почав будуватись
  11. Якщо порушені норми йде відмова, ніякого штрафу немає. Паспорт або видають, або не видають.
  12. Де це такі ціни за 5 соток? Вра***те ще що побудувати будинок на 4 сотках з протипожежними нормами і отримати будпаспорт теж буде проблематично.
  13. Перевіряє все одно місцевий архітектор, а це для них кормушка. Вирогідність того що осг не зможете перевести дуже висока. Відмазок буде повно. Не випробовуйте долю.
  14. Я би не ризикував. У мене ділянка під будівництво і рік не міг отримати буд.паспорт.
  15. Попередньо було 4 незаконних відмови через корупційного архітектора. Кожен раз з нової причини, то гараж близко то далеко то взагалі не можна будуватись на моїй ділянці. Рекомендую не подаватись через цнап. Коли подаєтесь в дії, багато незаконних вимог зникає і відмови реєструються на будівельному порталі. Я подавав права власності на землю, схема забудови земельної ділянки і фасадів. Навіть 200ка не потрібна була через дію. Єдине що зараз будівельний портал не синхронізується з дією і в ній буде постійно показувались що отримання в процесі. Треба зареєструватись в будівельному порталі для розробників і там дивитись всі свої відмови, або отримати буд паспорт.
  16. Від цього танцю у русні підгорає youtu.be/2od8mDtuPBs
  17. Вчора отримав будівельний паспорт через дію. До цього була ще одна відмова з гаражем, вирішив поки його взагалі прибрати, а вже коли дійде до нього справа і якщо дійде - внесемо заміни.
×
×
  • Створити...