Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Domikv

Пользователи
  • Публікації

    495
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Київ

Відвідувачі профілю

3 043 перегляда профілю

Domikv's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • Уже год на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Преданный форуму
  • Уже неделю на форуме
  • 10 комментариев

Recent Badges

36

Репутація

  1. Вибачте, про яких лівих штукатурів і монтажників мова? Виходячи з Вашої відповіді форум не для того, щоб порадитись, а для сарказму та знущань? Невже хтось змушує відповідати.
  2. Підкажіть чи варто робити вуличну воду (декілька кранів по периметру будинку) через систему водопідготовки (типу ecosoft)? Вода для миття машини, щось полити, руки помити, басейн дитячий набрати, можливо крапельний чи автополив буде. Боюся буде великий розхід фільтра і частий зкид сольоної води. Монтажна організація радить все виводити через водопідготовку, у сусідів вулична вода без очистки.
  3. Так у сусідів якраз без очистки. Багато хто пише, що форсунки автополиву забиваються і можуть бути проблеми з мийкою високого тиску типу керхер. Не знаю тому і питаю
  4. Підкажіть чи варто робити вуличну воду (декілька кранів по периметру будинку) через систему водопідготовки (типу ecosoft)? Вода для миття машини, щось полити, руки помити, басейн дитячий набрати, можливо крапельний чи автополив буде. Боюся буде великий розхід фільтра і частий зкид сольоної води. Монтажна організація радить все виводити через водопідготовку, у сусідів вулична вода без очистки.
  5. А де вказано про садові товариства? Що це за бред, раніше давали всім. Хтось з Києва робив проект, дійсно лише за 8000? І як виглядає той проект? Я розумію ми робили проект на прокладання ліній..а тут вся електрика і топочна змонтована, до чого тут ДТЕК з своїм проектом, що по ньому мають робити?
  6. в котельні тільки електричний котел, є камін, це ніяк не впливає? це ж не основне опалелення
  7. добре, так все ж таки в технічному паспорті має бути вказано місце розташування чи ні? Якщо ще не повністю змонтована котельня, я можу ж замовити технічний паспорт?
  8. То виходить якщо стіни після гіпсової штукатурки мають перепади на 2 м 2-3 мм, то після шпаклівки вони залишаться і це норм?
  9. а хтось знає, таки має бути в технічному паспорті вказано місце електроопалювальної установки? бо тут якось не ясно. Мені ще тільки доведеться робити технічний паспорт, але котельну до кінця не змонтували, не знаю як правильно. технічний паспорт будинку/квартири з вказівкою місця розташування електроопалювальної установки, приладу обліку і розподільного щита (приклад у вкладенні), технічний паспорт будинку/квартири без вказівки місця розташування електроопалювальної установки, приладу обліку і розподільного щита;
  10. а пункт 2. Наявність виконаного підрядною організацією проєкту на електричне опалення будинку. Це що, мається на увазі, проект від тих, хто в домі клав теплу підлогу?
  11. Підкажіть де в ДСТУ прописано які можуть бути перепади по стіні, якщо ставити правило 2м на стіну, скільки мм зазори то допустимо? Робимо стіни під покраску з склохолстом, зараз завершили весь етап до фарбування. Якщо ставити правило 2-3 м, то під ним зазори нерівномірні, десь прилягає, десь просвіти, 1-2 мм може. І ще питання по внутрішнім кутам, як їх правильно мають заробляти, наскільки гострий кут має бути? І так само там де примикання гіпсокартонової стелі, у нас без тіньогового, просто безщільовий варіант, багетів не буде.
  12. А чи не може від стінки з газобетону утворюватися конденсат в зоні мінвати зсередини? Вона ж ніби холодна ззовні, а вмередині мабуть тепліша..Може ппс проклеїти?
  13. Дуже дякую, а Ви вертикальні простінки теж якось утепляли чи виключно перекритття ?
  14. Вітаю, треба робити утеплення холодного горища, по плану 30 см, 20 см між балками і 10 між контрейками, зазор 5 см і настил з дошки. Питання як правильно утеплити бічну стінку, у нас вона з газоблоку д400 40 см, і чи треба там взагалі щось робити. Ззовні там вже підшивка стоїть, а утепленого фасаду немає, він в зону підшивки не буде заходити (хоча може й треба було). Перше фото з проекту, а далі приклади з інтернету, дивлюся там вкладають мінвату на бічну стінку та мауерлат. І ще питання що краще взяти для утеплення, розглядаю Утеплювач базальтовий 30 кг/м3 Izovat в плитах чи Утеплювач скловолоконний 15 кг/м3 KNAUF Insulation NatuRoll в рулоні, пишуть він Гідрофобізован по всьому перерізу По теплопроводності однакові, останній в 3 рази легший, не знаю наскільки він може потім зпресуватися. Хтось більше базальт хвалить, він щільніший..хтось цей Кнауф. Кнауф виходить в 1,5 дешевше
  15. Підкажіть будь-ласка, у нас буде так само 30 см с контрейками, треба замовляти утеплювач і розгубилися, що краще взяти Утеплювач базальтовий 30 кг/м3 Izovat в плитах чи Утеплювач скловолоконний 15 кг/м3 KNAUF Insulation NatuRoll в рулоні, пишуть він Гідрофобізован по всьому перерізу По теплопроводності однакові, останній в 3 рази легший, не знаю наскільки він може потім зпресуватися. Хтось більше базальт хвалить, він щільніший..хтось цей Кнауф. Кнауф виходить в 1,5 дешевше
×
×
  • Створити...