Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

таняшка

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

таняшка's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Підкажіть, будь -ласка , чи ця "амністія " буде стосуватися будинка,який побудований на землях ОСГ (знаходиться в межах села). Може в когось була подібна ситуація?
  2. Доброго дня!!! Підкажіть, які матеріали ( торгові марки) використовуєте в своїх "проектах"? Допоможіть скласти правильний пиріг утеплення ГБ будинку мінватою, що краще готова силіконова штукатрка в відрах чи брати в мішках , яких ТМ?
  3. Дуже вдячна за відповідь. Як я зрозуміла можна не змінювати цільове призначення землі, а узаконювати як самострой на осг?
  4. Болюче питання : Якщо дім побудований на землі з призначенням ОСГ (знаходиться в межах села) він являється самостроєм? Як його оформити?
  5. Шановні "стройдомовці" підскажіть : зміна цільового призначення 20 соток з с/г призначення на призначення під забудову коштує в Броварах 9000 грн. Це реальна цифра?
  6. Дуже дякую за відповіді....підкажіть, на яку статтю Земельного кодекса чи якогось іншого Закону мені "опиратися" при зустрічі з землеупорядником селищної ради ( бо він мені приводить ст.121 Земельного кодексу. " про обмеження до 15 соток під забудову в селищі міського типу".
  7. Ситуація така : Є акт на землю 20 соток ( призначення с/г) в селищі міського типу. Хочу будувати будинок ( вже є коробка), як я розумію треба змінити цільове призначення. Йду в селищу раду пишу заяву на зміну, приймають рішення де написано , що 15 соток під забудову , а 5 під с/г.,так пише Земельний кодекс (сказав наш землеупорядник). Коли я звернулась до фірми , яка буде займатися зміною цільового призначення, то мені повідомили , що я мала право змінити цільове для всієї ділянки 20 соток і ніяких обмежень не повинно бути. Що робити? Як пише ЗАКОН?
  8. А мне не подскажете с чего начать??? На данный момент у нас в наличии : земля 20 соток в районе, гос. акт на землю с/х назначения,есть решение сельсовета на смену целевого наз. (15 на сторойку и 5 на с/х ,сказали так надо), и маленький домик (коробка) до 150 кв. Что делать дальше?Брать разрешения на строительство? Делать новый акт? так денег лишних нет,напишите что Главней за что можно"зацепиться" на пару лет...и еще ....мой домик никто не заберет???
  9. Понятно...... Будем потроху збирати гроші на узаконізацію, для наших наших ГАЗків,ДАБКІВ, Держкомземів,БТІстів ( вроде їх ліквідіруть) та всяких разних інстанцій.... Блин ,ох в нас країна - ВСЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ !!!!!:D
  10. Дуже вам дякую за роз'яснення!!!! А то я така "непонимающая" в этих делах....у мене прям депресія із-за цих земельних питань....ой ще хотіла спитати, я так розумію , що можна жити в неоформлених будинках? Просто не можна там зареєструватись, його продати,подарувати?
  11. Шановний seyvalter!!!! Хочу почути ваші поради щодо моєї плачевної ситуації : Маю на руках держ.акт на землю с/г призначення. Маю рішення селищної ради про зміну цільового призначення землі під забудову. а ще маю коробку з кришою на цьому участку и це все що маю:sad:
  12. Допоможіть !!!! Маю на руках державний акт на земельну ділянку (під С/г) 20 соток, в тому місяці пройшла сесія селищної ради і прийняли рішення про зміну ціл.призначення моєї ділянки..... от і все що в мене є з документів.... На цій ділянці вже є хоз приміщення та будиночок (без даху).... Виникає одвічне питання з чого почати? Проекту немає (скачали инету та трохи домалювали свого).....Це буде самострой?... Куди звернутись? Броварський район
  13. Знающие люди проконсультируйте!!!На данный момент имею 20 соток земли в поселке (акт на с/х)как поменять целевое назначение (под строительство).Насколько я знаю в поселке под стройку розрешено не больше 15 соток.Что делать,с чего начинать,с решения сельсовета?????
×
×
  • Створити...