Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmode

Пользователи
  • Публікації

    6 751
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    14

Усі публікації користувача Dmode

  1. Може тому мені в вікні перевірок по апдейтам нічого не рекомендує...
  2. А якщо через HA після перевищення заданого рівня напруги вимикати переключатель Charge в бмс? І вмикати коли напруга опуститься до дозволеної. Костиль, але поки не виправили баг, не мучало б бмс.
  3. Вдалося якось отримати вперше схожу поведінку інверторної бмс, до описаної у відео Енді. Початкові налаштування: RCV 3.451, SOC100 3.450, RCV Time 1година, RFV Time 0.2години. Струм на люксі обмежений в 20А (батарей 2шт тож на них струм грубо меньший в два рази). напруга на інверторі вища за RVC*16 Видно як пару раз комірки розбігались при підході до RVC. При цьому SOC cкакнув до 100% після чого, був вручну резетнутий. Далі зменьшив обмеження струму до 4А. Не є зрозумілим що є причиною частих поштовхів вверх, які не доходили до RCV. Їх частота відрізняється і невідомо від чого залежить. Далі збільшив RCV 3.554, SOC100 3.553, Після двох нирків під RFV, напруга пішла до нової уставки RCV. Одна з комірок перескочила за SOC100, відповідно рівень заряду одразу скочив на 100%. Після цього напруга продовжувала триматись близько до RCV. І за кілька годин середня напруга збірки досягнуля RCV. Видно в цей час стартанув таймер RCV Time, і на такому рівні протрималася годину, після чого пішла вниз. Хоча в процесі мала невеликі поштовхи вверх, не зрозуміло по якій причині. Ось напруга добралась до RFV. І тут мав би стартанути таймер RFV Time, але невідомо чи він стартує якщо стан заряду є 100%.
  4. Люксоводи, приєднуйтесь до групи в телеграмі t.me/LuxPowerSNA
  5. Цікаво що друга батарея трохи відстає, але все одно отримує значення 100%SOC, від іншої батареї. Хоча в самої напруга далека від 100%SOC
  6. Пробую скидати (+1-1 до ємності) дані по фейковому 100% SOC, інвертор починає заряджати. Під верх починається анархія через різні рівні заряду, і потім навість на струмі 1-2А, або взагалі без струму, балансиру то тяжко збирати до купи. Достатньо щоб одна вискочка сягнула 100%SOC напруги, Люкс перестає заряджати, бмс показує зразу 100%. І так по колу. Припускаю що це через суттєво різний рівень заряду комірок, який виникає черз постійний недозаряд на верхах, бо фактичний час насичення дорівнює нулю.
  7. Cудячи з цього відео, алгоритм працює як треба. Якщо Р_виходу < Р_генератора то заряджає батарею. Якщо Р_виходу > Р_генератора, то бере нестачу з батареї. Але то інша версія девайсу і поки не зрозуміло чи на наших буде працювати так само.
  8. Як би ж то правда була. Перестану тоді так сумувати від вибору Люкса...
  9. Пірометр занадто грубий інструмент для такої задачі. Тепловізор з хорошою матрицею можливо був би більш корисним.
  10. Можливо тому, що тепло від плати трохи підігріває сенсор, і коли Ви поміщаєте цю конструкцію в умови потоку повітря, повітря трохи охолоджує плату та знижує її вплив на покази сенсора.
  11. Так Люкс незалежно від своїх налаштувань мав би слідувати налаштуванням BMS, а саме RCV*16, головне щоб в Люксі меньше не було. І можливо варто налаштувати в бмс, щоб RCV був максимально близький до SOC100, але був максимально далекий від захисту перенапруги OVP.
  12. Ось моя поточна ситуація. В Люкса дійсно є в інтеграції параметр обмеження БМС по струму "Lux BMS Limit Charge (Live)", і його показник зменьшується по мірі заряду. Але Люкс на нього не звертає ніякої уваги, бо весь цей час заряд іде на 40А (дві БМС по близько 20А). Вірогідно через це і відбувається не плавний підхід до SOC100% Voltage, а мав би плавно слідувати командам бмс...
  13. От би знати де ці параметри знайти. Бо поки не відомо чи інвертор сам підбирає тому чи отримує його значення з БМС.
  14. Лише відключення від мережі або блокування на роутері. Вся ієрархія користувачів яка над вами, має доступ наскільки розумію. Тобто над вами інсталятор, над ним дистрибутор, і т.д. до виробника в китаї. Але ви можете глянути історію змін налаштувань, і там буде юзер які ці зміни вносив.
  15. Підключіть ось це. Воно здатне читати всі сенсори бмс, і суттєво частіше ніж пише логи люкс. Для аналізу куди більш корисніша.
  16. Може юзера в статусі понизили? Який зараз статус, еnduser чи інсталятор?
  17. Максимальний в Люксі, а поточний скільки візьме батарея напевно якщо воно меньше максимального... Так, по SOC бмс може часом повну фігню показати. Напругу в бмс відкалібрував по "юрку", але то треба відєднати батарею і дати їх трохи постояти.
×
×
  • Створити...