Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Darko

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Darko

  1. Доброго дня. Чи замовляв хтось ракушняк у команії Крим-строй (rakushechnik.org), що можете про них сказати? Цікавить позитивний досвід купівлі ракушняка та контакти таких продавців. Дякую. З.і. Потрібно 5000 шт. (М-25) у м. Луцьк.
  2. Шановні форумчани, дійшов до етапу вибору гідроізоляції фундаменту, так як роботи планую виконати самостійно то більше імпонує варіант обмазочної ГІ. Прочитавши теми форуму по ГІ фундаменту, в моєму словнику з"явились такі нові слова як - гіпердесмо, ізопласт-еластік, пенетрон, гідрохіт і тд., а коли по бігав по сайтам то виявилось, що цього добра ще більше. Одним словом в голові каша. Тепер питаня. Чим всетаки керуватися при виборі, яка між ними різниця в чому я програю чи виграю коли обиратиму в різному ціновому сегменті? Прочитав що є ще фарбуюча ізоляція. але її термін дії 5-6 років? ( І взагалі достатньо обмазочної ГІ чи її потрібно з чимось компонувати та захищати (наприклад захисними мембранами) Вихідні дані6 цокольний підвал на пів будинку, стіни ФБС, не опалюваний, частина використовуватиметься під погріб, а інша під котельню, до ГВ 6-7 м., грунт - бура глина. З.Ы. Наперед хочу подякувати людям, що попри свої справи ще мають час перейматися чужими проблемами та допомагати порадами.
  3. Можливо забагато питань? ) Тоді тільки основне. 1. Як гідроізолювати підвальне приміщення, коли частина (на схемі №1) планується використовуватись під погріб, а частина (на схемі №2) під котельню. (Може ізольовувати тільки котельню, а у складському тільки шви промазати?) Приміщення будуть розділені між собою стіною з червоної цегли. Опалюватись не будуть. ГВ 6-7 м. 2. Чи достатньо утеплити цоколь до рівня промерзання, чи потрібно весь підвал до дна?
  4. Доброго дня. Користуючись вже даною темою та попри те, що можливо моє питання вже перегукується із попередніми, прошу Вас, всетаки допомогти порадами. Звивели фундамент. - Стіни будинку ФБС-4 на бетонній підошві, вирівняні в три ряди цеглою м-100; - підвал на половину будинку, висота - 4 блоки плюс цегла, заглиблення в землю бл. 2 м; - у підвалі - бетонна плина під низом ізоляційна плівка, під ФБС - єврорубероїд. - по периметру два блоки плюс цегла, заглибленя 120 см.; - до води 6-7 м; - грунт - глинозем (на дні дуже твердий) Питання: 1. Як гідроізолювати підвальне приміщення, коли частина (на схемі №1) планується використовуватись під погріб, а частина (на схемі №2) під котельню. 2. Чи потрібно додатково утеплювати підвал крім цоколя. 3. Частина фундаменту, еркер (виділено червоним на схемі) складається із одного ФБС-4, а далі виведена із цегли. Як потрібно ізолювати та утепляти цю частину? 4. Чи потрібно утепляти цоколь по периметру де немає підвалу? Гідроізоляційні роботи планую виконати власними силами тому хочу підібрати простіший спосіб. Дякую, надіюсь на Ваші відгуки.
  5. Чи достатньо для мурування цоколя цегли марки М-75, чи всетаки потрібно брати М-100. Фундамент з ФБС, будинок ГБ, перекриття бетонні плити?
  6. Сьогодні відвіз в інспекцію ДАБК повідомлення. Прийняли, сказали що все нор. і прийти через тиждень. Тут співробітник розповідає, що в нього зразу теж сказали що все ок, а коли він прийшов знову то понамальовували повно зауважень. Правда в нього декларація була. Питання. Чи є причини для занепокоєння, чому тиждень (може грошей хтів)?
  7. Допоможіть розрахувати витрати на приготування 1 м. куб заливки бетону М-200, власноруч. З міксера коштує 650 грн. плюс 220 грн. за роботу по укладці та армуванню. Думаю який варіант обрати?
  8. Доброго дня, допоможіть в розрахунку. Ми запланували будівництво 1,5 пов. дому 9х9 (ГБ), з підвалом в частині будинку та гаражем.(див схему) З розрахунку на фундамент потрібно: Блоки ФБС: 24-3-6 - 16 шт - 301 грн.; 24-4-6 - 63 шт - 386 грн.; Всього 29 134 грн (без доставки) Бетон М200 - 16 м3 - 622 грн - 9952 грн (з доставкою). Порахувавши, ще витрати на доставку і оренду техніки, ми за думались в доцільності підвалу в загалі. Хочу почути з вашого досвіу на скільки дешевшим обійдеться фундамент такого будинку, якщо відмовитись від підвалу і залити простий стрічкови фундамент? Хоч би в й в грубих підрахунках? Дякую. Жб. Кп.pdf
  9. Дякую всім, з блоками і доставкою оприділився, думаю тему можна закривати.
  10. Необхідні фундаментні блоки 24-4-6 - 63 шт., 24-3-6 - 16 шт. Ціна у м. Луцьку знайшов 386 грн за 301 грн. відповідно. (без доставки). Разом 29 134 грн. Цікавить ціни в інших регіонах з доставкою у Луцьк? Чи буде доставка від виробника такої кількості блоків вигідніша ніж у диллера у Луцьку?
  11. Доброго дня, необхідні ФБС 24-3-6-т - 16 шт. та ФБС 24-4-6-т - 63 шт. будівництво у Луцьку. Чи здійснюєте доставку до Луцька, яка буде вартість блоків та доставки?
  12. Назвіть, будьласка, точний розмір і кількість в нявності, цікавлять 24-3-6 та 24-4-6
  13. Підкажіть, будьласка, якщо власником земельної ділянки є дружина чи можливо правовласності на новозбудований будинок оформити на чоловіка або дітей?
×
×
  • Створити...