Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Robin Hood

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Robin Hood

  1. У меня похожая ситуация. Но чтобы не ставить радиаторы думаю комбинировать теплый пол (может инфракрасный) под ламинат с внутрипольным конвектором на выходе на террасу и может возле окон... Сейчас читаю про производителей... xxxxx.ua/experts/shops/top-5-proizvoditelei-vnutripolnykh-konvektorov/
  2. Я собі замовив як додатковий обігрів, бо на першому поверсі - чомусь висока вологість ... Бачив їх в шоурумі : radiators.in.ua/uk/konvektory/plintusnye-konvektory/
  3. Дотягнути чуть-чуть то можна (на закручених радіаторах то до пів см буде норм...але не через силу). Мене чомусь насторожує цей колір) Зазвичай там ніякої смазки , щоб вона потекла з водою.... А тиск впав сильно?
  4. Ви читали мої витрати коштів і часу на цю всю супер технологію в порівнняні з плитами перекриття? Тим більше що дуже багато покупців Терріви ведуться на слово "конструктор" і починають мучитись самі... Я повторюся! ТІЛЬКИ У ВИПАДКУ КОЛИ НЕМАЄ ПІДЇЗДУ КРАНУ!!! Це з власного досвіду і надіюсь що можливо хтось і задуМається чи вона потрібна! До речі ВАЖЛИВИЙ НЬЮАНС на який потрібно звернути увагу: Це перекриття дає меншу нагрузку (тобто важить менше) Тільки у порівнянні з монолітним перекриттям! А НЕ З ПЛИТАМИ!!!! А так, писали, що два дні раз і готово! Так можливо за два дні четверо чоловік виставлять ці всі блоки, ну і якщо вже вони такі супер специ то за ті ж два дні пов'яжуть всю арматуру в пояса, а при наявності професійних підпор всі ці балки підіпруть!, зроблять опалубку , а також арматуру в "деформаційні чи як їх шви+s чи С подібними фінтіклюшками ". ну і якщо приїде міксер з бетононасосом то вони звичайно ще й за години півтора заллють ці 100 метри квадратних! Але тоді пора***те скільки такі робочі візьмуть за роботу, якщо один бетононасос "висосе" приблизно 5 000грн. Дуже сумніваюсь що четверо чоловік це зробить!))) ТОму не погоджуся що тут вся проблема у організації праці! Але я розумію, продукт треба продавати і рекламувати. Це просто мої особисті враження і відчуття після роботи з цим "НоуХау" ) Добавлено через 5 минут Ага при перегляді відео на Ютюб це все так просто і швидко! А от коли починається робота тоді і розумієш "де собака закопана". ))) НУ а на рахунок бігати на висоті, ( з попереднього повідомлення Hordi), це взагалі веселуха! БАлка 6,5 м і цю супер легку конструкцію бере два чоговіка і несе по стіні 38 см. Ніс сам з корішом) Скажу Вам що це не хухри мухри навіть без вітру і дощу!)))
  5. З свого власного досвіду скажу: Перекриття теріва брав на старий будинок до якого добудував ще частину. Вийшло 100 квадратних метрів терріви. Заливав вручну! І давав мінімальну висоту плити по терріві, що = 4 см. Так як в мене будинок добудований на дві сімї, то одну частину перекривав плитами перекриття, а другу взяв терріву (100 м2) , так як думав що це буде трохи лекше та + зразу монолітний пояс по периметру! Висновок: 1. Вага: порахувавши щебен+пісок+цемент. Вага вийшла така сама як і плит, навіть трішки більше, так як ще не було пораховано вагу арматури в поясах. 2. Тривалість робіт: - Плити на будинок 100 метри квадратних поклав сам з кумом за 3 години ! ! ! Затрати на кран + їх довоз машинами склало 1800 грн. - Терріва. Це просто ахтунг! Приїхали машина: вигружало 5 чоловік здається 2 чи 3 години. Спочатку виставляв малі кімнати сам із товаришом 1 день - одна кімната (два дня). Поняв свою помилку і на суботу назбирав знайомих в кількості сам +3є чоловік, таскали цілий день! Далі пояса і опалубка + так зване пристінне армування - взяв два різноробочих 3 дні по 200 грн кожному. Далі заливка цього всього діла 3 чи 4 дні (вже точно не памятаю) четверо чоловік, які взяли за це 4 000грн.Реально хлоці напахалися добряче! Отже напахався сам як віл, ще й дрізі на дивані не сиділи! Витрати на роботу: Для друзів два ящика пива + дві величезні піцци = 500 грн+600 грн(різноробочі) + 4 000 (заливка) = 5100грн. Сама терріва з доставкою 22 000 грн. Пісок і щебінь та цемент приблизно ще 5 000 грн. не врахована арматура так як її купляв раніше! (можу порахувати точніше, так як все записую в журнальчік)) ТОму це все діло вийшло 32-34 000грн. При чому ще й сам напахався ! ! ! Висновок: Єдина причина по якій можна брати терріву, це коли немає підїзду краном!! Якщо крану є заїзд навіть не думайте - тільки плити перекриття!!! Плити це економія часу, коштів та нервів+надійність!!! Переконався сам!!! Не ведіться на інші доводи! Я думав та що там терріве це конструктор - зроблю сам! Можливо у малих обємах і так! І ніби ці блоки легенькі, але коли їх реально багато - то робиться зовсім не смішно!!
  6. Підкопав фундамент. Отже: по кутах заглиблення на 70 см...далі по периметру по 50 см. Вирішено було так як один кут уже підкопано укріпити його! Було викопано до глибини 1 м від нуля , заглиблено під фундамент на 15 см,(сам фундамент має приблизно 50) зв'язано пояс 15на15 та частково одною частиною заглиблено під фундамент Далі залито бутон . Викидаю декілька фото.
  7. До існуючого будинку приблизно шістдесятих років добудовую так званий дюплекс (на дві сім'ї)... Був залитий новий фундамент (глибиною в 1м) до старого будинку та забурений в нього . . . Із старого будинку буде зніматися криша та стеля (зроблена з деревяних балок/зверху якась стяжка сантиметра на 3-5). Замовлене перекритя Терріва яким перекриється старий будинок. Та буде надмуровуватися 1,50 піноблоками. Підкопуючи старий фундамент досліджено що він приблизно на 70 см залитий ... далі з нулем пішла цегла.... Питання Чи потрібно зміцнювати якимсь чином старий фундамент , можливо підливати і як це правильно зробити??? Тріщини в стінах присутні під вікнами.. Грунт: на глубині 60-70 см..глина яку тяжко копати , на грибині після 1м починається пісок.... Просто думаю що як перекрию террівою, то буде монолітний пояс який в принципі буде давити однаково на всі стіни... З цих міркувань відмовився від підлиття.... проте отримавши проект побачив 1,50 добудова другого поверху...і тепер мене це хвилює.... Чи можливо встояний старий фундамент краще не трогати? Бо як підрию то він в подальшому буде давати усадку...???? Прошу поради!
  8. Теж збираюся брати розсувні двері на терасу...Як вони поводять себе зимою? Не дує часом може брати перевірені часом відкривні двері з віконного профілю???
  9. Доброго дня! І все ж таки! Тема створена в 2010 році. Я не побачив відгуків від реальних користувачів з фотографіями... (крім декількох) Будь-ласка, якщо є позитивний чи негативний досвід користування цими воротами напишіть конкретніше, бажано з фотографіями.. Якщо все ГУТ - напишіть користуюсь стільки років все ок. Ось фото. Якщо розлетілись за пів року - все НЕ ГУТ, + фото, +пояснення фірми і т.д. А то це називається переливати з пустого в порожнє. Ці китай, ці не китай і т.д.
  10. Хм, цікаво. Поїду напевне подивлюст на фірму.. Хтось в них брав? Як враження? ( а то через 3 тижні дойту до криші, а ще не визначився з профнастилом... Ну Руукі - дорого..) ПС. Тільки що уточнив ціну: 0.5- 75 грн-не Китай!!!! Ну за таку ціну то вже можна думати про Руккі! Мені підійшла б ціна 55-65.. Можливо щось порадите в Києві, Буду вдячний???
  11. Все так. Проте, я послав повідомлення почтою, згодом отримав повідомлення про вручення., а ще через місяць отримав лист де вказано що реєстрація не проведена з таких то причин. От і виходить, - що я не повідомив орган у встановленому порядку. Послав ще раз)
  12. З 1 червня 2012 р зазначається: - відповідальна особа з класифікаційним сертифікатом; -авторський нагляд ! Хто що про це знає? А то прийшла відповідь - про направлення документів на доопрацювання.. Сьогодні відправити не вдалося.. А завтра вже 1.06.2012.... Капец)
  13. Всім доброго дня! Хочу побудувати гарний забор, от тільки не можу зупинитись на жодному! Тільки з металопрофілю - якось занадто просто на фасадну стіну. З каменю - треба якийсь оригінальний варіат, поки що не бачив щоб мені зразу сподобався. Можливо якийсь комбінований? Порадьте варіанти, бажано з фото.. Буду вдячний!
  14. Дуже актуальна тема! Та сама ситуація, вже думаю купити якусь воздушку і розганяти. Травми не завдам, а от можливо результат буде)))
  15. на додачу, От накидав схему "як курка лапою"... Вибачаюсь за невігласластво..)
  16. Доброго вечора! Зараз будую гараж з кімнатою збоку та півповерхом (мансандра) над гаражом! РОзмір кімнатки: 4 на 5,70. (у стіні розміром 4 метри вхід в приміщення з лівого боку, 1м. від лівої сторони. Ввійшовши - Зразу вліво вхід в гараж.). Що хотілося б розмістити в цій кімнатці (1 поверх): 1. вихід на 2й поверх.(мансандру). 2. Туале +душ. (вихід в каналізацію з боку входу в будь-якому куті) 3. Далі по можливості кухня - студія ... і тд. ну по можливості десь там телевізор+диванчик )))) можна з комбінацією з каміном) Буду вдячний за допомогу... Отака непроста ситуація...
×
×
  • Створити...