Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SoyaL

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

SoyaL's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Добрый день, подскажите, пожалуйста, как называется этот цвет? Добавлено через 5 минут Подскажите, пожалуйста, название и цвет покраски дома?
  2. Amazonka,подскажите, пожалуйста, координаты проэктантов по газу в Бориспольськом районе на fortuna_m@ukr.net Заранее благодарна!
  3. Дякую Вам за відповідь, я зараз перероблюю проект по факту, та буду знову йти до архітектора, просити внести зміни до будпаспорту, думаю чи стояти на своєму, посилаючись на законодавство? А якщо невідповідність, це чим мені загрожує? Я не зможу отримати декларацію? Тобто й питання з газом також вирішити не можу... Добавлено через 54 секунды Документи не вдома, називається АКТ Добавлено через 1 минуту Після повідомлення, Акт
  4. Підскажіть, будь-ласка, як правильно вносити зміни до будівельного паспорту. У квітні 2012р. був зроблений проект, на основі якого в червні мені було видано будівельний паспорт, потім Будінспекція в листопаді 2012р. надала мені дозвіл на будівництво будинку розміром 13,22*9,96. Зараз листопад 2013р. будівництво будинку та всіх споруд закінчено, але (мабуть не досконало підійшли до питання планування) розміри в натурі не співпадають з розмірами у будівельному паспорті, (збільшені). В будінспекції порадили внести зміни до будпаспорту. Порадьте, будь-ласка, можливі посилання по моєму питанню, чи маю я на це право? Кажуть, що у Бориспільському районі (відділ архітектури) не вносять змін, на яких підставах відмовляють не знаю. Буду дуже вдячна.
×
×
  • Створити...