Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

alemoke

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача alemoke

  1. а якщо наприклад габарити ті самі, відстані також... а ось етажність ні, будівельний виданий на одно поверховий будинок..а побудували 2 поверхи. Як діяти в такому випадку? загальна площа 110 м2 ? І наприклад, зараз хочемо додати ще гараж якого раніше не було ? Яка послідовність?
  2. Всім привіт. Допомагаю сусіду в ремонті кровлі, скоріше в реконструкції... після "освободителей".... Ліс на обрешітку просто жах... але іншого немає. Один скат повністю вцілів, інший вже перебрали.... Фінішній слой бітумка(двухшарова) добре, що була закуплена ще раніше на гараж... який так і не побудував... я ніколи з нею не працював... на скільки критично і які допуски по перепаду на площині? На скільки ідеально має бути виставлена обрешітка.. в межах розумного і щоб не було видно явних горбів?
  3. Паніки ніякої немає, шукалось рішення як тимчасово обійтись без утеплювача в плоскому даху і все... Дійшли до висновку, що розуклонку робити немає сенсу на пред того, що стяжка просто не встигне висохнути... відповідно і адгезія до бітумних матеріалів буде поганою.
  4. Кран буде завтра, тому ще трохи і плити будуть на місці
  5. Можна багато чого .... але думаю зрозуміло, що фінансів на матеріал немає. Найближчий будівельний магазин який залишився цілий в 100 км. Тому і вибір впав на плоский дах. Тим паче ж/б плита 220мм має не погану енергоємність і буде точно краще ніж просто плівка чи рубероид на деревяному каркасі. Плюс є вірогідність що снігом присипле, а це буде додатковий утеплювач.
  6. 2. Перевіряв ще раніше на бордюрах, працювало, але на скільки то довго і ефективно буде на даху працювати хто ж його знає.... 4. Через парапети, по довгій стороні (9х6), парапетів немає.. на даний момент є тільки армопояс і все.. плануємо завтра закинути вже плити.
  7. а якщо використати в стяжку гідрофобізатори ? просто плити ж/б, м'яко кажучи далеко не рівні... є ще тирса, в теорії після стяжки можна застелити плівкою, а зверху тирсу .. думаю її 100-150мм вистачить... потім знову плівку і чимсь пригрузити , щоб хоча б на 7 днів набрати міцність.... поки ще не знаю як вірно в таких дахах робити уклони....
  8. в тій будівлі мають якось ще перезимувати люди... а якщо на плити покласти звичайно плівку, поставити маяки, залити швиденько стяжку з якимсь уклоном і наплавити рубероїд... хоча б один шар... чи цього мало?
  9. Можливо хтось підкаже конструктив плоскої кровлі, з тих матеріалів які є в наявності.. 2х поверховий недобудований будинок 9х6 з газоблоку. Ж/б плити і газоблок. Задача, накрити... основна проблема як обійтись без утеплювача, але залиши можливість для подальшого завершення того "пирогу" як потрібно. Простіше кажучи, зробити тимчасовий плоский дах на період війни з мінімальними фінансовими вкладеннями.
  10. Виникло таке питання, будинок 2 поверхи на всі стіни з 250мм д500 б2.5 гб блоку. Перекладини над вікнами на дверми також монолітні з запуском + 300мм в кожну з сторін. Армопояс між поверхами 250х250. Чи можливо перекритись плитами ПК? по горизонталі
  11. это понятно, НО в нашей стране нужно сначала понять законно или нет. А то в нашей архитектуре могут тебе что хочешь рассказать(уже проходили). По этому нужно сразу иметь готовую аргументацию что как и по чему, прежде чем подавать на строй паспорт.
  12. Возник вопрос, законно или нет? Построить гараж, в которого одна стена на меже участка и смотрит на дорогу? Отступ от соседей 3 метра и тп.
  13. Доречі, якщо розетка в щитку на стовпі( тимчасово для будівництва) потрібно робити заземлення чи ні? Бо стовп стоїть метр від участку, по логіці(але в цій країні її немає) не маєш права на дорозі монтувати своє заземлення.
  14. Встал такой вопрос, а законно ли делать вот такой навес ? Который в ровень с фасадным забором, который в свою очередь смотрит на дорогу. К соседям 3метра (примеру). Фото для примера. И если навес будет односкатный в сторону дороги ?
  15. во сколько обошелся СУ? и где покупали если не секрет?
  16. Случайно набрел на вот такую схему подключения, хотел спросить и посоветоваться. в предыдущих схемах здесь на форуме насос после трехходового клапана, здесь же до. да, еще забыл, а куда подключать ввод воды? к обратке перед позицией 10
  17. Помогите определиться, есть 1 контур 15м2 (или 16*60м+- трубы), котел пока в дороге термии в характеристика указано от 5 °С до 85 °С, продаваны говорят для ТП пойдет.Насос так же едит. Стал вопрос как это все буджетненько подключить и нужен ли смесительный узел, трехходовой термостатический кран и тп.
  18. по ихнему ориентировочному расчету, мне подойдет UPS 25-40.Но хват ли? как узнать, посчитать?
  19. лично ничего в монтажной длинне 130 плохого не вижу, да и принципиально на данный момент без разницы. 440с поясните?
  20. Такая вот задача образовалась, есть 1 контур теплого пола и в будущем еще будет 6. Общая площадь дома 90м2. Контур который уже сделан 15м2 (или 16*60м+- трубы).В ближайшем будущим будет еще примерно такой же контур.Данно есть, а теперь собственно задача, зима уже не загорами. Появилось большое желание запустить один контур на каком то не дорогом электрокотле с возможностью подключение еще 1-2 контура (что бы запас по мощности был, если это возможно).Посмотрел рынок электрокотлов, "Термия", "Титан", "Днипро" и тп. По мощности максимум что я могу подключить 4.5квт, то есть 3 фазки нету и в ближайшее время не намечается. Возможно кто то уже сталкивался с такой задачей и с такими котлами для совета что же выбрать. После осмотра мощности и тп характеристик, подошел к комплектации и цене относительно ее, основное отличии есть или нету насоса, сразу возникла мысль, было бы хорошо купить отдельно котел и отдельно насос, что бы в будущем насос поставить в коллектор для работы з 7 контурами.Возможно запас по мощности сейчас плохая идея и проще купить не дорогой насос и забыл. И тут опять начал искать, случайно наткнулся на тему где показывали насосы с 3 режимами роботы.Думаю идеальное решение для данной задачи.А вот с мощностью не понятно 25/40, 25/60. Ах да дом в 1 этаж. Возможно и в этой части кто то что может посоветовать.
×
×
  • Створити...