Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Тигриця

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Тигриця

  1. Дякую, але хотілося б глибше зрозуміти які механізми цього спрощення. Так, наприклад, у нас ситуація з підключенням до водопостачання (Черкасиводоканал). Є технічні умови отримані від водоканалу за якими зроблано проект, що погоджений службами міста. Проблема в тому, що взимку організація, яка сертифікована виконувати роботи по прокладанні комунікацій порахувала одну ціну, а зараз називає в 4 рази вищу (я так розумію в зв'язку з тим, що взимку був не сезон). І ось буквально позавчора сусід каже, що вийшла Постанова в якій говориться, що для даних робіт не обовязково наймати сертифіковану організацію, а можна прокласти все самостійно. Прочитавши Постанову я зрозуміла, що малося на увазі про підключення до інженерних мереж інших споруд які є на території домоволодіння, якщо будинок уже підключений, а не підключення з нуля, коли комунікації треба вести поза межами домоволодіння. Так, наприклад, якщо вода прокладена лише у будинок, а господар хоче провести + ще до літньої кухні то дозволи не треба. Вибачаюсь за довгий текст, хочеться щоб було зрозуміло суть питання.
  2. Доброго дня всім! хто може пояснити значення п.5 Постанова КМУ "ПЕРЕЛІК будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію" № 406 від 07.06.2017 . Пунк 5 Приєднання та підключення до інженерних мереж відповідно до технічних умов індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських будівель і споруд, гаражів, розташованих на присадибних, дачних і садових земельних ділянках та земельних ділянках для будівництва індивідуальних гаражів.
  3. Куплю вагончик-битовку, нову або б/у, недорого. Тел 098 225 сім5 5три. В Черкасах або передмісті.
  4. Доброго дня, Руслан! Чи можна знаючи кадастровий номер ділянки (а також різні схеми, що є в проекті на відведення землі - схема геодезичних робіт, каталог координатів зовнішніх меж користування та ін.) дізнатися координати GPS ділянки. Суть в тому, що ділянки відведені в полі, при виїзді з міста і постройок ще не дуже багато, більше того ділянки всі однакові (квадратні по 10соток) рік тому коли куплялася ділянка колишки забивалися, їх навіть не 4шт, а 8 тепер (дерев'яні забивалися коли Міська рада наділяла землю і залізні коли ми купляли у власника, тобто по два колишка в одній лункі). Плануємо начати будівництво і огородити ділянку сіткою, звісно я знаю де саме моя ділянка, але для заспокоєння душі хочеться пересвідчитися, наприклад, за допомогою GPS - чи можливо це? Буду вдячна за відповідь. Ще одне запитання скільки коштує геологія (ділянка рівна, без дерев і кущів, проектуємий будинок приблизно 12*17).
×
×
  • Створити...