Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vladdi

Пользователи
  • Публікації

    4 025
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Усі публікації користувача Vladdi

  1. +100500. Кіностудія ФСБ все також справно буде вибльовувати кожного дня нові порції роликів, а наші місцеві дурники-зрадники їх будуть радісно постити в стрічку та кидати лайном в своїх співгромадян, сподіваючись на те, що начебто вони в Інтернеті невидимі.
  2. Моя особиста думка - прилади захисту, від яких може залежати життя, не можна купляти за принципом "будь-де, аби що, аби дешевше". Якщо немає грошей на ПЗВ відомих марок, то, кінець кінцем, можливо взяти ІЕК. Це далеко не гірший варіант. Біда в тому, що зараз на ринку з'явилось багато виробів, які створені "під замовника", а саме, це спрощені версії під задану межу вартості. Я знаю такі виробництва, і про це тут неодноразово вже писав. Знаю фабрики, які виробляють продукцію для відомих марок, а також ОЕМ пристрої з начинкою від будь-якого бренду, але в трохи змінених корпусах і з маркуванням замовника. Але вони також не коштують дешево, не можуть, бо там є нормальні матеріали та конструкція. З іншого боку, "під замовлення" ці азіати готові випустити партію будь-чого "на 1 долар", але всередині буде хтозна що, без будь-яких гарантій виробника. Саме така "продукція" дуже популярна в кацапії, також завозиться і до нас. Тому радіти китайським дешевим приладам з дивними назвами з Алі або на наших базарах не варто. Це не іграшки, мова іде про безпеку та життя.
  3. Мої особисті тести показали лише чимале власне споживання та занадто великі затримки в аварійних режимах. Tomzn зовсім не найгірший виробник (точніше, продавець), але використовувати їх РКН я особисто не раджу. У порівнянні з відсутніми зараз в продажу ADECS з поляризованими реле це просто відверте лайно, звиняйте.
  4. Виведення грошей у трастові фонди - стандартна шпарина виведення/легалізації капіталів та несплати податків для великого українського бізнесу, адже не обкладається податком на строк створення. Тому не демонструйте зайвий раз відсутність знань предмету, ці схеми вже обговорювались саме в цій гілці. До того ж декларація то не звіт про сплачені в бюджет податки, не треба пересмикувати. Це лише констатація статків, які сховати неможливо або треба засвітити з якихось причин.
  5. Трохи мізків ввімкнути то проблема для багатьох, як видно. Вже казав, що надування щок у більшості закінчується лише голосним пердінням. По-перше. Секретні контракти держоборонзамовлень радикально звужують коло можливих виконавців на всіх етапах, а також тих самих "контролюючих органів", які теоретично можуть щось там "контролювати". Навіть під час слідства допущені(!) посадові особи (слідчі) не могли навіть ознайомитись із майже всіма цікавими для слідства моментами, що дозволило швидко та безкарно "потопити" більшість значущих епізодів, які не вдалось більш надійно сховати. Тим більше, треба розуміти, що така схема "організації бізнесу" не дозволяє здійснити незалежний зовнішній аудит, провести журналістські або громадські розслідування, тощо. По-друге, добре налагоджена схема цього "державного акціонерного товариства" з десятками фіктивних посередників та надійним "дахом", дозволяє провертати оборудки, швидко та безкарно збільшуючи кінцеву вартість запчастин та комплектуючих в десятки разів. Працювали всі традиційні українські схеми, нічого нового там не вигадували, просто ні до чого було, адже все схоплено на всіх рівнях.
  6. Зніми рожеві окуляри. Або не топи тупу пропаганду для плебса. Петя твій скільки у 2021 році задекларував доходу? Всього 162 млн грн. Розшифровую - це все завдяки хитро схованим схемам з секретними контрактами, за якими десятки мільярдів бюджетних грошей спрямовувались на підконтрольні підприємства, а іншим (в тому числі ракетним) діставались у кращому випадку залишки. "Секретні" гроші легко не світити, тому реальні статки порахувати важко, але нам вистачить і того, що є у відкритих джерелах. Після розкриття більшості схем, у 2022 році шоколадний заробив всього 1 435 000 000 (один мільярд 435 мільйонів гривень доходу), це за даними декларації. Пацан впевнено іде до успіху рік за роком, і у 2023 році декларує вже 1 440 000 000 грн (один мільярд 440 мільйонів гривень доходу). Палким прихильникам ну от зовсім не цікаво, чому в часи, коли навіть досить багаті вітчизняні буратини статки втрачали, а їх геройський лідер збільшив особистий дохід у 20 разів? А ще вони пишаються, що сивочолий кинув Червинському аж 9 мільйонів на викуп, що складає аж 0,6% від висмоктаного з бюджету чесно заробленого. Благодійник, а як же. Десятки мільйонів євро та доларів відносно чесно виведені за кордон. Цікаво, чи це не та сама проблема, з якої більшість закордонних політиків дуже обережно дистанцюється від такого успішного бізнесмена? Співайте дифірамби далі, бо не дай Боже ділкам знову дістатись годівниць. На всяк випадок - я не прихильник партії ЗЕ, але наразі єдиний спосіб уникати загострення проблем, то свідомий та незаангажований аналіз дій та їх наслідків, громадський контроль та максимальна відкритість.
  7. Не треба знову та знову цитувати ворожі методички. Треба не тільки читати та дивитись російських пропагандонів, а й вивчати доступний аналітичний матеріал. Всі (нормальні) повинні розуміти, що зараз ситуація така, що нам потрібно уважно дивитись на віддалені наслідки всіх можливих рішень з точки зору посилення/послаблення підтримки політичних партій наших спонсорів. Перш за все, Америка. Один з наріжних каменів республіканської партії то є релігійна свідомість та повага до релігійних громад. Активні дії проти поки що, на превеликий жаль, значного прошарку прихильників УПЦ МП точно призведуть до шквалу критики та вимог діяти демократичними методами переконання, а не силовими заборонами. Це однозначно послабить позиції України перед складними виборами, і точно не додасть підтримки з боку інших партнерів. Тому діяльність тих політичних сил та конкретних людей, які зараз всю цю виставу закрутили, це точно розрахована атака по багатьом чутливим напрямкам.
  8. Я стільки не вип'ю старий вже
  9. Дурак тот, кто не понимает, как работает экономика. Надувать щеки полезно, но у многих кроме пердежа никакого результата.
  10. Їх і не побачити просто так, треба зайти в job центр. Але умови дуже цікаві, спочатку претендента навіть для навчання, наприклад, на робочі спеціальності, не кажучи вже про інженерні, будуть вивчати, а кандидат повинен підписати цікавий контракт, в якому, якщо коротко, він повністю відмовляється від приватного життя (контроль за всім), не може самостійно, без дозволу, нікуди їхати за межі зони, і т. ін. Натомість дуже пристойна зарплатня і ще багато чого.
  11. Довбойобов лише один. А саме той, хто радісно сере сипле в стрічку цитатами кацапського провідника іпсошних методичок. І доказ простий - найяскравіший одразу у першій цитаті. Один свідомий ворог публікує, а другий, можливо теж свідомий, але вданому випадку точно або з мізками не дружить, або теж ворог, але вже внутрішній. Треба всього лише лише трохи подумати та побачити, що в Україну їдуть не американські гроші, а результат роботи підприємств американського ВПК, якому ці гроші якраз й підуть на оновлення та поповнення резерву. Зараз акції всіх компаній просто летять вгору, а самі виробники не встигають виконувати нові поточні замовлення, як їх тут же збільшують. Рівень заробітних плат дуже пристойний, але людей не вистачає.
  12. При розрахунку зверніть особливу увагу на від'ємний коефіцієнт напруги панелей. Чим менша температура, тим більшу напругу розвивають елементи. Цей коефіцієнт вказаний в документації на конкретну модифікацію. Це я до того, що у випадку якщо Ви розрахуєте сумарну напругу 600В при +20, то при -15 вони вам видадуть 700В (наприклад) і можуть спалити вхід. Це зараз дуже розповсюджена помилка, хоч її обійти нескладно. Іноді краще збільшити потужність паралельними з'єднаннями, ніж намагатись трохи зекономити на втратах при послідовному.
  13. Зазвичай у режимах значного навантаження (відносно крайніх значень за документацією), у маленьких синхронних генераторів виникають проблеми з частотою, часто спостерігається її вихід за межі допуску інвертора або ДБЖ, що призводить до відключення ДБЖ та переходу на батарею. Механічне регулювання зазвичай налаштовують на завищену частоту, з розрахунком, що з наростанням споживання вона буде трохи падати. У мене теж 5кВт генератор, початкові налаштування регулятора обертів так і були встановлені. Оскільки потужність споживання зазвичай невелика, менше половини потужності, то довелось трохи зменшувати частоту вручну, щоб "задовольнити" вимоги ДБЖ, якому не подобались початкові 52Гц.
  14. Для агм значення має струм розряду. Чим менший, тим краще. Тому паралельне з'єднання допустиме і доцільне. Також менший розряд дозволить швидше відновити батарею в режимі далекому від критичних. Якщо на батареї вказаний струм 23А, то 20А залишаються в межах допуску. Зараз ситуація така, що за час надання електрики треба намагатись якомога більше заряду залити в батареї, але одна справа ганяти її на режимах, близьких до граничних, а зовсім інша на далеких від допустимих.
  15. Стоп, друже. Ми обговорювали конкретну тему щодо засудження конкретної людини, яка здійснила кілька серйозних порушень, які призвели до людських втрат, втрат бойової техніки та матеріальних ресурсів. Також ніхто не ставить під сумнів, що людина має й безумовні заслуги перед державою. Але у Вас дивна позиція, якась "арифметична". Тобто, якщо людина вчинила корисну справу, а потім кримінальну, то вони що, взаємно анулюються? Так Закон не працює. За корисні вчинки нагорода, за кримінальні - покарання. Тому вчиняти галас щодо засудження героя то, як мінімум, непорядно по відношенню до загиблих офіцерів та особового складу. Поясніть це їх родинам в очі, а щодо їх реакції у відповідь, впевнений, що вона вам не сподобається.
  16. Я поставив на сьогодні десятка три. Достатньо? Цей девайс зроблений, як то кажуть, з палки та мотузки, слабке місце контактні групи, але якщо струм в межах 25А, то працюють надійно, на кількох об'єктах з 2022 року.
  17. На такому ж точно тільки з маркуванням EARU написано Rated 400В та Insulation voltage 600В. Тому не заморочуйтесь. Все буде працювати. 4-ри полюсний перемикач дасть можливість як завгодно комбінувати перемикання фаз, бо там проста відповідність згори донизу. Головне правильно намалювати та зібрати схему.
  18. Нет. Если бы хотел - давно потратил бы. Жлоб он просто, патологический, но политических технологий не чужд, поэтому на пиар акции деньги выделяются исправно. Говорю потому, что знаю лично. И для наивных НЕидиотов отдельно - 9 лямов для гетьмана это не деньги, это рядовой платеж.
  19. Власне нерозуміння принципів побудови мереж не треба видавати за глобальні політичні помилки. Політична влада не займається генерацією, це питання до вашого босса та власників обленерго.
  20. Перше. Я нічого і нікому не впарюю. Я не продавець, і також нікому нічого не рекламую. Друге. Я у власних постах описав реальну ситуацію, яка мала місце в моїй родині. Перероблена у відповідності із рекомендаціями та специфікаціями будинкова мережа вистояла під час аномальних умов, а витрачені кошти вже за місяць дали результат. Це факт, доведений власним досвідом. Третє. Той факт, що правильне влаштування систем захисту будинкових мереж від небезпечних перенапружень в наших реаліях є скоріше винятком ніж правилом, абсолютно ніяк не повинно впливати на зневажливе ставлення до цієї проблеми. Кожного року є безліч прикладів нанесення суттєвих збитків абонентам заміських мереж з повітряними лініями, це теж факт. З іншого боку, вітчизняні норми не встановлюють чітких вимог до влаштування захисту саме з використанням швидкодіючих розрядників, тому винити проектувальників або підрядників теж не варто, так само, як і використовувати цей недолік як підтвердження нікчемності таких заходів. Колись і блискавковідводи викликали сміх та нерозуміння, з часом все стало на свої місця.
  21. Я тоже на это надеюсь. Не посадили по причине простой, как и вашего любимца, старательное размывание доказательной базы, сопротивление системы, материальное стимулирование исполнителей и лиц, принимающих решения. Наш мир прост и понятен, это для плебса можно лозунгами плеваться и надеяться на поддержку и внимание, а кто систему знает, тому эти школьные сочинения просто смешны.
  22. Перш, ніж кидатись гаслами слід уважно продивитись шлях цієї людини. Так, він зробив для країни багато корисного, але наробив і багато зла та шкоди, за вчинення якої його притягають до відповідальності. Не треба тільки вкидати цитати з політичним підґрунтям, цей герой допоміг цим "благодійникам", в часи їх перебування при владі, заробити на порядки більше.
  23. І чому ФСБшні піддупники вперто цитують одні й ті ж ФСБшні ролики та канали? Бо впевнені, що їх наполеглива праця на підтримку вкидів ворога дасть їм (можливо) якісь преференції від кацапні, а колись "свої" громадяни, які зараз найперше думають про боротьбу, побратимів, поранених, зайняті розшуком та нейтралізацією небезпечних зрадників, до "м'яких" ворогів, які прикриваються ображеними відкиданням від корита, та які ще й ховаються за кордонами, руки дійдуть нескоро. То є неправильна думка.
  24. Про клітку Фарадея щось чули? Більшість не дуже старих багатоквартирних будинків, особливо панельного типу, мають розгалужену мережу металевої арматури, яка за правилами повинна бути об'єднана (зварена). Тому всередині таких приміщень наведення імпульсу незначне. Інша справа то окремі приватні будинки. Щодо "наведення на пристрій", то у випадку звичайної блискавки значення має правильне влаштування схеми обмеження рівня напруги на вводах ліній в будинок, і ніякі ПЗВ та РКН для цього не призначені, це зовсім інший тип електричної апаратури.
×
×
  • Створити...