Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ramazan1982

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ramazan1982

  1. Підскажіть будь-ласка чи може БТІ зробити один техпаспорт на будинок із двома замовниками (батько, і дочка)? БТІ пропонує зробити два техпаспорти на батька і дочку окремо. Як потім поведеться ДАБІ на два техпапорти?
  2. Підскажіть будь-ласка де у Львівськії області роблять технічний паспорт з відміткою про технічне обстеження. Звертався в місцеве Самбірське БТІ, там кажуть, що відмітки не ставлять, бо немає такого спеціаліста з ліцензією. пропонують робити звіт про технічне обсеження за 2500грн., а у мене будинок 180кв.м. Де ще можна звернутися?
  3. Доброго дня! Хочу ввести в експлуатацію будинок. Є Держвний акт на землю, паспорт забудови земельної ділянки виданий у 1996р., будинок побудований у 2009р., є технічний паспорт БТІ виданий у 2015р. Хотів ввести в експлуатацію по 79 наказу, но БТІ каже, що це не самобуд (є дозвіл на забудову). Порадьте як діяти?
  4. Доброго дня! Хочу вести в експлуатацію будинок. Є Держвний акт на землю, паспорт забудови земельної ділянки виданий у 1996р., будинок побудований у 2009р., є технічний паспорт БТІ виданий у 2015р. Хотів ввести в експлуатацію по 79 наказу, но БТІ каже, що це не самобуд (є дозвіл на забудову). Порадьте як діяти?
  5. Наразі Вони мені усно відмовили. Я їм показував п.6 Порядку, надавав це саме роз'яснення. Все як у бетонну стінку. Буду пробувати вимагати письмове роз'яснення.
  6. Доброго дня! Звернувся в БТІ про виготовлення технічного паспорту та проведення технічного обстеження, сам взяв інформацію в архітектора про місце розташування, оплатив 400грн. При одержанні технічного паспорта БТІ відмовлюється ставити відмітку про технічне обстеження, мотивуючи тим, що у них немає сертифікату на технічне обстеження, а тільки на технічну інвентаризацію. Допоможіть куди звернутись?
  7. Допоможіть будь ласка: Будівельний паспорт виданий 1995р., Технічний паспорт виданий 2009р., Акт на право власності на землю видано 2014р.. Будинок побудований у 2000році. Питання: Що записувати у п.10 декларації, чи потрібно подавати повідомлення про початок будівельних робіт, (подавати у 2014р.), чи достатньо вписати будівельного паспорта
×
×
  • Створити...