Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kmot

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

kmot's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Первый пост
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

0

Репутація

  1. Можливо ви неуважно читали, то я для вас повторюю, що на сайті ДАБІ є "Роз"яснення щодо порядку отримання будівельного паспорта забудови земельної ділянки" dabi.gov.ua/images/dzpr/1_ot...d_pasporta.pdf Там є перелік документів, які необхідно подавати для отримання будпаспорта. Ніяка топозйомка там не згадується. Навпаки, там сказано: "ескізні наміри забудови (виконується у довільній графічній та текстовій формі і містить інформацію щодо місця розташування будівель та споруд на земельній ділянці, відстаней до меж сусідніх земельних ділянок та розташованих на них об’єктів, інженерних мереж і споруд, фасадів та планів поверхів об’єктів із зазначенням габаритних розмірів, переліку систем інженерного забезпечення, у тому числі автономного, що плануються до застосування, тощо);" Окремо там сказано : "* у разі необхідності з метою конкретизації намірів забудови або уточнення містобудівної ситуації крім зазначених документів за згодою замовника можуть надаватись додаткові матеріали: топографо-геодезична зйомка, технічна інформація про існуючі на ділянці об’єкти будівництва, характеристики запланованих систем автономного інженерного забезпечення тощо. " Довільна графічна і текстова форма - це значить довільна (читайте тлумачний словник). За згодою - це значить за згодою. Тобто не обов*язково. Тобто вимога надавати топозйомку немає нормативного підгрунтя, тобто є незаконною!
  2. Треба читати закони і нормативні документи. Є "Порядок видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки", затверджений Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 05.07.2011 № 103 zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0902-11. В цьому порядку ніяка топозйомка не згадується. Також на сайті ДАБІ є "Роз"яснення щодо порядку отримання будівельного паспорта забудови земельної ділянки" dabi.gov.ua/images/dzpr/1_otrymannya_bud_pasporta.pdf Там є перелік документів, які необхідно подавати для отримання будпаспорта. Ніяка топозйомка там не згадується. Навпаки, там сказано: "ескізні наміри забудови (виконується у довільній графічній та текстовій формі і містить інформацію щодо місця розташування будівель та споруд на земельній ділянці, відстаней до меж сусідніх земельних ділянок та розташованих на них об’єктів, інженерних мереж і споруд, фасадів та планів поверхів об’єктів із зазначенням габаритних розмірів, переліку систем інженерного забезпечення, у тому числі автономного, що плануються до застосування, тощо);" Окремо там сказано : "* у разі необхідності з метою конкретизації намірів забудови або уточнення містобудівної ситуації крім зазначених документів за згодою замовника можуть надаватись додаткові матеріали: топографо-геодезична зйомка, технічна інформація про існуючі на ділянці об’єкти будівництва, характеристики запланованих систем автономного інженерного забезпечення тощо. " Тобто вимога надавати топозйомку немає нормативного підгрунтя, тобто є незаконною!
  3. Не нужно додумывать на ходу. Откуда вы взяли, что брикеты должны обязательно упаковывать в герметичную упаковку? Это же не колбаса. И не кофе. Вы когда нибудь видели производство брикетов? вы себе представляете, процес производства, и за счет чего измельченная древесина держится вместе? При сильном сдавливании выделяется вещество (лигнин), оно работает как клей и держит брикет или гранулу вместе. И вот с какого перепугу полипропиленовые мешки с брикетами должны быть как-то стандартизированы? А дрова в самосвале должны быть стандартизированы по массе и упаковке. Я вам еще одну тайну раскрою. Гранулы и брикеты производители продают также насыпью и в биг-бегах. Знаете что такое биг-бег? Он так же должен быть герметичен? И последний вопрос. Вы себе представляете, какие климатические условия должны быть, чтобы древесина (по сути) за короткое время в крытом помещении, на поддонах, без прямого контакта с влагой напитала 8% (!) влаги. Возможно в Камбодже в сезон дождей... Да и то навряд ли. Так что уважаемый, мой вам совет, если вы не владеете вопросом - то лучше не умничайте, не выставляйте свое невежество напоказ. Если рабочий при погрузке в мешки бросил на несколько брикетов больше в один мешок, а в другой меньше, то что тут может вызывать непонимание? Вот что по настоящему может вызывать непонимание, так это то, как можно рассуждать о технологии производства и стандартизации продукции не предтсавляя себе сам процесс производства. Добавлено через 9 минут продаю, так как остался неиспользованный остаток. А в следующем сезоне он точно не понадобится, так как не буду арендовать помещение, которое отапливал. Использованием брикетов доволен. В любом случае лучше, чем дрова.
  4. Вы так выводы быстро делаете. Может вы Шерлок Холмс? Так у него обычно было несколько версий. А у Вас только одна... Может еще накидаете? Как Вам такая: брикеты в мешки насыпали вручную, на глаз. Сколько влезло, столько и накидали (человеческий фактор). Подумайте об этом.
  5. Есть приблизительно 3,5 тоны топливных брикетов. Остаток. Отдам по 1300 грн. за тону тому, кто заберет все. В мешках по 30-32 кг. Сосновые, качество хорошее. Дарницкий район.
  6. Паливні брикети NESTRO. Матеріал - сосна. Розфасовані в поліпропіленових мішки. Зручна доставка. Ціна - 1600 грн. за тону 096-807-30-40
×
×
  • Створити...