Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Технология Строительства

Модераторы
  • Публікації

    2 413
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Технология Строительства

  1. Силки не працюють, сайти домени і хостінги не проплачені. Працювали 20 років і вмерли. Війна..... ковід.........стара свідомість=).
  2. Для гаражу під автомобіль і бабулі побудувати собі будинок і все життя в ньому страждати.......... Поважайте себе, свою дружину і свої дітей.... Знайдіть щось кардинальне, яке на це не схоже!
  3. Герметик поліуретановий може не приклеїтися до декоративної штукатурки, на торці буде герметик, може варіант додати туди кутик з напилом ПВХ, і він зайде в стіну (прорізати штробу), так буде краще, ніж просто прижимна планка.
  4. Воронку парапетну туди не вставити для ПВХ мембрани, потрібно розбивати перфоратором і вставлять; ПВХ мембрана повинна заходити на весь парапет, перекривати його із зовнішньої сторони робиться ПВХ капельник, або такі накривки. Фасад з утепленням мабуть? ПВХ мембрана монтується до утеплювача, для того, щоб зробити якісне примикання на внутрішніх стінах, треба знімати утеплювач, або монтувати вузл кутиками із напиленням ПВХ мембрани, а далі, або нове покриття, або залишиться так на все життя. З часом ПВХ мембрана також стане брудна, щоб не мити покрівлю і захистити мембрану від ультрафіолету настиляється поверх мембрани ПВХ геотестиль, і далі декоративні камінчики (не білого кольору) =).
  5. 1. Перед ділянки - геодезія; 2. Який грунт - геологія; 3. Місце знаходження, якщо в Індії, там будут відрізнятися фундамент для такого будинку.
  6. Це виходила волога з плити перекриття, з нею все добре на вигляд нічого з нею не робіть, нічим мазати не потрібно, можете роботи зверху плоску покрівлю, якщо стоїть така задача у Ваших планах.
  7. Ви праві, коли утеплювач еппс, пароїзоляція не потрібна, але деякі пароїзоляції мають шар фольгований, який відбиває тепло і створює перешкоду його виходу в зовнішнє середовище.
  8. Плити дорожні і плити збірні перекриття не порівнюйте, це зовсім інші конструкції з різними цілями. Збірне будівництво не розраховане на навантаження від снаряду, для таких мір проектують і будують спеціальні конструкції і споруди.
  9. Ніколи не зустрічав в будинках несучі стіни товщиною 8 або 13 см. Як правило, для панельного будівництва стіна товщиною 16 см + товщина оздоблення. Для перевірки стіни можете зняти шар штукатурки в тому місті де буде проріз майбутній, прислати фото сюди, подивимося
  10. Вимощення не повинно максимально пропускати воду, тому, якщо воно буде герметичне +- то можете робити.
  11. ПБ - краща геометрія і якість збірної залізобетонної плити. Тому, я рекомендував би цей варіант.
  12. Стоунлайт визначає марку газоблоку, коли виходить він з цеха по об'ємній вазі. Аєрок закритий, тому що співвласник працює в Кремлі (без приколів) і через місяць наврядче запустять, тому що завод потрібно націоналізувати, або зробити якусь іншу юридичну операцію, щоб вивести минулих власників, а це зроблять невідомо коли. Виходячи із цього, якщо Ви націленні на газоблок - тільки Стоунлайт іншного варіанту поки що не буде.
  13. В мене будинок +- такий же, я не робив прибудови, а на фальцьову стару покрівлю накрив металлопрофіль. Бетонував нове вимощення з утепленням 5 см ЕППС шириною 1 м/п і на всіх кутах всередині будинку фасадна сітка як додаткове армування. Планую робити фасад з дуже міцною сіткою, фундамент начепто тримається поки, але тріщини в хаті були до ремонту. І тріщини буди на веранді, повністю зніс і побудував нову із залізобетона і металевих двотаврів.
  14. Десь біля 60 тис долларів. Це без ділянки, скважини і септика, паркану. В цю вартість входить: (фундамент, стіни, перегородки, перекриття, покрівля, утеплення покрівлі, фасад, вимощення, вікна, двері, облицювання цоколю).
  15. Шукаю близькому другу ділянку 6-8 соток в цьому напрямку для індивідуального будівництва. Бажано ділянка рівна, не низька в порівняно з дорогою, бажано світло (або можливість підключитися за державними цінами). Близько озеро і ліс. Порекомендуйте ріелтора, або запропонуйте варіанти ділянок, якщо є така можливість. Дякую.
  16. Война будет до весны 2023 г., будет ли дальше, пока не известно. Многое от людей зависит, чем больше мы будем сплочённее, тем быстрее победим.
  17. Максим, если человек спрашивает, эскизную часть, архитектуру и конструктив, какой может типовой? У меня знакомый, он мне сдает строительные вагончики в аренду, так в них рабочие оставили целую коллекцию этих проектов он их не выкидывал, и оставил себе, так вот они будут стоит еще дешевле чем типовой, но в данном контексте об этом речи не идет.
  18. Там эскизный проект - там нету раздела электрики
  19. Сумма нереальная маленькая, как может хороший рабочий проект АР и КБ стоит 400 долл?
  20. Около 10 долл/м2 у хорошего архитектора и конструктора - это как минимум. Бывает и дороже.
  21. Максимака уменьшения цен не будет. Прекращай людям писать сарказмом они не понимают
×
×
  • Створити...