Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

xnpp

Пользователи
  • Публікації

    79
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Олександр
  • Откуда
    Україна
  • Хобби
    Компютер=)
  • Род занятий
    АЕС
  • Автомобиль
    VW t5GP
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

xnpp's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

21

Репутація

  1. ПОчитав мануал... і здається зрозумів скептицизм у відповіді... якщо я правильно зрозумів, то від внутрішньої частини стовпа до осі воріт , не більше 6-7см ?((( А якщо у мене 20, то мені підходять : Автоматика Nice Hyppo 7005 Автоматика Came Fast Автоматика BFT Igea KIT Автоматика DoorHan ARM-320 PRO Автоматика FAAC 391 Автоматика Nice Hopp KCE Автоматика Came Ferni Автоматика BFT Virgo KIT Автоматика Roger R23/373 SET Автоматика Roger R23/374 SET Автоматика AN-Motors ASW 4000 KIT біглий пошук показав... одним словом всі ричажні....
  2. Дякую. Але не хочу танців з бубном. Тому вибираю з встроєними кінцевиками... я так розумію альтернативі Каме кроно 2 не має ?
  3. це собі робили ? можна близьке до стовпчика фото з закріпленою штангою ? на який кут відкривається ?) п.с. можна навіть відео залити , як працює ?
  4. Вараш\Кузнецовськ Створка по центру стовпа п.с. я проти мех.упорів і обома руками за мікровиключателі Добавлено через 4 минуты Ок а якщо вирізати кусок того фундаменту що під забором ? п.с. я схильний поставити привода вниз , замок по середині (так як кірпіч довіри на установку привода не викликає.... а внизу всеж таки фундамент)
  5. Допоможіть з вибором автоматики для розпашних воріт Довжина створки 230см , вага під 200кг Можливість встановити на місце зі стовпом №2 ( краще щоб нічого не видовбувати) Вимоги 1. Встроєні кінцевики 2. Надійність Раніше рекомендували Came krono 1 Готовий розглянути його або інший варіант , ціни в ЛС
  6. я як власник можу провести технічну інвентаризацію ? чи це має бути особа\фірма з відповідним профілем роботи ?
  7. сиджу заповнюю ДЕКЛАРАЦІЯ про готовність до експлуатації об’єкта, будівництво якого здійснено на підставі будівельного паспорта але не розумію , що потрібно писати в п.6 Інформація про проведену технічну інвентаризацію об’єкта п.7 Характеристика індивідуальних житлових, садових, дачних будинків (за результатами технічної інвентаризації) як зрозуміти інвентаризацію . коли і хто її має проводити ?
  8. Є самострой будинок 180кв.м , літня кухня 80кв.м Вчора отримав буд.паспорт в силу відсутності детального плану територіїї . І реоргацізації архітект. Відділу.. Які маю зробити подальші дії. Для введення булинку в експлуатацію??? Подати поовідомлення про початок будівництва в ДАБІ отримати дзвінок інспектора . Споатити штраф (доречі яка його величина?) І можна вводити булинок в експлуатацію? Яка є альтернатива ???
  9. Так дійсно . йшла мова про цю штукатурку... Перечитавши форум , зрозумів , що трішки помилився з фибором фасаду... Я так розумію найкращий варіант це Мінвата 10см і штукатурка силікатна\силіконова тонована фарбою на силікатній\силіконовій основі... ?? чи штукатурка поверху просто краситься фарбою і вже якою акриловою чи силікатно\силіконовою значення не має ???
  10. То что для ГБ рекомендуют использовать силикатно-силиконовые штукатурки я уже из форума понял... Но по мозайке информацию как то не нашел.. Можно ли и правильно ли будет такой пирог как : ГБ 375мм>Грунтовка СТ 17>Клей СТ85(190) с сеткой(ячейка 0.5х0.5 в рулоне) >Мозайка> Грунтовка подходит ли ? Какой Клей использовать ? По мозайке если можно то какую ? или лучше использовать ГБ 375мм- Грунтовка СТ17 - Клей СТ85(190) с сеткой) - огрунтовка СТ16( надо ли) - декоративная штукатурна СТ 174(175)
  11. Не потрібно так цинічно =) Бригади в моєму регіоні , нажаль не вміють робити так як ви описували в сусідній темі... гарно ,рівно , гладенько =) мп-85 ротбант-103 20%
  12. Логіка присутня там де гроші не жмуть кармани... МШ - це хороша альтернатива Ручкам , але скрізь є але... для прикладу приїхати вам робити мені штукатурку... вильється мені в затрати на доїзд , проживання , харчування.... Чи це за ваш рахунок ? Якщо ні то давайте поговорим... ротбанд і мп75 одна фарбика фасує =))) Чи у нас як завжди кожен хвалить своє болото ? )) спасибі і дякую , поговорим ?
  13. я ж не спорю що уютно але у мене зріст 190... і коли над головою 40 см... то вже і не всі люстри повісиш і не шибко руки піднішем =( Як порадите зробити ??? Вагонкою дружина не хоче =((( для себе бачу поки що 2а варіанти (зверху вниз) 1- балка , пароізоляція , фанера , гіпсокартон - можливе розтріскування ГК по швам від температурних розширень деревени 2- балка, пароізоляція , металевий профіль , гіпсокартон - стеля не підшита оступився проломив ГК дирка в стелі..=) 3- балка, пароізоляція , фанера , металевий профіль на затяжках , гіпоскартон самий "правильний" варіант , але забирає відносно багато стелі 10-15см... висота вийде в районі 230см
  14. згоден цікаве рішення... при рпавильному монтажі
×
×
  • Створити...