Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вячеслав63

Пользователи
  • Публікації

    4 890
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача Вячеслав63

  1. Для тих кому "мнє так удобнєє". Спалімо москву в собі censor.net/ua/blogs/3501393/scho_ochku_nas_pslya_peremogi
  2. Процес іде - 70,5% українців використовують у побуті українську мову – дані опитування www.radiosvoboda.org/a/news-ukrayinska-mova-opytuvannya/33049470.html 70,5% опитаних українців розмовляють вдома лише або переважно українською мовою. У 2015 році таких було 50%, а у 2006 році – 46%. Такі дані опитування, проведеного у червні київським Центром Разумкова. Водночас розмовляють вдома лише або переважно російською 11% опитаних, у 2015 році таких було 24%, а у 2006 році 38%. Розмовляють приблизно однаковою мірою українською і російською 18% (у 2015 році – 25%, у 2006 році – 15%). Також зросла кількість українців, які спілкуються за межами дому (наприклад, на роботі, навчанні) лише або переважно українською – 72% опитаних, рік тому таких було 65%, а у 2015 році – 46%. Лише або переважно російською сьогодні спілкуються 8% опитаних, у 2015 році таких було 24%.
  3. Майстри заголовків - Шольц пригадав свою розмову з Путіним і виступив на захист розміщення ракет США у Німеччині censor.net/ua/news/3501377/sholts_vystupyv_na_zahyst_rozmischennya_amerykanskyh_raket_na_terytoriyi_frn Очільник німецького уряду також згадав свій візит до Москви у лютому 2022 року, незадовго до початку повномасштабної агресії РФ проти України. Тоді він зустрічався з російським диктатором Володимиром Путіним, щоб обговорити контроль над озброєннями, а також те, де які ракетні системи мають розміщуватися. Проте, як зазначив політик, тоді Путіна нічого з цього не цікавило, оскільки глава Кремля був сповнений рішучості починати повномасштабну війну проти України, до якої довго готувався. Крім того, щоб запобігти розміщенню американських ракет дальнього радіусу дії в Німеччині, Росія повинна спочатку припинити свою війну проти України, переконаний Шольц. "Перше, що Росія повинна була б зробити, це припинити жахливу агресивну війну проти України і відмовитися від спроби завоювати цілу країну", - сказав канцлер ФРН.
  4. Трішки позитиву від царьова, Якийсь він пожований.
  5. Він зі своїм "подєльніками" влаштував в 2005-ому "цукрову кризу", за що і був покараний антимонопольним комітетом. Хто цього не знає, той і є дебіл. «Цукрова та бензинова кризи» мали ознаки «картельної змови, яка призвела до стрибка цін на 30 % — 50 %».[21] уряд організував завезення партії тростинного цукру; та відмінив мита на ввіз нафтопродуктів в Україну. І за місяць-два ціни повернулися на минулий рівень. Окрім того, «цукрову кризу» розслідував Антимонопольний комітет, який (аж через рік, в квітні 2006 року, за уряду Єханурова) ухвалив рішення, що «цукрова криза» була «змовою монополістів» (серед яких був і секретар РНБО Петро Порошенко); і нарахував на винуватців штрафи понад 20 млрн. ₴" uk.wikipedia.org/wiki/Перший_уряд_Юлії_Тимошенко
  6. В тому то і річ, що він вже нічого не міг навішати, бо втратив довіру людей. А мою особисту, ще в 2005-ому.😀
  7. Коломойський - більше зло, ніж Порошенко, але у нас президент Зеленський. По вашій лозіці тоді і не Янукович був президентом, а Ахмєтов.
  8. Вдруге засрати мізки українцям Порошенку не вдалося. Ось і все. А я цього баригу розкусив ще в 2005-ому, хоч він і був в помаранчевій команді, за яку постійно голосував. Він її і розвалював, як міг, до речі. І Ющенка помирив з регіоналами, своїми кентами. Невже це комусь ще незрозуміло?
  9. В огороді бузина.... В першу чергу вичислили всіх комуняк, кгбістів і відсторонили їх від влади назавжди. А в нас навіть після 2014-ого року нічого не зробили з п'ятою колоною - регіоналами. В України був шанс з Чорноволом, всі решта - ну, таке.
  10. А кацапи без вибору - геть з України!
  11. Якщо таке в Британії, то що в Європі? Стан британської армії набагато гірший, ніж ми думали, - міністр оборони Британії Гілі Джерело: https://censor.net/ua/n3501096 Новий міністр оборони Великої Британії Джон Гілі заявив, що проблеми в армії набагато гірші, ніж очікувалося. Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Європейську правду, про це пише телеканал Sky News. Новий очільник британського оборонного відомства торкнувся масштабного перегляду оборонної сфери, який уряд розпочав минулого тижня, пообіцявши створити "нову еру" для збройних сил. Він додав, що "зараз дійсно серйозні часи", коли "глобальні загрози швидко зростають". Міністр вказав, що знає про проблеми в сухопутних силах, Королівському морському флоті та ВПС: "виснаженість сил, марнотратство в закупівлях, низький моральний дух, криза з набором і утриманням персоналу і ветерани, які не можуть отримати доступ до послуг, на які вони заслуговують". Після двох тижнів перебування в уряді Гілі зазначив, що "тепер ми також бачимо, що ці проблеми набагато серйозніші, ніж ми думали".
  12. У Грузії силовики затримали бійця, який повернувся з України з лав ЗСУ www.radiosvoboda.org/a/news-gruzija-zatrymaly-bijcya-zsu/32310693.html
  13. А головне, як ввічливо - на "ви". І "тикай собі в сраку" не напишеш.
  14. Ви за кого голосували на протязі періоду Незалежності?
  15. "Головне – не спізнитися": у Росії заявили, що готові ввести війська ще в одну країну uainfo.org/blognews/1721655025--golovne-ne-spiznitisya-u-rosiyi-zayavili-shcho-ne-proti-vvesti.html Вся правда з блогосфери » Новини блогосфери » "Головне – не спізнитися": у Росії заявили, що готові ввести війська ще в одну країну 22.07.2024, 17:46 • 975 • 0 Російський депутат Андрій Клімов заявив, що РФ може впливати на партнерів "як зразкова країна". Війну в Україні він при цьому відкинув як конфлікт з НАТО. Як передає TVpirveli, Кремль готовий "допомогти" проросійській партії у Грузії з утриманням влади. Росія введе війська, як тільки про це попросить Тбілісі. Про це заявив депутат Ради федерації Росії Андрій Клімов, інформує UAINFO.org з посиланням на "Фокус". У РФ запевнили, що підтримають партію "Грузинська мрія" та заявили про "державний переворот" на тлі протестів й суспільного невдоволення у Грузії.
  16. Вже оті кацапомовні "рєдкіє мудаки", типу Кантона і Вінсола не будуть визначати долю України.
  17. Порошенко і сам обмочився далі нікуди. Я ж писав, що ще з 2005-ого знав, що Порошенко барига. А Портнов ще й помаранчевим був, коли у Юлі в"Батьківщині" керував юридичним департаментом її передвиборчого штабу. Що там Портнов. Я знаю одного політика, який "прєданно" служив Януковичу міністром економіки і торгівлі. Чи Янукович з його партією регіонів тоді ще не був проросійським і п'ятою колоною?
  18. Яка ціль цього посту? Не донатьте Притулі, навіщо підсилювати ЗСУ? Жінка Притули виплатила гроші за три однокімнатні квартири по 32 кв. м загальної площі Оце так зрада. Я вже писав, що це звичайна бізнес-схема, коли купляються однокімнатні квартири на стадії початку забудови і потім перепродають їх. І купляються найдешевші однокімнатні, які потім легше продати. Купляються і по десять штук, а не три, як тут. varta1.com.ua/news/pritula-poyasniv-yak-druzhina-stala-vlasnikom-troh-kvartir-u-2023-roci_383396.html А тепер дивимся хто ж такі "Закон і Бізнес", які перші опублікували цю новину. Закон і Бізнес» — всеукраїнська щотижнева газета, що видається з 1991 року російською та українською мовами. З червня 2011 року виходить у кольоровому форматі. Видання неодноразово помічено в в інформаційному обруднюванні громадських активістів та борців з корупцією. Закон і бізнес пов’язують з Андрієм Портновим, колишнім заступником голови адміністрації президента Януковича,[1] пособника російських військових злочинців та окупантів.[3] uk.wikipedia.org/wiki/Закон_і_Бізнес На кого працюємо, дєдушка?
  19. Ні. Категорично. Скільки сотень тисяч українців вбила раша? А скільки в них родичів? Грузини, до речі, переважною більшістю (69%) називають головним ворогом рашу. Більшість грузинів вважають Росію ворогом для своєї країни www.unian.ua/world/gruziya-ta-rosiya-ponad-polovina-gruziniv-vvazhayut-rf-svojim-vorogom-12702747.html Тут тільки питання, чому у владу вибираються прокремлівськи сили і як підраховують голоси. Ці сили, можливо, добре маскуються і ведуть дієву пропаганду.
  20. Ви при своєму розумі? Який, на хрін, Бойко? Може ще Медведчук? У будь-кого, хто якось пов'язаний чи симпатизує раші, немає шансів. Це ж і була ціль кремля, щоб Україною правив кацапофіл.
  21. Руськоязичні українці - то оксюморон. Хоча, демократичні цінності, мабуть і полягають в тому, щоб толерантно відноситися до різних неприродніх відхилень.
×
×
  • Створити...