Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вячеслав63

Пользователи
  • Публікації

    4 644
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Вячеслав63

  1. 1 година тому, Dmitriy_S сказав:

    А якщо спробувати не повторювати помилки минулого? Перестати після війни брататися з кацапами, не споживати їхню культуру, не розмовляти їхньою мовою, бути готовими захистити себе? 

    Все може бути інакше. Але з вашим кацапським менталітетом то здається неможливим. Нє жилі хорошо - нєчєго і начінать (с)

    А може то у вас не тільки кацапський менталітет, а й нав'язування їхніх наративів, не дивлячись на вашу етнічну приналежність? 

    • Лайк 1
  2. 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

    Ну от, а кажете в нас пропаганда погано працює. Народу настільки промили мізки, що вони свято вірять, що якщо підписати мирний договір, то кацапи обов'язково знову нападуть, без варіантів.

    А нагадайте, коли було інакше?

    • Лайк 2
    • Дякую 2
  3. 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

    Хвора людина нелегалом повернулася в країну, щоб опинитися у буцигарні.

    В огороді бузина....

    Я про війну 2008-ого. І правильно писати "буцегарня".

  4. 5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

    Не повинен блазень керувати країною.

    Не повинен олігарх керувати країною, коли народ на Майдані вимагав змін і злому корумпованої олігархічної системи. Він - не один з переможців Майдану, а його ліквідатор. І це не мої слова. 

    • Лайк 1
  5. 10 хвилин тому, Магирус сказав:

    Так це була мєнтівська операція. Яка тоді була армія - зібрали залишки і пішли воювати в гумових капцях. У мене броніка не було - сам собі придбав. Сивочолий прийняв воюючу країну і зупинив війну

    Так, як Саакашвілі в Грузії?

  6. 11 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

     

    Особисто винуваті. Кожен.Це вони делегували блазню владу.

    Ну, тоді, по вашій лозіці, і виборці сивочолого, особисто винуваті в іловайській трагедії, бо вони делегували йому владу. А за все повинен відповідати Верховний Головнокомандувач.

    • Лайк 2
  7. 56 хвилин тому, Canton сказав:

    Радуйтесь, что через монитор не дотянуться...а то бы было физическое порицание...

    "Зеленая дрисня"(тм) и соучастники -  для меня личные враги...не меньше, чем русня... Именно вы, шваль, притащили ТАКУЮ войну...что мне в 62 пришлось опять броник и калашмат таскать...что бы вы, ушлепки (таксисты, парикмахеры, лабухи, барыжки базарные...и пр), могли тут трещать про акуенного бубочку Боневтика Бонезмиговича Хyйпиду

    PS. Не беспокойтесь, я еще свое отгребу...

    Безымянный.jpg

    Що, окрім хамства, можна очікувати від бувшого "совєцького охвіцера"? Логіка там відсутня. Звісно, у війні винуватий не пуйло і рашисти, а виборці Зеленського. Тільки пуйло, накопичивши сили до 2022 року, чомусь ультиматум ставив Заходу. І на прикладі війни в Україні хотів показати Заходу "кузькину мать". 

    • Лайк 3
    • Дізлайк 2
  8. 1 година тому, Дощ сказав:

    Добре, яку ціну ви особисто заплатили за "помилку" 2014, коли обрали пороха?

    Не  треба зводити все до моєї особистості.  Я не "заплатив" і коли обрали Януковича, бо мало залежний від держави. Але, країна не розвивається, коли в ній панує корумпована олігархічна система. А від цього втрачають всі громадяни. Пам'ятаєте лозунг на Майдані - "Пойміте, нас задолбало". Люди хочуть справедливості не на словах, а на ділі. Простий сьогоднішній приклад - Кантон мені нахамив, а це заборонено правилами форуму. На моє запитання "Іріна 1969, ви ще тут?" модераторка і прихильниця сивочолого жартівливо відповіла - "ні". Коли друзям (порохоботам) все, а критикам сивочолого - закон (бан), то це, як би , не дуже і справедливо. Я не хочу жити в такому суспільстві, де корупція править бал, де не можна добитися справедливості в судах, де продажні депутати, поліція і т.д. і т.п. Люди відчувають фальш у солодких речах, які не підкріплені справами,  тому так і проголосували в 2019-ому. 

    • Лайк 2
    • Хаха 6
  9. 8 хвилин тому, SermenK сказав:

     

    на сквозняку

    " На протязі1, ім. з прийм. 1. Те саме, що протягом 1. Новаторство й традиціоналізм у формі йдуть на протязі віків поруч (М.Рильський); Бачимо ми, як у масі своїй ізменшаються речі, Мовив би, гинуть поволі на протязі довшого часу (М.Зеров); Здавалось, він на протязі всього життя не зазнавав такого напрочуд ясного спокою, як зараз (О. Гончар). 2. На якійсь відстані. Вздовж всієї стіни на протязі трьох кроків – вартові (С.Божко). "

    • Лайк 1
  10. 1 хвилину тому, Дощ сказав:

    Особисто я розплачуюсь за дебільний вибір частини суспільства 2019, яка придумала собі історію що розвалення системи дорівнює вирішенню всіх проблем

    А 2014-ому був не дебільний вибір президентом олігарха, щоб він зламав олігархічну систему? Якраз збереження олігархічної системи, на протязі його правління, ніяк не допомогло вирішенню проблем. 

    • Хаха 1
    • Дізлайк 1
  11. 6 годин тому, Дощ сказав:

    Хех, ломать - не строїть. Якщо ламати - це була єдина мета - то з нею успішно справились. Яку ціну заплатили особисто ви за злам системи?

    Я вважаю, що олігархічна система не зламана і продовжується імітація, як і при попередниках. Для мене, особисто, кардинально нічого не змінилося.

  12. 4 хвилини тому, Canton сказав:

    Это к Безмозглой

    Мар'яна Безугла 

    1 д.  · 

    Повернулася з фронту.

    Новий керівник фронтом генерал Содоль - злочинець. Сирський дозволив йому поставити "своїх": Галушкіна, Соколова, Луценка. Не за навиками, а за належністю до генеральскої фракції Содоля.

    Галушкін завалив оборону Харківщини. Добилася його заміни. Тепер тут Драпатий. Після цього Содоль намагався мене блокувати по всьому фронту.

    Соколов має кримінальне провадження по Чонгару і зараз відповідальний за ділянку фронту.

    Луценко пропустив прорив Очеретиного на Покровськ і не покараний.

    Жоден генерал не покараний ні при Залужному, ні при Сирському. Вони "спливають" знову і знову. Нічого не помінялося. Генеральські фракції продовжують гробити наше майбутнє. І Сирський - частина процесу. Він не може вийти за рамки. Я бачу спроби, але.

    Але! Прошу і закликаю зараз бригади триматися. Ви знаєте, як воювати, ви вмієте. Подолаємо. І внутрішню армійську гниль, і росіян. Зараз гартується історія. Втримайте.

    Не мовчатиму. Тільки факти.

    Олександре Станіславовичу, last call.

     

    Якби ж тільки вона. 

    «Кому ви віддали фронт!?»: Стерненко, слідом за Безуглою, заявив про Катастрофу

    Радіо Трек: НОВИНИ. Джерело: radiotrek.rv.ua/blog/komu-vi-viddali-front-sternenko-slidom-za-bezugloyu-zaviv-pro-katastrofu-foto_326368.html

    "Командувачем ОСУВ Хортиця призначено генерала Содоля.

     

    Для розуміння, Хортиця це весь східний фронт — від півночі Харківщини до Вугледара.

     

    І це призначення — кадрова катастрофа.

    Гіршу кандидатуру, якій плювати на життя солдата, було складно уявити.

     

    Раніше Содоль командував морською піхотою.

     

    Жоден бойовий морпіх про нього не скаже цензурного слова.

    В мережі маса прикладів, коли морську піхоту Содоль просто «зточував» — від трагедії із 37 бригадою морської піхоти до відправки на лівий берег морпіхів без будь-якого забезпечення та захисту.

     

    Дуже дивно бачити декларування державою цінності людського життя та призначати на таку високу посаду того, хто ставиться до особового складу у найгірших традиціях Жукова.

     

    Ми почнемо змінюватись на краще та матимемо шанси перемагати, коли відповідальність буде нести і генералітет.

     

    Втратив бездумно людей — тюрма замість посади.

     

    А не підвищення, як зараз."

    Стерненко постійно спілкується з військовими, тому знає ситуацію не по слухам. 

     

    • Лайк 2
  13. 9 хвилин тому, Canton сказав:

    «Президент не з системи, зруйнував систему і це… призвело до війни».

    Автора геніальної думки вгадайте самі. З одного разу! (С)

    "5 років. Мої роздуми, особиста думка.

    Президент не з системи, зруйнував систему. Це, мабуть, найбільше досягнення Зеленського.

    Чи призвело це до війни? - Так. Домовленості з росією, прикриті вишитими рушниками і зірваними складами боєприпасів, були порушені.

    Чи зруйнувало це устої та роль українського парламенту? - Так. Олігархів стали слухати так само, як і всіх інших, часто ніяк. За ширмою парламентаризму виявилася пустота суб'єктності.

    Чи змінило це сприйняття України у світі? - Так. Ми перестали бути прохачами третього сорту, з розпилом залишкових подачок через грантові проєкти, місії ОБСЄ та іншу бутафорію.

    Ще багато прикладів.

    Чи побудувало це нову систему взаємовідносин? - Ні. Ми опинилися на нестабільному ґрунті, і все суспільство, яке втратило олігархічну передбачуваність державного управління, хибний мир і війну не для всіх, а також ілюзії, зараз намагається вижити в нових реаліях.

    Яких? Що це за реальність постала?

    Безодня. Нестабільний ґрунт. Туман.

    Безодня боротьби за країну по-справжньому. Виживання не для галочки. Нація не аби як.

    Пошук, що і хто ми насправді. Всі.

    До того ж, наша турбулентність і боротьба каталізували світові процеси, і навіть найдосвідченіші експерти не беруться прогнозувати конфігурацію світу найближчим часом.

    Чи все у нас вийде? Ми можемо програти повністю. Не всі побачать, не всі залишаться, не всі долучаться і не всі стануть.

    Але нарешті за три десятиліття боротьба за незалежність справжня. А росіянам - смерть."

     

    • Лайк 3
    • Дякую 1
    • Хаха 1
  14. 10 годин тому, Магирус сказав:

    А була трагедія? Ну, ну. Розкажіть мені, учаснику подій, як там все було. Я послухаю

    А в Бахмуті, Авдіївці не було трагедії? Як майстерно ви зачепилися за мою фразу, залишивши без відповіді основне - якщо сьогодні винувато керівництво(командування), то треба бути послідовним - і в Дебальцево, передусім, то були його промахи. Звісно, основна вина лежить на рашистах, але і наші своїми невдалими діями сприяють його успіху на полі бою. Якась там нехороша історія була з Логвиновим. Про..пали, як це часто буває. 

  15. 42 хвилини тому, Магирус сказав:

    Саме він. Коли наша колона почала рух із Дебальцево, Гришин почав волати про це на весь ФБ. Я вважаю - він зараз не дарма сидить

    Хто винуватий у дебальцевській трагедії? - Звісно, Гришин, тому, що завжди легше вішати промахи керівництва на  підлеглих. Зараз винуватий хто? - Зеленський і його "дрисня". Так, що проводимо аналогію і нічого прикриватися Гришиним. До речі, він вже не сидить. 

    • Дякую 1
    • Хаха 1
  16. 1 година тому, Dmitriy_S сказав:

    А Україна Китаю і не потрібна. Йому потрібна Європа, як союзник в протистоянні з США. Україну він використовує в якості "пугала", щоб схилити Європу на свій бік.

    Президент Сербії Вучич припустив, що Україна приєднається до ЄС раніше за балканські країни Джерело: https://censor.net/ua/n3489830

    • Дякую 1
×
×
  • Створити...