Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вячеслав63

Пользователи
  • Публікації

    4 728
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Вячеслав63

  1. 19 хвилин тому, DimaF сказав:

    Одна знакомая сидит второй год в Германии на пособии, даже примитивного языка не освоила, общается с такими же)

    Как только прекратят содержать - сразу выедет...

    Коли син був в Німеччині, то теж ходив на мовні курси. Був там перекладачем для наших біженців, бо німецьку він один рік вчив ще в ліцеї і щось міг розуміти. Він якось не дуже позитивно оцінив розумові здібності наших біженців, їхні можливості навчатися. А ще його бісило, що деякі просили перекласти з німецької на руський язик. Надто діставала одна бабка... з Полтави. Скільки років прожила в Полтаві і не знала українську. А ви кажете про якісь іноземні. То взагалі - квантова механіка. І таких, на жаль, багато. Але, є і інші, які вже давно працюють в Німеччині і повертатися, навряд, чи будуть. 

    • Лайк 1
  2. 11 хвилин тому, irina1969 сказав:

    Рік назад на форумі вже писали за Цукорок і Флеш писав, але що поробишь коли пам"ять як у рибки ((

    То так, бо інакше б пам'ятали, що "поробиш" пишеться без м'якого знаку. От звідкіля ця манера якось образити співфорумчанина? Щоб себе якось возвеличити? Всі можуть помилятися, щось неправильно розуміти і т.д. І далеко не факт, що тільки твоя точка зору правильна. Якось толерантніше треба бути до оточуючих. Тим більше, що це не вороги, а такі ж самі українці. 

    • Лайк 3
    • Дякую 2
    • Хаха 3
  3. 31 із 32 країн НАТО хоче перемогти росіян, але це - помилка, - Орбан Джерело: https://censor.net/ua/n3494621

    censor.net/ua/news/3494621/orban_vvajaye_pomylkoyu_bajannya_peremogty_rf

    Тільки Орбан не може помилятися, а решта країн ЄС, мабуть, сліпі і тупі. Чого тільки не скажеш за кацапські гроші. 

  4. 4 хвилини тому, DimaF сказав:

    Хуй бы вы сосали, а не газ....

    Вчора прочитав, що раніше Україна постачала в РФ газ, навіть в Москву. Вірніше - імперія викачувала газ з колонії. А, хулі - "братскій" народ.

    texty.org.ua/articles/85745/Jak_ukrajinskyj_gaz_zrobyv_SRSR_jenergetychnoju_superderzhavoju-85745/

    • Лайк 3
  5. 32 хвилини тому, vadimv сказав:

    Як не було її при Кравчуку і Кучмі.

    Треба було овоча не виганяти.

    Л - логіка.

    Взагалі, то був сарказм. Звісно, з допомогою різних Медведчуків були намагання зробити з Україною, те, що і із Грузією. Але знищення наших складів зі зброєю - то була вже їхня "демілітаризація" і підготовка до широкомасштабного вторгнення. 

    • Лайк 1
  6.  

    26 хвилин тому, Propeller сказав:

    Это нормально. Есть такая прослойка в Украине. Назывется патриот-скептик. 

    А я то думаю, чому кацапи і "патріоти-скептики" одну й ту ж саму зраду розганяють, слово в слово, як з  одної методички. А то просто думки співпадають.

    • Лайк 2
    • Дякую 1
    • Хаха 1
  7. Що пишуть кацапи про підписання безпекової угоди України і США - 

    Джо Байден сегодня приземлился в Италии — американский президент прибыл на саммит G7.

    Главным итогом мероприятия, как ожидается, станет подписание соглашения по безопасности между США и Украиной.

    Документ обяжет США в течение 10 лет продолжать обучать украинских военных, расширять сотрудничество в производстве оружия и военной техники, оказывать военную помощь и расширять обмен разведданными.

    При этом важно понимать, что соглашение не будет таким же строго обязательным для будущих президентов США, как, например, договоры между государствами. Не будет оно включать и положения о взаимной обороне, которое обязывало бы США защищать Украину военным путем.

    Более того, документ не предусматривает конкретных денежных обязательств по поддержке обороны Украины — в приложении к соглашению будет лишь изложено, как администрация Байдена планирует работать с Конгрессом над выполнением обязательств, в частности, в области долгосрочного финансирования.

    В целом, это такая же филькина грамота, как и 14 других двусторонних соглашений, которые Украина уже заключила с другими союзниками, включая Великобританию, Францию и Германию.

     

    Десь я вже зустрічав подібну оцінку на цьому форумі. Совпадєніє ? - ...

    • Лайк 1
    • Хаха 1
  8. 13 хвилин тому, dvr002 сказав:

    Россияне продвинулись под Волчанском и подтянули резервы в районе Липцев Харьковской области и снова пытаются атаковать, — командир батальона "Ахиллес" Юрий Федоренко и DeepState

    В Волчанске войска РФ закрепились в районе Агрегаторного завода в самом городе. Также россияне продвинулись возле Выемки, Карловки, в Новопокровском, Старомайорском, Красногоровке и Невельском.

    А чому ви джерело інформації не вказали? Бо ця інформація від кацапів або  колаборантів. Наприклад strana.news/news/466574-armija-rf-prodvinulas-pod-volchanskom-i-zakrepilas-v-rajone-ahrehatornoho-zavoda-deep-state.html

    Навіть їхній Рибарь пише скромніше - 

    Сводка на утро 13 июня 2024 года

    ▪️На Харьковском направлении продолжаются ожесточенные бои в н.п. Волчанск. На востоке города противник группами до 100 человек со вчерашнего утра предпринимал попытки атаковать наши позиции, по атакующему противнику работали ТОС. В районе Агрегатного завода тяжелые бои идут внутри административного здания. Сообщают, что противник начал активные действия на востоке Волчанска со стороны н.п. Тихое и намерен выбить подразделения ВС России с господствующих высот чтобы пробить путь к району многоэтажек в центре города.

    • Лайк 1
  9. У ЄС не змогли дійти згоди щодо санкцій проти Росії через Німеччину, а не Угорщину — журналіст

    nv.ua/ukr/world/geopolitics/sankciji-proti-rosiji-v-yes-ne-diyshli-zgodi-shchodo-14-go-paketa-cherez-nimechchinu-50426612.html

    Країни — члени ЄС досі не дійшли згоди стосовно 14-го пакета санкції проти Росії. Про це заявив журналіст Радіо Свобода в Європі Рікард Йозвяк в середу, 12 червня, у соцмережі Х.

    За його словами, саме Німеччина, а не Угорщина перешкоджала досягненню консенсуса.

    Йозвяк також зауважив, що в п’ятницю, 14 червня, у країн — членів Євросоюзу буде «нова спроба» досягти згоди щодо санкцій проти РФ.

    • Дякую 1
  10. 22 хвилини тому, ks6 сказав:

    Не придумывайте, я 72-го , всю жизнь в областном центре. В 85-89 не было никаких еще проблем. Очереди за вином, очереди в пивбарах, было, просто водка стала 9 рублей. Дефицит кофе, согласен, но всегда можно было попить его в кафе. Даже джинсы райфл были в свободной продаже. Да , ли или монтана были в дефиците.

    Я з 63-ого, вчився в Києві заочно в 1985-1990 . Возив додому качок, курей, ковбасу по 2.20 і рулет по 3.50, бо у нас цього в магазинах не було, або було тільки для "своїх". В кооперативних магазинах в Полтаві можна було взяти копчену ковбасу, але по 11 рублів і мясо на базарі. Якісний одяг, взуття теж можна було взяти в Києві, а не в Полтаві, при чому, відстоявши в чималенькій черзі. Дефіцит, панімаєшлі. А потім записи в декількамісячні черги на телевізор, пральну машинку і т.п. Треба ходити відмічатися. Це просто треш. Пам'ятаю, коли почав будівництво в 1990-ому, то був тотальний дефіцит будівельних матеріалів, коли все можна було дістати тільки по блату. Сестра організувала бетонні перемички, бо працювала на їх виробництві, однокласник - цеглу, бо був прорабом, батько - бетонні перекриття, бо працював в будівельній організації, мама зуміла через знайомих "дістати" шифер. Купити практично нічого не можна було, тільки "дістати". А я їздив по будівельним магазинам - вигрібав дрібний "дефіцит", який вже де попадеться. То ящик гвіздків, то бухту алюмінієвого кабеля. 

    • Лайк 4
    • Дякую 1
  11. 1 хвилину тому, ks6 сказав:

    Вот если не знает, то и писать не надо этому Бабченку. А то панику развести не проблема. Да и про Фьюри и сб. Украины херню написал.

    Всі консерви колись вскриваються. Вже і Бабченко просуває ядерний шантаж пуйла.

    • Лайк 8
    • Дякую 1
    • Хаха 1
  12. 6 годин тому, sashok24 сказав:

    Насправді ми воюємо не за Україну. А за те щоб Зе та його кодло не витратили владу, ну і за тих хто платить за цю війну.  Оскільки перемога раши для звичайних людей нічого не змінить а от залишки влади хто не втече чекає військовий суд. 
    І повірте більшість їх живими Європі не потрібні оскільки можуть багато наговорити. 

    За кого ви "воююєте" зрозуміло. Клавдієво - це ж недалеко від Бучі. Як там для "звичайних людей", яких вбили рашисти - нічого не змінилося? Чи то все постановка і вистава? І це лише за місяць окупації. 

    А оцю жінку ви не знали?

    «Під час окупації вбили нашу маму…» – військові РФ застрелили жінку, яка вийшла подзвонити синові

    www.helsinki.org.ua/articles/pid-chas-okupatsii-vbyly-nashu-mamu-viyskovi-rf-zastrelyly-zhinku-iaka-vyyshla-podzvonyty-synovi/

     

    • Лайк 4
  13. 4 хвилини тому, Alvalk сказав:

    Все набагато простіше. За рік в Україні б грошей не прибавилось, курс би тримали 8, а борг виріс би на 15 млрд.

    Якби  переміг будь-хто крім овоча, він би одразу отримав величезний стрибок курса і необхідність одразу віддати борг 15 млрд, маючі діру в бюджеті. 

    Боюсь до наступного терміну він би не протримався. А якщо б навіть протримався, все одно наступнім був би овоч або кощейка 

     

    Це занадто простий, "лайтовий" і фантастичний сценарій. Янукович так просто владу б не віддав.

    • Лайк 2
    • Дякую 1
  14. 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

    Ні, нам потрібно було слідувати стандартам демократії і змінювати законно обраних президентів на виборах, а не на майдані, як дикуни.

    На "чесних" виборах з Підрахуєм? І ви серйозно думаєте, що ніяких наслідків до майданівців би не було, коли б Янукович правив ще один рік? 

    • Лайк 2
  15. Жінка зараз гостює у сина в Києві. В суботу була на їхньому робочому корпоративі з дітьми. Каже, що всі діти розмовляють виключно українською. Дорослі - теж, хоча проскакують російські слова. Найцікавіше, що онука, яка розмовляє в сам'ї російською (ну, патамушта мама с Днєпра ніяк не може перейти на українську, хоча може дуже чисто нею розмовляти ), з нашими сусідами розмовляла чистою українською (ходить в дитячий садочок). А до сина, каже, прикольно так звертаються колеги - "Пане Андрію".

  16. 2 години тому, Магирус сказав:

    Зрзуміло )))

    Для того, щоб зрозуміти, хто та що на форумі, достатньо полистати архів користувача. Лише тоді буде зрозуміло, а не зі слів інших форумчан. Ви ж знаєте - "вірити не можна нікому". Тим більше, що ті, хто отримував дизлайки від Жені Ниряна, як би, мають зацікавленість його очорнити. 

    • Дякую 2
  17. 10 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

    Проблема не в Арестовиче, а в плесени. Ибо когда не было никакой информации, то и Люся сгодилась. Полный провал информационной составляющей власти.

    Якого вам ще, блять, "составляєщого" не вистачало? Чи в ютубі заборонили "Прямий" з "5"-им? 

    • Лайк 1
  18. 17 хвилин тому, ks6 сказав:

    Вы думаете , он многим интересен? Раза два слушал его у Фейгина в начале войны. Примитивно, убого, на фоне Фейгина вообще дураком смотрелся. Кто он вообще такой,  что-бы его мнение кого-то интересовало? 

    Краще спитайте у тих сотень тисяч, які дивилися стріми Фейгін-Арестович, або в тих мільйонів, які переглядали ці відео.

    • Лайк 1
  19. 9 годин тому, Dmitriy_S сказав:

    Єврей, шолє?

    По паспортам пращури - чистокровні українці, за виключенням однієї бабусі(руська) з типовим українським прізвищем. Хоча маму звали Раїса Яківна, а її дядька - Борис. Якісь не дуже типові слов'янські імена. Все може бути.

×
×
  • Створити...