Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

k-master

Пользователи
  • Публікації

    561
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача k-master

  1. Щоб не мати єдиної точки відмови. Ну якщо інвертора 3, а зламається BMS? Навіщо тоді брати 3 інвертора якщо вони усі залежать від однієї батареї?
  2. Я наскільки зрозумів що коли з'являється 0-10 то одразу вентилятори запускаються? Чи навіть без них те саме відбувається?
  3. Завжди було цікаво - хто з них "оригінал" - дейе чи сансинк?
  4. Може це ви зустрілись нарешті з промисловою автоматикою та завадами? Спробуйте зменшити швидкість шини для початку. Це не прибере причину але може допоможе усьому працювати. На мою думку причину можна знайти тільки осцилографом щоб подивитись ще що відбувається.
  5. А де там у деї це налаштування? Ліміт імпорту з мережі? А, знайшов, але по факту там написано що спробуємо але не обіцяємо.
  6. Ну кожний інвертор повинен мати свою батарею, але тоді не можна різнонаправлені поля перенаправляти між фазами.
  7. Ви бажаєте поставити замість трьохфазного 3 однофазних котрі працюють як одна система. Один компонент системи зламався, ваші дії?
  8. Але це не випадок коли "він лежить у сестри у Німетчинні"
  9. Так це означає що він розмитнений у Німеччині. Везти треба з Китаю в Україну щоб не платити за розмитнення у транзитних країнах..
  10. 5 шт це 200 вольт, це мало. Ну стартанути воно повинно, але що там буде? Там 450 здається напруга повинна бути. Відкрийте інструкцію та подивитесь що треба по напрузі. Ну й 2 різних стрінга до одного трекера це дуже погана ідея.
  11. Наскільки та з яким знаком + чи - Ну може подати документи що товар не підлягає розмитненю дорожче ніж заплатити мито ? А що коментувати? 8,5 кВт год, дивитесь скільки треба вам на добу та отримуєте кількість діб наскільки вистачить.
  12. Ну людина каже що вона бажає мати 3 інвертора замість одного трьохфазного. Але ж якщо щось трапиться з одним інвертором то треба буде перекидати усіх з однієї фази на іншу. І тут треба буде чи просто закоротити 2 фази якщо потужність дозволяє чи закоротити та не вмикати все одночасно чи розкидати цю фазу на 2 що залишились. Бо хтось повинен живити навантаження замість інвертора що вийшов з ладу.
  13. Ну а перекидати навантаження між інверторами це гарна ідея? От глянув на алибабе - дея на 12 кВт 3 фази коштує 1700, на 5 кВт однофазний 900. Може взяти трьохфазний, а на чорний день придбати однофазний? Бюджет буде той самий. А при наявності панелей - одне велике поле взимку може дати 300Вт і трьохфазний це віддасть на навантаження на фазу де працює компутер, холодильник та роутер. Три трьохфазних будуть мати по 100 Вт котрих на це все не вистачить, один буде забирати заряд батареї, а інші 2 у цей час намагатись її заряджати. Ну й надійність сучасної техніки рахують не мільйонами транзисторів, а корпусами мікросхем незалежно сільки у тому корпусі транзисторів. Три однофазних мають 3 плати керування, 3 процесора, а значить плата керування на одному з них вийде ладу з імовірністю вище ніж одна плата в трьохфазному.
  14. А що таке JIKONG Smart BMS? Це нова чи стара? Якщо підключення напряму то мабуть нова. На стороні дейе Rj45, на стороні BMS здається теж. В принципі обжати 2 конектора можна будь де де є інструмент, чи придбати готовий пачкорд і якщо там розпіновка не підходить то розрізати та скрутити для перевірки, а потім спаяти чи знайти хто спаяє чи зробить готовий в залежності від місцезнаходження.
  15. Поки я писав ось це, люди зробили ще ось це. Мій варіант в мене вже 1,5 роки працює, той що другий мабуть теж працює.
  16. Не знаю що стосується "можна", я зробив як на схемі - все працює.
  17. 105-ті комірки під звільнення не попадають, 230-ти попадають. А як 2 мппт трекера будуть працювати одночасно на тому самому полі?
  18. Я не знаю максимальний струм заряду батарей. Дивитесь струм заряду батарей, множите на 48 це ділите на 3 та на 220, отримуєте струм на фазу. Але думаю що 12-ти кіловатний інвертор не буде споживати більше 12-ти кВт довго при будь-яких умовах. А у вас 20.
  19. Якщо потужності інвертора достатньо для всього будинку то весь будинок на бекап, якщо ні то бекап те що від батарей, хом лоад те що не працює коли світла немає. На малюнку сама проста схема, там навіть перемикача щоб будинок підключити до мережі без інвертора немає.
  20. Якщо я правильно зрозумів то панелі на максимальній потужності повинні видавати 60-72В. На холостому може бути й до 105. Ну й максимальний струм 60А. Правда не зовсім зрозуміло то на стороні батареї чи панелей. Тобто як вам сказали 6 панелей повинні працювати
  21. Я не хочу нічого розряджати у мережу. Я просто не бажаю використовувати мережу для заряду акумулятора. Вночі нема світла, акумулятор розряджається, потім у 6-й ранку з'являється і мережа і сонце. Так от я бажаю щоб інвертор все сонце віддавав на споживання чи на продаж і нічого у батарею. А от коли зникає мережа, але є сонце - тільки тоді почав заряджати батарею, щоб продати по ЗТ максимум а залишками котріх зараз пара десятків кВт год за день заряджати акумулятор. Вчора ввечорі я заборонив заряджати акумулятор з мережі, як результат зранку будинок споживає електроенергію від мережі, а все сонце йде на заряд акумулятора. Як результат я зранку з мережі витратив 2 кВт, а зараз мережі нема, акумулятор заряджений а електроенегію нема куди витрачати. Я от бажаю що не було цього споживання з мережі. Бажаю з'економити ці 2 кВт. Якщо просто формалізувати що я бажаю то мені треба дозволити заряджати акумулятор тільки тоді коли нема мережі.
  22. Варіант, але то треба прошивку для конвертора JK-BMS <=> Deye дивитись. Та й після вимкнення мережі треба бігти вмикати? Біганини буде багато.
  23. Але ж зранку коли не вистачає сонця але при наявності мережі він буде намагатись розряджати батарею, замість того щоб про неї забути та працювати як компенсація власного споживання + мережа?
  24. А хтось може сказати як заряджати батарею тільки від сонця тоді коли мережи немає? А коли. мережа є то усі залишки продавати?
×
×
  • Створити...