Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

k-master

Пользователи
  • Публікації

    415
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача k-master

  1. 10-ти парні плінти для крученої пари погано пасують, їм краще 16-ти парні, куди нормально стають 4 кабеля. А у 10-ти парні по 2 пари будуть бовтатись то там то там.
  2. Я в себе усю кручену пару що не езернет вивів на плінти. Правда вони дорогі, мені «пощастило», по 10 грн/шт вживані взяв. Правда інструмент для них та металев кріплення довелось брати новими за дурні гроші, але то вже інша історіія.
  3. Гема значення, швидкість SPI шини так само можна зменшити Хвильовий опір дротів, зовнішні завади та багато чого іншого. Якщо на іншому працювало то перевірте швидкість шин и там та тут.
  4. Чому не заводиться esp - почитайте уважно як вона стартує та за що які виводи відповідають. За що вони мені не подобаються так за те що воводів типа багато, але завжди треба дивитись що ти до рих приєднуєш щоб воно нормально стартувалт завжди. Про помилки - зробити i2c швидкість в пару десятків кілогерц, дроти до датчиків по парі сантиметрів і перевірити, якщо буде працювати то проблема у дротах.
  5. А хтось знає чи можна примусово перевести інвертор у режим від батареї при наявності мережі? Може у якись регістр по 485-му щось можна записати?
  6. Якщо навантаження підключено до бекапу то краще розраховувати на те що він буде обмежувати та не навантажувати більше номіналу. Хоча як вище сказано 12-ти кіловатний на це особливої уваги не звертає та не вимикається при перевищенні номіналу.
  7. Я не по темі, але просто цікаво - спочатку треба придбати камеру у 2 рази дорожче ніж китай, а потім ще трахатись з якимись активаціями? Чи що? Геморрй за свої ж гроші?
  8. Вам треба подивитись споживання кооператива цілому, якщо воно менше ніж ви плануєте віддавати то ви за це будете платити. Може в зимовий день нікого нема, а ви 12 кВт віддаєте.
  9. Я не знаю як обмежує 3-х фазний лічильник навантаження, але автомат стоїть з розрахунку 5 кВт на фазу при можливих 15-ти кіловатах. Просто 25А це десь 5,5 кВт тому в мене проблем з автоматом біля лічильника не вимикає.
  10. Зліва один сусід, справа інший. Реле - ціна питання 110 грн + доставка + контакти + монтаж Якщо контактам реле не сподобається блок живлення лед лампи та вони заліпнуть то доведеться ставити контактор нормальний. Якщо фази різні то реле не гарантує що під час розмикання не буде іскри та треба поставити запобіжник на це.
  11. Deye 12 кВт - при 5,5 кВт на одну фазу (правді від мережі, але через бекап) гудить усіма вентиляторами але вимикатись не думає, на інших фазах у цей час по пару сотен Вт. Але насправді при приєднанні 15 кВт 5,5 на фазу то вже перевищення лімітів і при правильному лічильнику можуть й вимкнути. Мені 4 кВт на фазу повністю вистачає бо 4 кВт там буває тільки через те що треба таки нормально зібрати щіток та розкидати усіх споживачів по фазам.
  12. В мене коли не витреш то так, а якщо протерти то на десь місяць вистачає. А якщо увімкнути трохи світла то у той момент коли вона вирішила що треба перейти на кольорове та вимкнути іч - ніяких плям.
  13. Чисто моє суб'єктивне бачення- купол не можна використовувати коли іч підсвітка в куполі, бо вже через місяць-два вночі можна бачити тільки купу плям поки не протреш.
  14. Дурить тебе той руксус, бо підсилення антени не 4, а до. Частота де 4 не вказана, наприклад 2 це теж до 4-х. Потужність пікова, а при яких умовах? Модуляції? От якщо піти а сайт мікротіка то там можна подивитись потужності та чутливість при різних швидкостях і зрозуміти що на максимальних швидкостях не буде максимальної потужності. Усі ті потужності +- однакові, в кого більше то десь маркетологи зґвалтували інженерів, інженери видали якусь велику теоретичну цифру для якоїсь швидкості чи модуляції. От одного разу взяли ми точку доступу на 1 Вт з зовнішньою антеною та пішли гратись. Мережу телефон бачив на відстані 300-400 метрів, але підключитись до неї не міг. А ще є таке місто - Чорноморськ, багато років тому ще до його перейменування хтось зробив віфі на усе місто (хтось продавати послуги збирався), мережу можна було побачити навіть у деяких підвалах, а от приєднатись було не можливо. Точки доступу в них потужні стояли....
  15. Це до цього відношення не має. Це робиться заради економії електроенергії та можливо для зменшення навантаження на голову. Ми ж розглядаємо ситуацію коли потужність максимальна і не вистачає. Мобіла у цьому випадку каже що нема мережі якщо не знайшла іншу базову. І мобільні оператори якщо нема сигналу не йдуть міняти передавачі на більш потужні, вони ставлять нову базову чи просто обіцяють що поставлять. У деяких випадках можуть змінити кут нахилу антени чи направлення куди вона дивиться.
  16. ой, таки не правий, я їх з 3-ма ПЗВ переплутав, соррі.
  17. Треба ще пам'ятати що 3 однофазних це три нуля що трохи ускладнює щит.
  18. Та на роутері можна робити що завгодно, головне пам'ятати що у віфі завжди 2 пристрої та обидва повинні мати однакову потужність з однаковими антенами. Чи питання як камера дістане до роутера на розглядається?
  19. Взагалі-то порядок не повинен змінюватись бо це погано впливає наприклад на насоси та інше обладнання з 3-х фазними двигунами. Але в нас минулого літа в селі міняли стовпи на 10 кВ лінії та мабуть кинули все село чи на іншу тимчасову лінію, чи просто так криво кинули тимчасові перемички, але усі водонапірні башні припинили працювати. Потім через тиждень вони припинили працювати коли це все повернули як було. Інвертор просто від'єднався від мережі з помилкою. І там не 1/2/3, а 0/120/240 чи 0/240/120. Тобто будь-яка фаза вважається за 0 градусів, а потім 2 варіанта. Бо хтось ще почне шукати яка фаза перша
  20. Просто не передає нічого. Тому якщо будуть проблеми спробуйте спочатку 10 см, зменшення швидкості...
  21. Майте на увазі, що I2C досить погано працює на довгих кабелях. Він не для довгих кабелів створювався. Може на невеликій швидкості й буде працювати.
  22. Якщо робити gateway на ESP32 то ESP32 підтримує ethernet, це можливо. Просто плат з підтримкою Ethernet не так багато, але на алі є.
  23. Пошук HA esp32 bluetouth gateway видає купу варіантів, наприклад peyanski.com/how-to-turn-an-esp32-board-into-a-bluetooth-proxy-for-home-assistant-esphome-bluetooth-proxies/. Щось таке й вам треба - розташувати цей гейтвей десь де є WiFi та можна приєднатись до того пристрою.
×
×
  • Створити...