Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vas123

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vas123

  1. Доброго дня. Потрібен дизайн інтер'єру для будинку 240м2 та гостьового будинку з сауною. Коробки вже побудовні. Києво-Святошинський р-н.
  2. Доброго дня. Можливо хтось може поділитись зразком листа від власника ЛЕП 10 кВ до обленерго з дозволом приєднання до його ЛЕП відгалуження лінії для підключення приватної ТП 10/0.4 кВ? В обленерго запроектували ЛЕП 10кВ, але сільрада/сусіди не погоджують, бо по вулиці вже є ЛЕП 10кВ, що знаходиться в приватній власності, пропонують підключатись до неї. Обленерго не проти, якщо буде дозвіл від власника. Власник теж згоден. Можливо хтось може поділитись зразком такого дозволу, бо ні в обленерго, ні в сільраді ніхто такого зразка надати не може. На кого в обленерго адресувати такого листа? (гол. інженер, тех. директор ... ?) Дякую.
  3. Можете допомогти з наступними запитаннями? - 1. Чи можна будувати без проекту (за будівельним паспортом) будинок загальною площею до 300 м2, в два поверхи (не мансардні) + підвал? (Чи рахується підвал як поверх?) 2. Чи можна будувати такий будинок, якщо в будівельному паспорті не було вказано підвалу, а лише два поверхи(відповідно площа вказана менша на площу підвалу)? Чи потрібно все-таки мати будівельний паспорт з вказанням всіх поверхів та повної площі? Дякую.
×
×
  • Створити...