Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vinsol2009

Пользователи
  • Публікації

    9 413
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vinsol2009

  1. Так і до 19го зеленим вже нікуди було опускатися, але кожного разу вони прибивали дно. Какая разніца...
  2. І яка там ідеологія? І де там мораль? Актриса фільмів для дорослих? Це мараль? Зупинитися десь посередині, це ідеологія?
  3. А куда делась крайняя озабоченность?
  4. А шо скаже зелене чмо про просування на 5 км. Це ж не я казав, а Бутусов.
  5. Мне интересно, а виновные в установке и фиксации подслушивающих устройств уже привлечены к ответственности? Как и те, кто передал материалы шарию? А в кабинете главкома то же жучки стоят?
  6. storymaps.arcgis.com/stories/36a7f6a6f5a9448496de641cf64bd375 Наши за месяц на юге пробились на 10 км, а тут за день на 5 А где оборонные укрепления? Где минные поля?
  7. Аналітики прогнозують, що російські війська, ймовірно, скористаються своїм тактичним плацдармом на півночі Харківської області в найближчі дні для активізації наступальних операцій і проведення початкової фази наступальних дій, які, ймовірно, мають на меті відтіснити українські війська від кордону з Бєлгородською областю і просунутися так, щоб артилерією досягати до Харкова.
  8. Зато не дали рулить приспешникам пятого. Рыги и дысня, соединяйтесь .
  9. Використання аутентичної військової форми ЗСУ з державною символікою України (державний прапор і малий герб, шеврони ЗСУ), знаками розрізнення й погонами не тільки має ознаки неповаги до державної символіки та військової форми, але й може порушувати норми статті 186-8 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ці питання мають розглядати інші державні органи, але регулятор вважає за необхідне акцентувати на цьому", Нацрада вже відповіла Але невідомо, чому вона досі не закрила гівноквартал, як заверила усі проєвропейські, а лишила виключно олігархічні. Може тому, що не вилизують зелену сраку?
  10. В Харькове голосовали прямо возле памятника Ленину на отксереных бумажках.У меня есть такая. И никто из продажных ментов не препятствовал, никто из харьковского СБУ. И никто из них до сих пор не сидит за измену. Ненаказанное преступление с неизбежностью порождает новое.
  11. Да що ты будешь делать. Опять дипстейт врёт. У него вишь расширяется серая зона, но почему-то в сторону Украины. А шо такое?. Ведь официально стоим на рубежах. Так кто нагло врёт?
  12. Я Шота не пойму. Или на рубежах, или вклинился Там же окопы в полный профиль, зубы дракона, минные поля, бетонные доты. Или всего этого нет? Или тонкая черная лента, как это было в марте 22го...
  13. Ну да, евакуация Харькова пока не планируется . Так она и не планировалась в 22м, а тем не менее в городе оставалось 200 тыс. Это с приезжими . А было больше 1,5 млн.
  14. Створенням зони безпеки в бнр
  15. Как вы сумеете клеветать на боевую подругу ..
  16. Мосейчучело готовит запасной аэродром, а от этого факта плесень распердолило.
  17. От зоны боевых действий полтора часа неспешной езды от центра.
  18. Ваше право доверять москалям, я больше дипстейту.
  19. так не доцільно формулювати питання.
×
×
  • Створити...