Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vinsol2009

Пользователи
  • Публікації

    9 403
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vinsol2009

  1. Да що ты будешь делать. Опять дипстейт врёт. У него вишь расширяется серая зона, но почему-то в сторону Украины. А шо такое?. Ведь официально стоим на рубежах. Так кто нагло врёт?
  2. Я Шота не пойму. Или на рубежах, или вклинился Там же окопы в полный профиль, зубы дракона, минные поля, бетонные доты. Или всего этого нет? Или тонкая черная лента, как это было в марте 22го...
  3. Ну да, евакуация Харькова пока не планируется . Так она и не планировалась в 22м, а тем не менее в городе оставалось 200 тыс. Это с приезжими . А было больше 1,5 млн.
  4. Створенням зони безпеки в бнр
  5. Как вы сумеете клеветать на боевую подругу ..
  6. Мосейчучело готовит запасной аэродром, а от этого факта плесень распердолило.
  7. От зоны боевых действий полтора часа неспешной езды от центра.
  8. Ваше право доверять москалям, я больше дипстейту.
  9. так не доцільно формулювати питання.
  10. www.pravda.com.ua/news/2024/05/10/7455183/ От уже и к Волчанску подошли.
  11. Нажаль на усих зелених повій не вистачило, треба більше.
  12. Я з лопатою пройдуся може метрів сто та прокопаю може хвилин зо п'ять, не більше. Чи ви вважаєте, що я МСЕК пройшов за гроші? Так операція обійшлася лише у сто тисяч гривень. Отака безоплатна медицина. Трясьця. Так ви зіскочили із теми, як там ситуація із укріпленнями на кордоні? Теж замість 4 бригад 3 взводні опорні пункти ,як на півдні?
  13. Вона виховувала дітей не для війни, а усі інші для війни. Це усе, що потрібно знати про зелених повій.
  14. Тобто якби лінія укріплень була б насправді, а не на папері, то кацапи б не просунулось? Ганьба, ви стверджуєте , що верховний головнокомандуючий ***ун. Це кацапське іпсо. Готувались, готувались і у чергове пройєбалі.
  15. І організувати платсдарм для безпосередньо наступу на Харків .я б надав перевагу інформації, що рдк створили сіру зону в бнр.
  16. Пряма мова Зеленського: "Україна зустріла їх там нашими військами, бригадами і артилерією. Важливо, що вони можуть збільшувати і підтягувати ще сили в цьому напрямку, але наші військові, наше командування знали про це і розраховували свої сили для того, щоб зустріти вогнем ворога. Але як завжди Проєбалі
×
×
  • Створити...