Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vinsol2009

Пользователи
  • Публікації

    9 591
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Vinsol2009

  1. 22 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

    Без воєнного стану - лише ППД і полігони. І навчання проводять не по всій Україні де заманеться, а саме на полігонах. Ось вам мапа навчань 22 року, вивчайте. щоб не писати дурниць.

    Порошенко увів воєнний стан на 30 дів в прикордонних областях України. І нічого жахливого в країні не сталося, паніки не було, доллар не впав, інвестори не повтікали. Якби те саме зробив Зеленський, то частини ЗСУ зустріли вогога на заздалегідь обраних і навіть якось обладнаних рубежах. І ми-б зберегли тисячі українських життів і квадратних кілометрів території.
    До речі, 23 лютого на засінанні РНБО ставили питання про введення воєнного стану. Залужний і Резніков - за, решта - проти. Замість військового стану  ввели надзвичайний. Надзвичайні ідіоти. Або зрадники.

    karta-vijskovyx-navchan_ru_large.png

    А надзвичайний стан дає повноваження лише мусорам.

  2. 27 хвилин тому, Бездомный сказав:

    Терораша  в каментах під відео про приліт в Епіцентр пишуть

    - ето вам за крокус 

    Сколько можно умирать. Лучше быть росией чем покойником

    ====================================

    реально держава - терорист , 140 000 000 терористів 

    А где вы увидели Эпицентр?

  3. 43 хвилини тому, Canton сказав:

    Соотношение потерь во время наступления РФ в Харьковской области составило восемь россиян на одного украинца – Зеленский (с)

    И поворачивается же язык?

    Это у то время, когда КАБами лупили по не оборудованным позициям или когда кацапы прошли 5 км без зоны сплошного минирования?

    • Дізлайк 1
  4. Зараз нашим воїнам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти,
    – заявив президент.
    24tv.ua/zsu-vzyali-pid-kontrol-prikordonnya-kudi-zayshli-rosiyani-zelenskiy_n2562424

    У якому підручнику з тактики є таке поняття?

     

  5. Вранці 24 травня Головнокомандувач ЗСУ повідомив, що після перших незначних успіхів в ході наступальних боїв на Харківщині ворог повністю зав'яз у вуличних боях за Вовчанськ та зазнав дуже високих втрат в особовому складі штурмових підрозділів.
    24tv.ua/nastup-harkivshhinu-zelenskiy-skazav-yaki-vtrati-ukrayini-rosiyi_n2562644

    Тобто, якби були оборонні лінії, то далі 5 км не просунувся.

  6. 1 годину тому, Дощ сказав:

    Наші журналісти - такі журналісти - тут вони помилку не помітили.

    Натомість новина від президента з "вогневим контролем", хоча він говорив там багато, розійшлась з акцентом саме на цю помилку 

    А що він насправді казав?

    • Хаха 1
  7. 9 хвилин тому, Canton сказав:

    В Запоріжжі лікарям-онкологам, які виступили проти ліквідації Онкологічного центру шляхом "оптимізації" - вручили повістки.

    Армію не просто в турбо-режимі перетворюють на пугало, але ще премудро роблять інструментом боротьби за фінансові потоки.

    Януковічєм завоняло давно, але що відморожені методи його часів повернуться під час війни на виживання - це вже ознака якоїсь суіцидальної хвороби "нових ліц".

    Неважко спрогнозувати чим це закінчиться. (С)

    У штурмові підрозділи їх, щоб знали, відбивати пройобану північ Харківщини .

  8. 49 хвилин тому, US7IGN сказав:

    а воно так що якщо ти героїчно не помер то будеш через це довго виправдовуватися...

    babel.ua/news/107460-dbr-pochalo-rozsliduvannya-cherez-proriv-rosiyan-na-harkivshchini-u-spravi-figuruyut-komandiri-125-brigadi

    Державне бюро розслідувань розпочало розслідування щодо командування 125 окремої бригади Територіальної оборони через прорив росіян на Харківщині.

    Про це йдеться в ухвалі суду.

    Слідчі зʼясували, що 10 травня біля Стрілечої, Красного, Борисівки, Пильного, Гатища та інших населених пунктів Харківської області підрозділи 125 бригади залишили бойові позиції під час штурму росіян.

    Ідеться про підрозділи чисельністю до однієї роти, які входили до складу першого ешелону оборони. Як результат наступ росіян довелося відбивати силами другого ешелону оборони.

    Крім того, за даними слідства, командування 125 бригади та підпорядкованих їй підрозділів, зокрема 415 окремого стрілецького батальйону, 23 механізованої бригади та 172 окремого стрілецького батальйону, не організувало належним чином оборону позицій на кордоні з рф, що призвело до втрати позицій, військової техніки та особового складу.

    Так кто-то же должен был проконтролировать, как организована оборона, а не валить все на стрелочников.

    Верховный там был, лично инспектировал, тогда все было ок?

    А шо сталось?. А почему основные работы были запланированы на апрель? Чего не хватало? Или разведка не предупреждала о концентрации?

     Да, 50 тысяч не 500, но и их надо было чем-то отбивать.

  9. 5 годин тому, karlito сказав:

    ми не турки. з власного досвіду - українці за кордоном більш законослухняні ніж навіть місцеві, і на порядок законослухняніші ніж в Україні. ідеальні експати

    Лично видел, как чехи пересекают дорогу Радом с пешеходным переходом. И катаются по нему на велосипедах, вместо того, чтобы его перевести, как положено по правилам.

    • Хаха 1
  10. 9 хвилин тому, Canton сказав:

    Нахрен пошла, обсосня вышиватная...

    Вас бы, бл...ей сюда, когда до ниточки пара десятков неукрепленных километров 

     

    Так много  и не надо, ещё десяток и можно купить прямой наводкой по Харькову 

  11. 17 хвилин тому, 7351 сказав:

    Тут координати спитай ssu.gov.ua/zvernennia-hromadian

    Після запису інтерв'ю стало відомо, що СБУ почала розслідувати можливе завищення цін під час купівлі деревини для фортифікацій на Харківщині. Правоохоронці вважають, що схема була такою: кілька підприємств, об'єднані навколо однієї групи осіб, купували деревину у державних лісгоспах, після чого продавали її підконтрольним собі підприємствам і по фіктивних товарно-транспортних накладних "перевозили" її в Дніпропетровську область. 

    Наприклад, деревину купували в Ізюмському лісгоспі за 970 гривень за кубометр і забирали з його ж складу, а постачали нібито з Дніпропетровської області за 4100 грн, "накидаючи" за логістику, навантаження і так далі.

    З початку 2024 року профільний департамент ОВА закупив у такий спосіб деревини на суму приблизно 170 мільйонів гривень.

    • Лайк 1
    • Конфуз 1
    • Сумно 2
  12. 1 березня 2024 року, умовно, перші екскаватори висунулися на роботу?

    – Так. Однак ми ж не вийшли одночасно на всі фортифікації. По деяких ми отримали акти розмінування лише в кінці березня – на початку квітня. Умовно, щотижня було приблизно плюс десять об'єктів. На пік будівництва ми вийшли у квітні.

    • Лайк 1
  13. Тільки що, 7351 сказав:

    Тут координати спитай ssu.gov.ua/zvernennia-hromadian

    Вони пояснили, що, по-перше, потребували значно більшого обсягу деревини, ніж їм могли запропонувати "Ліси України" – 50 тисяч кубів. А по-друге, не мали часу на тендерні процедури, адже на побудову фортифікацій відводилося всього два місяці – березень і квітень.

    А півтора роки до того вони чим займались?

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...