Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Yull

Пользователи
  • Публікації

    360
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Yull's Achievements

Восходящая звезда

Восходящая звезда (8/13)

  • Уже год на форуме
  • Начало популярности
  • Популярность
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

503

Репутація

  1. Я щось подібне бачила в інстаграм, там називали цей узор "під мішковину", по суті спеціальною щіткою робили вертикальні і горизонтальні подряпини, потім фарбували зверху. Виглядало значно краще ніж під штукатурку, як на мене.
  2. Ми так гіпсову штукатурку просто пофарбували в котельні. В гаражі ще так зробимо😃) В білому кольорі справді виглядає як побілка. В гаражі спробую сірий. Зробити можна все що завгодно, якщо вам ок, але сказати що це прям гарно і практично я не можу. І я не фанатка ідеальних стін. В решті будинку ми клеїли шпалери прямо на погрунтовану гіпсову штукатурку, цим рішенням цілком задоволені. Варіантів не так аж багато насправді. Ще роблять декоративну штукатурку і фарбують, кажуть що практично.
  3. З садом замороки значно більше ніж мені здавалося на перший погляд. Ми посадили 9 дерев, і бачу що досить. Без регулярної обробки і обрізки толку не буде. Яблук літніх взагалі не буду садити, вони не зберігаються. Зимові хоч в погріб на зиму можна скласти. Слива у нас також виявилася не диплоїдна, напевно треба позбавлятися нежаліючи. Радує яблунька Чемпіон, хоч її ціле літо жерла тля але вся в яблучках.
  4. Дівчата, у мене всього городу цього року чорити грядки по 3м. довжиною і 1 м.шириною, але я стільки всього виростила на них! І огірки, і помідори, перець, капуста молода, кабачки - практично ціле літо їмо з городу. І консервації вистачає, ми її багато не їмо.Про зелень мовчу, цілий сезон щось та й є. Не скажу що я прямо впахуюся на тих чотирьох грядках, у мене саме город займає мало часу, але це такий кайф піти зранку і нарвати овочів на салат з усього свого.
  5. Мене інструктор вчив що на іспиті поворот не вмикати так як вважають це за помилку, а в житті дивитися по ситуації - перехрестя дуже різні бувають. Там дибілізма що б то зарахувати за помилку дуже багато, з ПДР не завжди має щось спільне. Якщо є час і натхнення то можна спробувати оскаржити.
  6. У мене є і одне і друге. Мені агроволовно більше зайшло, бо воно не торочиться по краю. Агротеанину треба запаювати чи запальничкою, чи ще чимось у місці зрізу. Але скільки воно прослужить я не знаю. Агротеанина довше напевно. Щодо грунту під матеріалом, то все ок і там і там, нічого не загниває чи ще щось в такому роді я не помітила, слимаків немає у мене. Але я отвір біля рослини залишаю достатнім, не впритик. Бур'янів проростає плюс мінус однаково, вони більше зверху насіваються в корі, але то дрібниці. Агротканина також спочатку воду гірше пропускала.
  7. Воно просто ще нове, напевно плотність не меньше 100, з часом вода буде проходити швидше. Минулого року було у мене те саме, думала що ж це я таке застелила і як воно має працювати))) калюжки могли цілу ніч стояти. Але під агроволокном земля була вологою то я його лишила, воду воно таки пропускає. Через якийсь час калюж на ньому я вже не спостерігала, рослини ростуть добре.
  8. Вузькуватий як на мене. Так, і ціна що немало важливо, значно нижча ніж класичне будівництво.
  9. Я б постаралась зменшити пятно забудови. Якщо планується суто як гостьовий з сауною, то від неї і плясати. Вітальня з мінікухнею+ сауна з душем, спальня на мансарді або щось типу антресолі як в будиночках під оренду роблять. Класно коли з сауни на терасу одразу можна вийти, щоб не шльопати мокрими ногами через вітальню. Якщо не планується в майбутньому використовувати гараж як гараж, то і робіть його зразу підсобним приміщенням меншої площі, бо зараз як повноцінний гараж замалий, а для лопат і косилки завеликий. Мені часто трапляється реклама каркасних міні будиночків під ключ, мені здається для таких цілей вони прямо ідеально підходять, я б в ту сторону дивилася якби мала потребу в такому будинку.
  10. Цікаво, яке призначення будиночку? Це під оренду, чи гостьовий біля основного будинку? Чи там хтось постійно буде жити?
  11. Пару годин тому пронеслася буря і температура впала буквально зразу на градусів 10. Вітер із заходу на схід, може і до вас донесе трішки прохолоди. Нам в будинку нормально, може тому що ще пам'ятаємо що таке спека в квартирі де 30+.Рослинам тяжко, хости в мене погоріли деякі і гортензії на жаль підсмажилися, ну газон сохне само собою.
  12. У нас також котел з запасом, ніхто ті 18 кВт ні разу не включав, але додається паспорт котла де вказано його потужність. Я не знаю що там за вимоги, буде видно що там далі.
  13. Також намагалася подати документи. Поки не дуже зрозуміло як це працює і людина яка приймає документи схоже сама не сильно в курсі.Написала заяву на виділення електроенергії на опалення. Тобто з 20 моїх кіловат прошу виділити 18 на опалення( по паспорту котла на 18 кВт ). І от цікаво чи це лише формально, чи ще й відмовити можуть, типу 2квт на все решта недостатньо. На нічний тариф я сильно не розраховую, у нас вночі активно вимикають світло.
  14. У мене хворіє ялинка коніка. Мені ніби на шутте схоже. Шкідників чи павутини не бачу. Я її восени посадила вже чималою, у батьків взяла, вона там в дуже невдалому місці росла через те така кострубата виросла, світла їй не вистачало. З весни було помітно що хвоя жовтіє, осипається. Обробила один раз мідьвмісним препаратом і два рази фунгіцидом системної дії. Зараз вона виглядає так, ніби приріст трішки є але є і залисини. Що ще для неї можна зробити? Планую ще за сезон обробки фунгіцидом, не знаю чи варто її добривами підживлювати поки хвора.
×
×
  • Створити...