Michael_A Опубліковано: 19 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2019 Капитан Очевидность, был повышен до адмирала Ясен*** 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 19 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2019 Забыв, что в квартире нет балкона, Надежда Степановна успела повесить только майку и носки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 19 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2019 +18Спитав у діда чому зараз дітей народжують значно менше ніж колись? -Тому що колись жінок цілували в губи а мали у пісю,а зараз навпаки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ревизор Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 - Сема, я сильно глупая? - Нет, Сара, ты слабо умная? шо то вы перестарались со знаками препинания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 шо то вы перестарались со знаками препинания. В конце должен быть восклицательный знак (можно даже три): - Сема, я сильно глупая? - Нет, Сара, ты слабо умная!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 Автотурист звертається до мешканця Карпат – Не підскажете, де можна дістати запчастини до автомобіля? – Там за селом буде крутий поворот над прірвою. Запчастини лежать в долині… Він: – Оксано, видиш тоту звізду? Вона: – Йо. Він: – То я! А тоту? Вона: – Йо. Він: – А то ти. А видиш тоту звізду на другій звізді звирьху? Вона (пожвавлюючись і присуваючись до нього): – Йо-йо, вижу!!! Він: – А то – я на новому ровері! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 Карпати. Свидовецька полонина. На схилі Близниці пасеться отара овець. Над отарою бовваніє постать вівчара. Раптом гірську ідилію перериває дзвінок мобільного телефону. Отара припиняє трапезу і витріщається на вівчара. Той витягає телєфон, вівці починають занепокоєно шушукатися. – Гальо! – і повертаючись до отари. – А ну ціхо, то мене! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 Из разговора соседок. Заборы у нас (при хороших соседях, на забор особо не тратятся) из сетки рабицы. Все друг с другом разговаривают, черешнями делятся, вкусняшками разными через забор угощают, у кого хозяйство, тому отдают, что на корм скотине пойдет. Разговаривают у нас на суржике (русско-украинском) - Галя, тобі траву куди кинуть? - Та кинь сепаратистам! - Кому? - Та уткам кинь. - О, а чо сепаратисты? - Та жрут без меры, серуть, орут, табуном ходят, все позатоптали та перегадили, и все одно резать. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 https://www.facebook.com/krovati1/videos/2573995312615931/?t=2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 +18 Українське село,біля плоту стоїть парубок і репетує: -Галю,Галю-у-у-у. -Микола то ти? -Я Чого кричиш? -Галю треба. -Та нема її,що ти від неї хотів? -(водячи хуєм по лозинах паркану-дррринь,дррринь) Та нічого,просто поговорити 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 +18 .... :D Умеющих "слушать" ценили во все времена :D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 Зустрічаються дві планети: -Як справи? -Паршиво.Здається я розум підхватила. -Фігня.Я цим колись боліла.Чотири-п"ять тисячоліть і саме пройде.Потемпературиш трохи -якщо ця зараза встигне до термоядерної реакції додуматись.А якщо лічити і не запускати,то вже на стадії античності зазвичай починається ремісія.Я тепер для профілактики приймаю по три-чотири астероїди в тисячу років,після кожного льодовикового періоду і повний порядок. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 Помирає теща.І кличе зятя: -Синку принеси води... Той приносить повний стакан,теща п"є,закашлялась: -Тьху, та це ж горілка! -Отож мамо -давайте на коня і вйо. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 Помирає теща.І кличе зятя: -Синку принеси води... Той приносить повний стакан,теща п"є,закашлялась: -Тьху, та це ж горілка! -Отож мамо -давайте на коня і вйо. :lol::lol::beer::beer: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 Фу-фу-фу Приїхав Іван із села в місто, гуляє, зайшов в аптеку, а там - презервативи, різнокольорові, та щей ароматизовані.... Набрав презиків із різними смаками, приїхав додому, і каже жінці: -Галино, дивись що я накупив! А давай в таку гру грати: я виключаю світло, і почерзі надагяю презики, а ти угадуєш смак? -Давай! Давай! - погодилсь дружина. Іван виключив світло, і тут голос із темряви: -Бринза!!! Іван: -Та чекай! Я ж іще не одів! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 Їде мужик в маршрутці, а в нього ширінка розтібнута! Жінка навпроти йому і каже: Вона: Мужчина закрийте свій офіс! Він,не розгубився,ще й вирішив її підколоти тай запитує! Він: Пані, а ну подивіться що там директор робить? Вона: Директора нема, напевне вийшов, але якийсь бомж спить на двох подушках! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gorgon Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 не фотошоп 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 20 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2019 не фотошоп ... В стихах? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 не фотошоп Это перевод с польского. В оригинале название-:D"Пшезьдзец". И вторая часть-"Полный пшезьдзец".:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 Лежу голий в коханки на першому поверсі.Вона в душі.Раптом хтось лізе в вікно.Я накрився одіялом з головою.Заліз мужик,роздівся і до мене під одіяло!Він взяв мою руку і поклав на свій член,у відповідь я зробив так само.Він навіть речі не забрав коли в вікно вистрибнув. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 матюкВ класі вчителька просить написати розпорядок дня кожного учня Всі написали, здали, вчителька прочитала, все нормально крім вовочкіної роботи. Читає вовочки розпорядок дня: "- Ну, я просинаюсь, встаю, одіваюсь, витираю х%й тряпочкою... Снідаю, беру портфель, відкриваю двері, закриваю двері, витираю х%й тряпочкою... Вчусь, приходжу зі школи, витираю х%й тряпочкою... Обідаю, роблю уроки, витираю х%й тряпочкою... Йду гуляти, повертаюсь, витираю х%й тряпочкою... Вечеряюю, витираю х%й тряпочкою, лягаю спати... " - Вовочка, ти що хворий? - Чому ви так вирішили? - Ну, ти постійно витираєш х%й тряпочкою... - Ні. Не це. Це, коли в мене тато депутатом став, в нас постійно на дверях крейдою пишуть "х%й"... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 (змінено) ВАЗ випустила нову модель - Ваз зі скляним дахом! ВАЗ зі скляним дахом - щоб Бог бачив того недоумка, що купив таке авто! Змінено 21 лютого 2019 користувачем sah79 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 21 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2019 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз