Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Улыбнуло

AR

Рекомендовані повідомлення

12-летний мальчик из Франции сфабриковал похищение, чтобы не идти к зубному врачу.

Инцидент произошел в городе Сен-Жерве. Малыш исчез, и родители вызвали полицию. Позже его нашли на чердаке. Он пояснил, что был похищена незнакомцем в автомобиле, но ему удалось бежать.

Мальчик даже подробно описал похитителя и его автомобиль. В конечном счете оказалось, что его история не соответствует действительности. Малыш признался, что сделал это, чтобы не идти к зубному врачу.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

27p3waxAHVU.jpg

 

 

Vitalii Chepynoga

Шановні френди! Прєдставітелі нової власті попросили мене підготовить рєчь для українського преставника в Стокгольмському арбітражу, де ми будемо розбираться з Росією по газу. Просили щоб було шось нестандартне, і шоб була якась ізюмінка. То оце написав тези, і виношу на ваш суд, може хто ще що посовітує…

 

Глубокоуважаємий суд! - Що собою, по-суті, являє природний газ (так само як і нафта)? Як вони образовувався?… Це вуглеводні… Тільки нафта високомолекулярна, а газ – низькомолекулярний (десь прімерно так, ну точно не знаю, бо хімія ніколи не належала до моїх любимих наук, як і для большинства нормальних людей)…

 

Багато-багато мільйонів років тому (можливо, ще навіть до того, як давні арії придумали сало) по землі ходили всякі дикі дінозаври, в небі літали веселі птеродактилі, а в морських глубинах обітали мегалодони та прочі зубасті падлюки. Учитуя той факт, що уровень жизні тоді був вкрай низьким і для достойного прожиточного мінімума тодішні власті нічого не предпрінімали… то ці дінозаври часто боліли і дохли… А ще можна добавить всякі природні катаклізми, тіпа якихсь нев’ібенних комет та інших паталогій всєлєнной… Я думаю, що були й якісь міжплеменні війни у цих паскуд. Ні Іосіф Флавій, ні Геродот, а тим більше Карамзін тоді ще не народилися, і не могли нам розказать, яка жестока та братоубійтсвенна була, напрімер, друга гражданська война між мегозаврами та протоцератопсами… Але я увєрєн що вони були, я мультік недавно бачив про льодніковий період…

 

Так от, до чого це я веду… На місті багатьох братських могил дінозаврів со временєм образувалася нєка субстанція, яка ще пізніше перетворилася на газ і нафту… І зовсім не удівітєльно, що цих братських могил було дуже багато саме на території современной Россіі, бо вона завжди славилася своїми могилами та братоубійствєнними конфліктами, це всім ізвєсно… А на території України дінозаври також жили, ну вмирали рідко. Бо у нас вже тоді був достаточно високий уровєнь медіцини, а также отсуствували войни. Бо українські дінозаври були гостинні, і не воювали поміж собою, а плели вінки з кульбаби, чи може з якогось дрєвнього папоротніка і співали пісні за червону калину… А вмирать од старості вони ходили на територію соврєменной Московії, щоб не портить настроєнія родичам і соплемінникам…

 

Так якого хрена, шановні народні засідателі, ми повинні платить якісь сумашедші гроші, за своїх собственних дохлих дінозаврів? На яких, так сказать, основаніях? Та й за чужих ми платить не можемо, бо даже не знаємо яка у цих тварюк була родословна, ідеологія і політичні взгляди… Я вже не кажу про те, що Росія, до її сорому, всігда питалась заробить на трупах, ну то хай буде на її совісті.

 

В общим ми щитаємо, що дінозаври, нехай і дохлі, нехай даже і у вигляді нафти та газу – це мірове достояніє чєловєчества, як, напрімер, Пізанська башня, собор святого Петра (не нашого, а того, що в Римі) чи доміно… Короче, я думаю, ясно, що нічого і нікому ми платить не собіраємся… Дякую за увагу!

 

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Путин звонит в Газпром.

- Ну что, газопровод в Китай построили?

- Построили, Владимир Владимирович.

- Газ пошел?

- Газ еще не пошел, но китайцы уже полезли.

 

:lol:чуть не уссался

  • Лайк 9
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Два українця розгадують кросворд, опублікований в «Комсомольській правді»:

- По горизонталі, президент Росії, п'ять літер, друга «у».

- Я ж тобі казав, що в Росії все вже знають ...

  • Лайк 9
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Маленькая девочка услышав на улице незнакомое слово и пришла домой за разъяснениями: - Мам, а что такое бл@дь? - Боже! где ты такое услышала!!? какое страшное слово!!!.....- Бабушка, а что такое бл@дь? - А-а-а-а! это очень страшное слоооово... - Дедушка, а что такое бл@дь? - Это очень очень очень страшное слово внученька не говори его.....Сделав собственные выводы ребёнок тихонько подкрадывается к папе, который мирно сидит в кресле и читает газету и....тихоооооонько так, шёпотом - пап...пааап..... Папа с умилением отрывается от газеты: - Что, доця?..Скорчив неимоверную гримасу, подняв руки вверх(чтоб напугать)басом - Я БЛЯ-Я-Я-Я-А-А-АДЬ!!!

 

 

У Львові на футболі фани заводять «Хто не скаче, той москаль!».

Підривається півстадіону. Позаду сім’я (тато, мама, дитина років 5ти).

Дитина питає:

— Пап-пап, а што ані крічат?

— Пригай давай…

 

 

Їде гуцул на автівці,на швидкості. Дивиться Даїшник стоїть. Нетормозить, думає,а не гріх,як зіб'ю, бото москаль. Збив.Завіз тіло на цвинтар, дав старому гробарев пляшку горілки, каже:-Поховайте вуйку, бовоно вистрибнуло саме надорогу, я Їй-богу, невинний.- Поховаю,синку.Їде далі гуцул. Шеодного такого збив,приїжджає зтілом на цвинтар, дивиться,гробар сидить, вже фляжку допиває.Гуцул кладе трупа на землю,каже:-Слава Йсу. Дід обертається.-Слава навіки!-А шо, діду,закопали того?-Закопав..-Та як закопали, як вовін лежит.- Йой,синку,забув видно. Зара закопаю.Гуцул поїхав.В ДАЇ б'ють тривогу:-Шо ета такоє ! Гдє наши люді? Паєхать,праверіть! послали одного.Приїжджає,всюди тихо,темно, тільки на цвинтарі лямпа хитається чути як гробар лопатою цьвьока .Приходить на цвинтар,дивиться, а старий лопатою землю прихлопує на свіжій могилі.Підходить до гробаря каже:-Ізвінітє,а штоета ви так позна тут дєлаєті ?Старий гуцул оберта ться, замахується лопатою б' що сили:ТА ТИ СЯ КУРВО ВЛЯЖЕШ НИНІ ЧИ НЄ?!

  • Лайк 15
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Дуже тлустий чоловік звернувся в контору, що обіцяла: "Похудай на 10кг і навіть більше за 5 днів!".

Наступного дня до нього в двері постукала запаморочливо гарна краля, на якій були самі лише кросівки Найк і значок на шиї: "Якщо впіймаєш мене — я твоя!"

Чоловік гасав за нею 5 днів, але так і не впіймав, зате справді зігнав 10кг.

Результат йому сподобався й він спитав, чи можна втратити 20кг за 5 днів. Йому відповіли, що можна, й наступного дня до нього прийшла ще чарівніша красуня в самих лише рожевих кросівках і зі значком "Якщо впіймаєш мене — я твоя!"

чоловік бігав за нею 5 днів, та так і не впіймав, але справді стратив 20кг.

Чоловік, радісний як дитя, телефонує в контору й запитує: “А можна втратити 30кг за 5 днів?”

Наступного дня до нього в двері постукав здоровезний накачаний мужик в самих лише рожевих стрінгах і зі значком "Якщо я впіймаю тебе — ти мій!"

За ці 5 днів чоловік втратив 60кг!

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Анегдот бородатий...Але..Як все актуальний))))

Львів. Ранок. Бабця вийшла за молоком. Тут у неї на очах падає балкон і придушує чоловіка.

Збирається натовп, з’являється міліція, бабця підходить і починає:

- От кляті більшовики! Понабудовували балконів. Людині пройти ніде…

Міліціонер, діставши документи постраждалого:

- Бабцю, годі репетувати. То москаль був.

- Понаїхало клятих москалів!!! Ніде балкону впасти.

 

 

 

Сидять два куми за столом розмовляють один другого питає:

- Куме ви чим горілку закушуєте?

- Як чим салом. А що?

- Е ні куме це вже застаріло якось по сільському.

- А ви чим закушуєте?

- Я куме вінегретом закушую стопку і вінегрету , стопку і вінегрету.

- Ну і як воно?

- Ну як. Вийду на вулицю в ранці сніг кругом біло, мене як стоншить, а воно як ВИШИВАНОЧКА.

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

[spoiler=КРИМ]soytzjui.jpg

 

Десь рік тому був у Криму на йозі. Долетів літаком до Сімферополя і взяв машину на прокат. Машина була джип-Вранглєр, але паркєтнік, задньоприводний... Чувак, який привіз мені машину в аеропорт, чесно попередив: Ездить только по нормальным дорогам. Если захотите настоящий офф-роуд, мы вам дадим другую машину... Окей, кажу, всьо понятно, командір... Але ж ми українці - хитрі... Нас обмануть дуже сложно… По нормальній і рівній дорозі до Кацивелі треба було їхать годин дві... Але в мене був GPS на Ай-фоні і амбіції для короткого путі. Я його знайшов сам (путь)... А український GPS, скажу я Вам, це абсолютно психоделічна вешч, особливо в поєднанні з кримськими короткими дорогами... Я думаю, що цей GPS програмірував лічно Віктор Андрійович Ющенко у форматі своєї “дорожної карти”, так шоб можна було побачить усякі інтірєсні достопрімєчатєльності, особенно в контексті різних скіфських ям та трипільских колдойбин… В общим, шоб не затягувать, цю грусну і поучітєльну історію, можу сказать, що через 20 хвилин путі я звалився в якусь яму… Благородна американська машина лежала посеред калюжі і безпорадно перебирала лапами, як жук олень, перекинутий на спину… Можна було тільки уявити вираз обличчя мого автоділлєра, який щойно вивів мене на абсолютно нормальну трасу, коли я йому передзвонив і сказав: діко ізвіняюсь, шеф, я тут трохи чогось слєгка перекинувся і потребую хелпу… Думаю, якщо він подумав, що я абсолютний кончений безнадьожний долбойоб, то він, к сожалєнію, був асболютно прав… Зате пока я чекав помощі, то купив і ззів якусь дуже смачну ліпьошку у селі кримських татар з помідором. Ліпьошка була вкусна, а мєсні жителі довольні, бо останній раз, судя по всєму, тут бачили туріста в часи Менглі-Герея, коли тогочасні сутіньори гнали наших українських роксолан через Дикий Степ в роскошні ночні клуби Бахчисарая… Мєсні жителі фотографірувалися коло перекинутої машини і бажали мені всіляких благ… А може просто казали мені в глаза, що я долбойоб, бо кримськотатарської я не знаю, а контакту Османа Пашаєва в мене не було… Невдовзі приїхала помоч і витягла мене лєбьодкою. Короткий путь обійшовся мені в 8 лишніх годин мандрів і штраф, більший ніж вартість оренди машини раза в два… Как говоріцца, - нєгатівний опит – теж опит, хоч це й неправда… На всякий случай я сказав автоділлєру, шо я з Маскви, шоб не позорить родіну…

 

Коли я добрався до готелю, то обнаружив, що мій заздалегідь заброньований номер зайнятий якимись протівними і крайнє недружелюбними кацапами… Вони сиділи на брудному полотенці, пили качественне вино з пластікової бутилки з під пива і їли ложкою кавун… На лавці сиділа дитина предшкольного возраста і тоже пила вино… Я їх застав якраз посеред воспітатєльного процеса, бо папа саме казав мамі: та какого хуя ти псіхуєш, ето ж нє водка, пусть лучше с нами, чем где-нибудь в падваротнє… Коли я сказав їм – здраствуйте, то глава сім’ї виплював кісточки з кавуна і кудись в сторону спросив: кто ето? …Главний по готелю чувак на мій вопрос, “шо за херня?” откровєнно засміявся мені в ліцо і сказав: та ми подумалі, шо шото с вами случилось и ви уже нє прієдєтє (він навіть не догадувався, настільки був близький до істини)… А у нас же бізнес – время-деньги, понимаете, самий сезон…

 

Потім я рішив (після трудного дня) піти в ресторан повечерять. Замовив з меню кусок сьомги і чекав хвилин сорок… Прийшов офіціант і сказав: сьомгі нєт і нє будєт…. –Ясно, кажу, а что будет? – Есть пикша, свежемороженная… - А свіжого нічого нема у вас?... –Нет, в Черном море рыбы вообще нет… Выловили… - сообщив мені офіціант про глобальну екологічну катастрофу абсолютно буднічним язиком… Странно кажу, - В Болгарії є, в Турції є, і даже в Одесі – є, а у вас виловілі… - Да, вот так, - легко согласився офіціант… Через півчаса офіціант прийшов і лаконічно доповів: нету пикши, рис будете? – Та, буду, кажу, блять… дай хоч шо нібудь… Він пішов і повернувся з вєстю, що рис закончився, але є молода картопля… Ну, в смислі не то щоб прямо зовсім є, але скоро привезуть, буквально на мінутах… І для чогось поцікавився: ложки брать будете?... Та нє, кажу спасібо, я завтра прийду… Коли виходив з ресторану, то почув як офіціант бурмотав собі під ніс: “странний народ…”…

 

… На пляжу плавали медузи, а на матрасах лежало кілька п’яних людей в майках “Рождьонний в есесесер”… На камні сиділи дві лаконічних дєвушки размєром з Ніколая Валуєва і розказували про останню колєкцію Гуччі… Вони пили пиво з кулька… Двоє малорослих москаленят коло пірса намагалися утопить кішку в волнах Чьорнаго моря. Коли я прийшов, то вони якраз прив’язували кішці каменюку на шию шнурком од отцового кросовка. Кішка возмущалась і царапалась… Отєц хропів рядом і не зважав на тіченіє жизні… Я освободив животне і наорав на малолєтніх виродків, вони одбігли на безопасне расстояніє і сказали мені: пашол на*** казьол!... Я в їх кинув камнєм, але так, - не пріцельно...

 

В кіоску я купив пачку чіпсів “Гвардейские” і бутилку пива… На чіпсах був намальований німецький солдат і гвардєйська лєнточка... Чіпси ми поділили з спасьонною кішкою справедливо, в пропорції 50:50… Пиво я випив сам… Кішка доїла чіпси з кулька, потом наділа його на голову і пішла додому. По дорозі вона билася об мусорні баки і стовпи по причині отсутствія зрєнія із-кулька на голові… Потом кульок спав, вона сіла отдихнуть і ззіла абрикос, яки валявся коло урни…

 

На другий день кішка пішла зі мною на йогу… Сначала просто дивилась, а потом почала робить якісь асани… В общим, за Кримом я пока не скучив…

 

(с)

  • Лайк 11
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

там є відео без музики і з продовженням

 

С музыкой как то веселей)))

 

 

- Черный юмор это как ноги... у кого то они есть, у кого то нет.:D

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

48166da9b7d7152aa99a20f2aa3bd684-full.jpg

 

Сайт подбросил рифмы. Определите изначально введенное слово!

Проверить можно тут: rifmi.ru/

Подсказка: Ла-ла-ла-ла...

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

...

 

.Определите изначально введенное слово!

.

 

[spoiler=В помощь поэтам]авиакрыло, автостекло, алло, антикрыло, барахло, бело, бело, белым-бело, берегло, блюло, брело, бронестекло, Буало, бухло, ввезло, ввело, вволокло, везло, вело, весло, взбрело, взвезло, взвело, взволокло, взгребло, взмело, взнесло, взошло, взросло, влекло, вмело, внесло, вовлекло, возвело, возжгло, возлегло, возмогло, вознесло, возросло, волокло, воспроизвело, востекло, вошло, впекло, вплело, вползло, впрягло, вросло, всползло, втекло, втолкло, гало, гнело, голо, голым-голо, гребло, гребло, дало, Дидло, добрело, довезло, довело, доволокло, догребло, дожгло, домело, донесло, допасло, допекло, доплело, доползло, доросло, доскребло, дотекло, доцвело, дочло, дошло, дряхло, дупло, жгло, жевело, жерло, заберегло, забрело, завезло, завело, завлекло, заволокло, загребло, зажгло, залегло, замело, занемогло, занесло, западло, запасло, запекло, заплело, заползло, запрягло, заросло, засекло, заскребло, затекло, затолкло, затрясло, зацвело, зачло, зашло, зело, зело, зло, зло, зло, злой-презло, извело, извлекло, изнемогло, изобрело, изожгло, изошло, изрекло, испекло, иссекло, истекло, истолкло, кайло, кило, кругло, крыло, кубло, легло, мазло, Мало, мало, мело, могло, мурло, набело, наблюло, набрело, навезло, навело, навлекло, наволокло, нагнело, наголо, нагребло, надросло, надсекло, нажгло, назло, налегло, намело, нанесло, напасло, напекло, наплело, наползло, напрягло, нарекло, наросло, насекло, наскребло, натекло, натолкло, натрясло, начло, нашло, небрегло, недожгло, недопекло, недоучло, незло, незло, несло, нетепло, нетяжело, низвело, низошло, обвезло, обвело, обволокло, оберегло, обзавело, облегло, облекло, обмело, обнесло, обожгло, обочло, обошло, обползло, обрекло, обрело, обросло, обсекло, обтекло, обтрясло, огребло, ожгло, оплело, оползло, оргстекло, осекло, оскребло, остерегло, отбрело, отвезло, отвело, отвлекло, отволокло, отгребло, отекло, отлегло, отмело, отнесло, отожгло, отошло, отпасло, отпекло, отплело, отползло, отпрягло, отросло, отрясло, отсекло, отскребло, оттекло, оттрясло, отцвело, Павло, пасло, пекло, пеностекло, перебрело, перевезло, перевело, переволокло, перегребло, пережгло, перезапрягло, перелегло, перемело, перемогло, перенапрягло, перенесло, перепекло, переплело, переползло, перепроизвело, перепрягло, переросло, пересекло, перескребло, перетекло, перетолкло, перетрясло, переучло, перечло, перешло, плело, поберегло, побрело, повезло, повело, повлекло, поволокло, погребло, подбрело, подвезло, подвело, подволокло, подгребло, подзапасло, подлегло, подмело, подналегло, поднапрягло, поднесло, подожгло, подошло, подпекло, подплело, подползло, подпрягло, подросло, подсекло, подскребло, подстерегло, подтекло, подтолкло, подтрясло, пожгло, позамело, позанесло, поизвело, полегло, ползло, полкило, полузанесло, полутяжело, помело, помело, помогло, понавезло, понавело, понанесло, понаползло, понесло, пообтрясло, попасло, попекло, поплело, поползло, поразвлекло, порастрясло, поросло, посекло, поскребло, постерегло, потекло, потолкло, потрясло, почло, пошло, превзошло, превозмогло, превознесло, предостерегло, предпочло, предрекло, презло, пренебрегло, преподнесло, пресекло, прешло, приберегло, прибрело, привезло, привело, привлекло, привнесло, приволокло, пригнело, пригребло, прижгло, прилегло, примело, приналегло, принесло, приобрело, приотлегло, припасло, припекло, приплело, приползло, припрягло, приросло, притекло, причло, пришло, пробрело, провезло, провело, проволокло, прогребло, прожгло, произвело, произнесло, произошло, произросло, проистекло, пролегло, промело, пронесло, пропасло, пропекло, проплело, проползло, прорекло, проросло, просекло, проскребло, простерегло, протекло, протолкло, протрясло, процвело, прочло, прошло, путло, развезло, развело, развлекло, разволокло, разгребло, размело, разнесло, разожгло, разочло, распекло, расплело, распрягло, рассвело, рассекло, растолкло, растрясло, расцвело, ремесло, росло, рукомесло, руло, Руссло, сберегло, сбрело, свезло, свело, сверло, сверхтяжело, светло, светло, светло, светлым-светло, сволокло, сгнело, сгребло, седло, секло, село, сило, скребло, скребло, слегло, смело, смогло, смугло, снесло, снизошло, соблюло, совлекло, сожгло, соотнесло, сопло, сопричло, сопрягло, соскребло, сотрясло, сочло, сошло, спасло, спекло, сплело, сползло, спрягло, среднетяжело, ссекло, стебло, стекло, стекло, стерегло, стило, столкло, стрясло, табло, текло, тепло, тепло, тепло, тепло, теплым-тепло, термостекло, тесло, толкло, трепло, трясло, тябло, тягло, тяжело, тяжело, тяжело, уберегло, убрело, увезло, увело, увлекло, уволокло, угнело, угребло, умело, унесло, упасло, упекло, уплело, уползло, упрягло, усекло, устерегло, утекло, утолкло, Утрилло, утрясло, учло, ушло, Фонтенбло, фуфло, хайло, хамло, хелло, Царское Село, цвело, чело, число, шло, Шодерло де Лакло, электросверло, электротабло)

 

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

стоит стекло-путин***ло. большое зло-путин***ло.и нелегко то ремесло-ведь путин все таки ***ло.нам повезло-путин ***ло.им тяжело-путин ***ло. и мир чутье не подвело-путин ***ло. вдург спьяну вправо повело-кого винить?- Хуйло Хуйло. сереет бледное чело "весь мир зовет меня ***ло", прошло сто лет-путин ***ло .цвело, село-путин ***ло .кому везло,а кто ***ло.Довно уж мохом поросло-но помнят страрики ***ло, сакральный сысл обрело-простое русское" ***ло"

, перешло, пронесло, несло, светло, тепло, крыло, помогло, седло, влекло, привлекло, истекло, утекло, пролегло, спасло, принесло, взошло, заволокло

  • Лайк 8
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

стоит стекло-путин***ло. большое зло-путин***ло.и нелегко то ремесло-ведь путин все таки ***ло.нам повезло-путин ***ло.им тяжело-путин ***ло. и мир чутье не подвело-путин ***ло. вдург спьяну вправо повело-кого винить?- Хуйло Хуйло. сереет бледное чело "весь мир зовет меня ***ло", прошло сто лет-путин ***ло .цвело, село-путин ***ло .кому везло,а кто ***ло.Довно уж мохом поросло-но помнят страрики ***ло, сакральный сысл обрело-простое русское" ***ло"

, перешло, пронесло, несло, светло, тепло, крыло, помогло, седло, влекло, привлекло, истекло, утекло, пролегло, спасло, принесло, взошло, заволокло

 

Это ж для репера - просто находка! Готовый хит.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Блин, задолбали с этой политикой! :fool: У меня уже дети исполняют:

Старшему сегодня пять лет (23 июня). Я подарил ему нож Викторинокс. н им играется, а младший (3 года) у него забрал цепочку и не отдаёт. Потап говорит Остапу:

-Ося. ОСЯ! ОСЯЯЯЯЯяя! Отдай цепочку! Что ты себя ведёшь как Путин?!!

Я удивлённо на него:

-Потап, как КТО???

Он:

-Ну как ХУЙЛО!:sorry:

-:eek::ROFL:

  • Лайк 17
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...