istvan1964 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 21. век, однако... (ссылка на изображение устарела) Открывачка: (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 (ссылка на изображение устарела) - Доброе утро, дорогая! - Я знаю, что тебе надо. И не пытайся! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Чайные листья Липтон содержат антиоксиданты – уникальное вещество, которое, по мнению исследователей, помогает завышать цену на чай в два раза)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Letec Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Неожиданно (ссылка на изображение устарела) Жахнули (ссылка на изображение устарела) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 - Доброе утро, дорогая! - Я знаю, что тебе надо. И не пытайся! - Сарочка, а ваш Изя в постели супружеский долг исполняет? - Исполняет? Ой, я вас умоляю! Он там себя только в новые долги загоняет! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 (ссылка на изображение устарела) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 20:00 виборчі дільниці закриваються, мирні жителі засинають… Прокидається мафія. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Сушняк: (ссылка на изображение устарела) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 17 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Тещин дом горит (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Женщина звонит мужу: - Дорогой, прости меня, пожалуйста, я тебе по ошибке дала таблетки не от поноса, а от нервов. Как ты? - Ну, как... абсолютно спокоен, хоть и обосрался....!:lol::lol: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 "Но я ведь,женщина..." - значит в споре закончились аргументы и в ход пошли козыри. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 -------------------- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Не в обиду прекрасному полу. И создал Бог женщину и посмотрел он на её.. и посмотрел он на её.. и посмотрел... Махнул рукой "накрасится..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Двое после отпуска. - Как отдохнул? - Ооо... Тысяч на сто вышло... - Класс! Полмира небось объехал, океан, острова...? - Ага, пока на даче сидел - квартиру почистили - все нафик... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
immigrant Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Довыделывался. :D 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 20:00 виборчі дільниці закриваються, мирні жителі засинають…Прокидається мафія. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашин папа Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Женщина звонит мужу: - Дорогой, прости меня, пожалуйста, я тебе по ошибке дала таблетки не от поноса, а от нервов. Как ты? - Ну, как... абсолютно спокоен, хоть и обосрался....!:lol::lol: Дорогой! Ты сегодня утром перепутал таблетки - взял не от головной, боли, а мои противозачаточные! А-а-а. вон оно что, я-то думаю :сегодня вызвал меня начальник, е-т, е-т меня, а мне пофигу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaaaasssss2009 Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 (ссылка на изображение устарела) 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 Осторожно, тяжёлые наркотики. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АрхиКет Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mistik Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 (ссылка на изображение устарела) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашин папа Опубліковано: 29 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2012 **** Я его слепила из того что было... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз