VasylOk Опубліковано: 30 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2017 Доброго вечора! А тепер фасад: тадам) Порівняння з проектом: Результат фасадних робіт нам дуже сподобався. 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 30 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2017 В живую смотрится интереснее. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krugliks Опубліковано: 30 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2017 Очень классный результат! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 15 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2018 Очень классный результат! Дякую... типу АП) Доброго вечора, товариство! Вже рік в темі тиша... Воно і логічно, тому, що майже нічого не відбувається. Будова сильно втомила і чесно кажучи вже не ті доходи, щоб ативно діяти... ... А були часи драйву... навіть номінацію вдалось якусь отримати на SD... Одне, що хочу відмітити, що цього року на Осинках навколо моєї ділянки з"явились 4 нових власників, які починають підготовку до будівництва... Я би мабуть зараз не будувався... Тому живемо на тому що є і насолоджуємся життям! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 15 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2018 Василий!? А шо такоэ!? Это точно Вы? Не верю! Это либо ваш кот/пёс пишет, либо хтось взломав эккаунт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 15 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2018 Василий!? А шо такоэ!? Это точно Вы? Не верю! Это либо ваш кот/пёс пишет, либо хтось взломав эккаунт Андрію... розсмішили)) Це точно Я, просто якийсь став «сєнтіментальний», а може підстаркуватий... ходжу бурчу під ніс. Просто життя якесь чорно-біле пішло, кольорів не вистачає. А так взагалі все гаразд, дай Бог кожному. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 15 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2018 ... Просто життя якесь чорно-біле пішло, кольорів не вистачає. Будуйте вже щось... Може баню? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 15 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2018 Андрію... розсмішили)) Це точно Я, просто якийсь став «сєнтіментальний», а може підстаркуватий... ходжу бурчу під ніс. Просто життя якесь чорно-біле пішло, кольорів не вистачає. А так взагалі все гаразд, дай Бог кожному. Нуууу.... Вооооот.... Уже оно! А то заслужОнный и орденоносный... и пишет типа "Я б не будувався":) Я вас знаю как человека- пауэрбэнк! Так и держать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 14 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 (змінено) Піднімемо тему... Змінено 14 липня 2022 користувачем VasylOk Видалив 2 фото 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VasylOk Опубліковано: 14 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2022 Доброго вечора ми з 🇺🇦✌️ 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 Суперово! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 15 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2022 Симпатично. Сами за всем ухаживаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз