Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Циркулярний насос працює постійно ?

Aleks_Gomel

Рекомендовані повідомлення

Зачем плодить одно и то-же? Вы хоть чуть-чуть читайте темы. Пост № 41 читали? Там был ответ на ваш вопрос. Тем более на одной и той же странице, Карл! Кабеля для насоса 0,75 хватит.

Читал ,только как и что сделать конкретно не понял

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зачем плодить одно и то-же? Вы хоть чуть-чуть читайте темы. Пост № 41 читали? Там был ответ на ваш вопрос. Тем более на одной и той же странице, Карл! Кабеля для насоса 0,75 хватит.

Так может подскажите ?

Посилання на коментар

Так может подскажите ?

Обратитесь лучше к специалисту.

РС пусть работает, тепло которое выделяет циркуляционный насос находится в отапливаемом объеме.

Посилання на коментар

• 5 років потому...

в морози вимкнув ТН і увімкнув електрокотел вайлант, потужністю 14квт.

Звернув увагу, що він працює на максимальному режимі але не може вийти на задані 55° теплоносія в радіатори. Швидкість допоміжних насосів мінімальна, того, що вбудований в котел незнаю яка, їм керує сам котел. Вимкнувши допоміжні насоси (через вай фай розетки) помітив, що котел вийшов на 55° і скинув споживання до 7 квт. Всі бвтареї горячі рівномірно, в теплій підлозі температуру теплоносія відругулював гідрострілкою до 40°

до вчорашнього вечора вважав, що насоси мають працювати завжди і вони вмикались і вимикались за допомого таймерів в розумних розетках. 

на зараз таке враження, що я використовував систему не належним чином і мав додаткове споживання електрикі.

Що думають з цього приводу учасникі форуму?  Дякую!

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Циркулярний насос працює постійно ?

Думаю, що дурня. Бо зайве споживання би було помітне зайвим теплом в будинку. Що там і як у вас звідси не видно... можливо, нюанси з розумінням роботи системи чи з самою гідравлікою...  Чи недогрів би був. Адже енергія не зникає безслідно. 

Я до сьогодні вважаю, що можна без насосів. У мене один насос в котлі працює напряму на 1500 метрів труби в тп. Без гідрострілки, змішувальних вузлів і додаткових насосів. Бо гідравліка позволяє.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...