i380 Опубліковано: 21 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 Хоча є контакти з заводу в Курозванах та з Березного за прийнятною ціною але не знаю на рахунок якості. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
v2w Опубліковано: 30 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2013 Привіт. Була - Тараканів, Гоща Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 30 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2013 Що по чому і з доставкою чи без? Воно ж хочеться і хорошу і дешевше. Буває ж компроміс.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 1 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 Підскажіть будь ласка , можливо хтось знає де продаються б/в плити перекриття, або хто може зробити хорошу ціну на ДБК. Потрібні наступні розміри : ПК45-12-4шт ПК45-15-2шт ПК33-12-3шт ПК33-15-3шт ПК42-12-4шт ПК42-15-2шт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makaka Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Ще є цегельний в Здолбунові. На цегельні в м.Рівне ціни приблизно М75-1,24грн./шт., М100-1,44грн./шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vic000@gala.net Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 А хто робив чи робить собі опалення? Як краще поліпропілен чи металпластик? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 4 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 А хто робив чи робить собі опалення? Як краще поліпропілен чи металпластик? Якщо будете робити самі то краще поліпропілен . Він легший в роботі і значно дешевший від металопластику. Хоча як на мене то можна робити комбіновану систему , використовуючи як металоплатик так і поліпропілен. (Якщо потрібно будуть якісь комплектуючи , звертайтесь - син займається продажем опалювальної і сантехнічної продукції. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makaka Опубліковано: 7 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2013 Поліпропілен від перепаду температур сильно розширюється і звужується, наприклад, є рівна ділянка труби по стіні, то від нагріву води вона стане дугою. Я за металопластик, з ним простіше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mendor Опубліковано: 11 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 я теж на зоопарку будуватися збираюсь з наступної весни;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 11 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 я теж на зоопарку будуватися збираюсь з наступної весни;)Будемо сусідами. Який у вас номер ділянки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mendor Опубліковано: 11 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 в мене 156 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makaka Опубліковано: 11 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 які ціни на землю біля зоопарку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 12 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2013 які ціни на землю біля зоопарку?Від 10 .000 у.о Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 12 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2013 які ціни на землю біля зоопарку? Є менше 10, а є більше. Ми чули і 6, і 13. Це хто скільки хоче. Це треба питати і шукати. В агенствах, в сільраді, в інтернеті, в газетах. І вибрати свій варіант.;) Ну і прикидати на рахунок комунікацій, бо на даний момент можна сказати, всі вони біля зоопарку поки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KOTrv Опубліковано: 13 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2013 в мене 156 Привіт... Самий ближчий сусід.... в мене 152 ділянка.. Збираю документи.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mendor Опубліковано: 13 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2013 Привіт... Самий ближчий сусід.... в мене 152 ділянка.. Збираю документи.... Мені дуже приємно, ще когось знаєте з нашої лінії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KOTrv Опубліковано: 14 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2013 Мені дуже приємно, ще когось знаєте з нашої лінії? Особисто ні, Всі хто тут є. але з нашої лінії нема поки що більше нікого... Біля мене там також починають будуватись, піску навезти на 151-шу ділянку. А ви недавно придбали десь її? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mendor Опубліковано: 14 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2013 в кінці травня, якщо буде все добре то на наступну весну почну шось робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KOTrv Опубліковано: 14 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2013 Проект будиночка вже вибрали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mendor Опубліковано: 14 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2013 Вже майже. До речі мене звати Сергій, тел. 097-987-47-00, якщо будуть якісь питання дзвоніть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KOTrv Опубліковано: 16 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2013 Вже майже. До речі мене звати Сергій, тел. 097-987-47-00, якщо будуть якісь питання дзвоніть Приємно, мене тоже звуть Сергій, якщо будуть питання перейду через дві ділянки..;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makaka Опубліковано: 16 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2013 А як у вас із доїздом, особливо зимою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 А як у вас із доїздом, особливо зимою? :D Ну як. Як на лижах. Як прочиститься, так і їдеться. У всякому випадку в ту зиму так було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makaka Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 Потрібно свого трактора тримати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Karalex Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 Потрібно свого трактора тримати? Або тренуватися добре до зими - бери більше і кидай дальше.;) Чим ми тепер і займаємося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз