yurets12 Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 Народ підкажіть як вивчити книгу по електробезпеці? Читаю, розумію, а запам'ятати не можу. А комісії потрібно слово в слово і по пунктам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 20 минут назад, yurets12 сказал: Народ підкажіть як вивчити книгу по електробезпеці? Читаю, розумію, а запам'ятати не можу. А комісії потрібно слово в слово і по пунктам. між 15 та 16 сторінками має лежати чарівна закладка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 2 часа назад, US7IGN сказал: між 15 та 16 сторінками має лежати чарівна закладка Онлайн ((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2024 В 12.02.2024 в 21:48, yurets12 сказал: Онлайн ((( То вишліть їм фото "закладки".😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 3 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2024 14 часов назад, ashim1990 сказал: То вишліть їм фото "закладки".😉 Не варіант. Комісія з Харкова. Жорсткі тіпи(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ума Турман Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня (змінено) Доброго дня, потрібна думка форумчан. На орендованій дачі є така пральна машинка по типу малютка (фото). Але двигун знизу нічим не прикритий. Хозяйка каже, це все ок, користуйтеся, не бійтеся! Небезпечно таке використовувати, як вважаєте? Змінено 30 травня користувачем Ума Турман Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня Для ганчірок зійде ... колись було в мене таке чудо ) Воно безпечно, якщо водою не заливати, але не тре у цьому прати нормальні речі: зіпсуєте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ума Турман Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня а скажіть, будь ласка, чи безпечно таке ставити десь на дворі на бетонну доріжку? Електровилка в цього агрегата без контакту заземлення, та й розетки в домі теж старі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 травня Поділитись Опубліковано: 30 травня Перепрошую, але я не можу дати поради в інтернетах, не бачачи все наочно вашої електрики, бо ціна поганої поради може бути великою ... Умовно безпечно, але можна ще трохи безпечніше зробити: вимикати електрику при усіх маніпуляціях з цією пралкою. Поставити на сухий дерев'яний піддон, не підходити но неї коли пере, не підпускати дітей та тварин. Розетки поміняйте, відразу. Я не електрик, прийдуть ще форумчани, може путнє порадять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз