Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Прошу помощи в понимании котла

koranna

Рекомендовані повідомлення

Скорее всего с большими теплопотерями.

Но профилактику ему полную с чисткой и настройкой газового клапана не помешает сделать.

Вас не насторожило, что у Вас по документам числится 24-я модель, а стоит 18-я ? :) Видимо предыдущий владелец котел менял скорее всего.

 

Добавлено через 49 секунд

 

Внезапно, это как резко в один миг, потеплело все-таки уже давненько ? ;)

 

Выше я писала - его чистили и настраивали. Сказали, что все прекрасно, и что в чистке он фактически не нуждался.

Что до документов - то, как я поняла, схема следующая: Котлы эти еще Хоннекера помнят, на Украине на них нет никаких документов - не удивлюсь, если они вообще не сертифицированы (в моих поисках по интернету набрела на информацию, что в России они не сертифицированы, и те, что там встречаются - контрабанда). Есть только немецкая инструкция (ее скидывали в постах выще), на русском языке нет вообще. Соответственно, без документов его монтировать и ставить на учет не могли - вот и взяли самый похожий класс котлов, паспорт с инструкцией на который можно было скачать в интернете))

Про потеплело. Я как бы не особо сидела у котла с секундомером:):)

поэтому для меня потепление было резким - спать ложилась, было свежо и ходила в спорт.костюме, утром встала - тепло, можно ходить в одном белье (сорри за детали:D

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 роки потому...

Котел явно не догріває.

Не шукайте проблему в похолоданні, це все фігня бо та ж проблема є і на гвс, а тут до одного місця яка температура за бортом.

Майстри які до вас приходили, і брали гроші, повинні були У-манометром поміряти тиск газу на газ. горілкі. Звідси стало б ясно в чому проблема.

На далі - газове господарство зобов"язане тримати в системі тиск, не нижчий за той, що запезбечить роботу прийнятих газ.госпом в роботу і проект обладнання. Враховуючи що в вас в доках ще потужніший котел вказаний, газовщики мають вам давати газу з запасом (мається на увазі допустимий мінімум). Міряєте у-манометром тиск газу, це можна зробити : а) самому - якщо є людина хоч трішечки тямуща то звертайтеся, я розкажу як зробти У-манометр з лінійки, шланга та ізоленти, б) ті хто приходить і бере з вас кошти за сервіс, обслугу і за просто подивитися, в) це може зробити сама газова служба. В мене була така ситуація. Мерзла вся вулиця роками. Ми виміряли що тиск слабий і газовщики підняли його на ГРП. Тепер все добре.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

можна і стрілочним манометром поміряти, 20 мбар має бути, можна взяти манометер від тонометра, яким артеріальній тиск міряють. 2кПа має бути. На газовому клапані котла має бути два контрольних штуцера, до клапана і після клапана. АЛЕ ТЕ МАЄ РОБИТИ ЛЮДИНА ЯКА ТЕ РОЗУМІЄ!!!!.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

можна взяти манометер від тонометра, яким артеріальній тиск міряють.

Ню-ню. Дохрена им намеряете.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

міряємо в мм водяного стовпа

ось склепав сам на скору руку

picture.php?albumid=4321&pictureid=48022

picture.php?albumid=4321&pictureid=48023

набрав водички

приєднав

picture.php?albumid=4321&pictureid=48024

ну і помірям на скільки мм відхилився стовп води

просто

швидко

точно

 

зробив після того, як всі оті шо назва теми что нє монтажнік то пуп зємлі розказали мені про те який це складний пристрій, коштує сотні євро, тому в руки не дамо, а як хочеш то за купу бабок приїдем поміряєм...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ню-ню. Дохрена им намеряете.
в мене від BOSCH тономера, шкала від 0, міряю иск газу у авономних обігрівачів, ам потрібно або 50 або 35 мбар. В пагістральному газогоні 20 мбар. 20мбар-2кПа- 15мм рт соп.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...