Lagros Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня Не в курсе, для чего эти джампера? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 21 травня Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня (змінено) 8 часов назад, Lagros сказал: На ОЛХ 6 штук за 1100 продают Я видел но куда девать остальные.Я б 2-3 купил Я вот нашел от 1шт по 270 грн radiokomponent.com.ua/ua/product/atmega8535l-8pu/ Змінено 21 травня користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 21 травня Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня 7 часов назад, Lagros сказал: Не в курсе, для чего эти джампера? Вроде как для версии с двустострочным дисплеем и кнопками.Там настраивать можно еще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня Договорился с продавцом. Налетай! www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mkrokontroler-atmel-atmega-8535-16pu-1522a-1-shtuka-IDZV46A.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня (змінено) 1 час назад, dneprstab сказал: Я вот нашел от 1шт по 270 грн radiokomponent.com.ua/ua/product/atmega8535l-8pu/ Это-ж 8pu. А мне 16pu нужны Змінено 21 травня користувачем Lagros Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 22 травня Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 11 часов назад, Lagros сказал: Это-ж 8pu. А мне 16pu нужны Вот жеж проглядел...точно...тогда надо брать,тенденция такая шо железяки старые дороже становятся чем современные. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 7 часов назад, dneprstab сказал: тенденция такая шо железяки старые дороже становятся чем современные. И это верно. Они же лучше по качеству. Хотя и без теперешних наворотов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: В суботу в 08:04 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 08:04 В 21.05.2026 в 21:59, Lagros сказал: Это-ж 8pu. А мне 16pu нужны Сторговал 3 шт за 550 . Если надо у продавца еще 2 камня налетай ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: В понеділок в 07:13 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:13 (змінено) Фокус не удался. Прошитый контроллер не работает. Вроде все и считывается, и данные меняются в коде, дате и fuse. Но, увы... Увидел, что стоит Lock bit Позвонил на Вольтера, сказали, что нужно перепрошивать. Отправляйте нам. Змінено В понеділок в 07:27 користувачем Lagros 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: учора в 08:09 Поділитись Опубліковано: учора в 08:09 Доброго дня. Шановні форумчані, підкажіть будь ласка якийсь надійний стабілізатор для холодильника до 1200вт. У батьків перепади напруги дуже сильні, вони хвилюються за холодильник, тобто суто для холодильника потрібен. Скрізь повно Китпю, а хочеться придбати не на один рік. Буду вдячна за поради. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 08:54 Поділитись Опубліковано: учора в 08:54 44 минуты назад, teo8 сказал: У батьків перепади напруги дуже сильні, вони хвилюються за холодильник, тобто суто для холодильника потрібен. Приватний будинок чи квартира? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: учора в 08:56 Поділитись Опубліковано: учора в 08:56 Так вибачте не написала. Це в квартирі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: учора в 08:56 Поділитись Опубліковано: учора в 08:56 1 минуту назад, ashim1990 сказал: Приватний будинок чи квартира? В квартирі. Вибачте не написала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 09:34 Поділитись Опубліковано: учора в 09:34 1 час назад, teo8 сказал: для холодильника до 1200вт. Это что за холодильник такой!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: учора в 09:44 Поділитись Опубліковано: учора в 09:44 (змінено) 9 хвилин тому, DimaF сказав: Это что за холодильник такой!? думаю то не холодильник 1200вт, а стабілізатор щоб врахувати пускові струми Змінено учора в 09:44 користувачем yuragon 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 15:17 Поділитись Опубліковано: учора в 15:17 6 часов назад, teo8 сказал: В квартирі. Вибачте не написала Це добре. Електрик перевіряв дві інші фази, як там з напругою? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому В 27.05.2026 в 12:34, DimaF сказал: Это что за холодильник такой!? Звичайний такий холодильник. В мене при пуску бере 870 Вт , а є варіанти і 1200 і 1500 Вт. Річ у тому що якщо це стабілізатор без заміру струму , якийсь простенький то там бувають чудеса і навіть на 500 Вт китайських проканає. З якісних це наприклад LVT-600 - там пусковий до 2.4квт отже холодос потягне без проблем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Зазвичай для релейних стабів, яких для звичайних холодильників цілком достатньо, кіловатний цілком робоче рішення, у мене довго працював, поки війна на почалась. Але якщо мова зайде про ДБЖ, то там від 2кВА, бо у звичайних компресорах пускова обмотка десь 27Ом, а це навіть не півтора квт. Хоч у мене великий інверторний холодильник в місті живиться від 800ВА стаба LP без проблем, він його навіть майже не помічає в будь-яких режимах, а от запустити звичайний компресор від батареї не міг, миттєво в захист випадає, довелось ставити ДБЖ на 2,5КВА, щоб заживити ще й щось додаткове необхідне під час відключень. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Дуже вдячна вам за рекомендації. Взяли Гарант СН-3000, попався по дуже приємній ціні. Думаю його з запасом вистачить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз