Lagros Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня Не в курсе, для чего эти джампера? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 21 травня Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня (змінено) 8 часов назад, Lagros сказал: На ОЛХ 6 штук за 1100 продают Я видел но куда девать остальные.Я б 2-3 купил Я вот нашел от 1шт по 270 грн radiokomponent.com.ua/ua/product/atmega8535l-8pu/ Змінено 21 травня користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 21 травня Автор Поділитись Опубліковано: 21 травня 7 часов назад, Lagros сказал: Не в курсе, для чего эти джампера? Вроде как для версии с двустострочным дисплеем и кнопками.Там настраивать можно еще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня Договорился с продавцом. Налетай! www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mkrokontroler-atmel-atmega-8535-16pu-1522a-1-shtuka-IDZV46A.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня (змінено) 1 час назад, dneprstab сказал: Я вот нашел от 1шт по 270 грн radiokomponent.com.ua/ua/product/atmega8535l-8pu/ Это-ж 8pu. А мне 16pu нужны Змінено 21 травня користувачем Lagros Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 22 травня Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 11 часов назад, Lagros сказал: Это-ж 8pu. А мне 16pu нужны Вот жеж проглядел...точно...тогда надо брать,тенденция такая шо железяки старые дороже становятся чем современные. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 7 часов назад, dneprstab сказал: тенденция такая шо железяки старые дороже становятся чем современные. И это верно. Они же лучше по качеству. Хотя и без теперешних наворотов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 23 травня Автор Поділитись Опубліковано: 23 травня В 21.05.2026 в 21:59, Lagros сказал: Это-ж 8pu. А мне 16pu нужны Сторговал 3 шт за 550 . Если надо у продавца еще 2 камня налетай ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lagros Опубліковано: В понеділок в 07:13 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:13 (змінено) Фокус не удался. Прошитый контроллер не работает. Вроде все и считывается, и данные меняются в коде, дате и fuse. Но, увы... Увидел, что стоит Lock bit Позвонил на Вольтера, сказали, что нужно перепрошивать. Отправляйте нам. Змінено В понеділок в 07:27 користувачем Lagros 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: В середу в 08:09 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:09 Доброго дня. Шановні форумчані, підкажіть будь ласка якийсь надійний стабілізатор для холодильника до 1200вт. У батьків перепади напруги дуже сильні, вони хвилюються за холодильник, тобто суто для холодильника потрібен. Скрізь повно Китпю, а хочеться придбати не на один рік. Буду вдячна за поради. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: В середу в 08:54 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:54 44 минуты назад, teo8 сказал: У батьків перепади напруги дуже сильні, вони хвилюються за холодильник, тобто суто для холодильника потрібен. Приватний будинок чи квартира? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: В середу в 08:56 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:56 Так вибачте не написала. Це в квартирі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: В середу в 08:56 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:56 1 минуту назад, ashim1990 сказал: Приватний будинок чи квартира? В квартирі. Вибачте не написала Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В середу в 09:34 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:34 1 час назад, teo8 сказал: для холодильника до 1200вт. Это что за холодильник такой!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: В середу в 09:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:44 (змінено) 9 хвилин тому, DimaF сказав: Это что за холодильник такой!? думаю то не холодильник 1200вт, а стабілізатор щоб врахувати пускові струми Змінено В середу в 09:44 користувачем yuragon 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: В середу в 15:17 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:17 6 часов назад, teo8 сказал: В квартирі. Вибачте не написала Це добре. Електрик перевіряв дві інші фази, як там з напругою? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: В четвер в 12:29 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:29 В 27.05.2026 в 12:34, DimaF сказал: Это что за холодильник такой!? Звичайний такий холодильник. В мене при пуску бере 870 Вт , а є варіанти і 1200 і 1500 Вт. Річ у тому що якщо це стабілізатор без заміру струму , якийсь простенький то там бувають чудеса і навіть на 500 Вт китайських проканає. З якісних це наприклад LVT-600 - там пусковий до 2.4квт отже холодос потягне без проблем. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: В четвер в 14:10 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:10 Зазвичай для релейних стабів, яких для звичайних холодильників цілком достатньо, кіловатний цілком робоче рішення, у мене довго працював, поки війна на почалась. Але якщо мова зайде про ДБЖ, то там від 2кВА, бо у звичайних компресорах пускова обмотка десь 27Ом, а це навіть не півтора квт. Хоч у мене великий інверторний холодильник в місті живиться від 800ВА стаба LP без проблем, він його навіть майже не помічає в будь-яких режимах, а от запустити звичайний компресор від батареї не міг, миттєво в захист випадає, довелось ставити ДБЖ на 2,5КВА, щоб заживити ще й щось додаткове необхідне під час відключень. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
teo8 Опубліковано: В четвер в 14:28 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:28 Дуже вдячна вам за рекомендації. Взяли Гарант СН-3000, попався по дуже приємній ціні. Думаю його з запасом вистачить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 28.05.2026 в 17:28, teo8 сказал: Дуже вдячна вам за рекомендації. Взяли Гарант СН-3000, попався по дуже приємній ціні. Думаю його з запасом вистачить. О, вони ще щось виробляють...Так , 3000 вистачить с величезним запасом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 28.05.2026 в 17:10, Vladdi сказал: Зазвичай для релейних стабів, яких для звичайних холодильників цілком достатньо, кіловатний цілком робоче рішення, у мене довго працював, поки війна на почалась. Але якщо мова зайде про ДБЖ, то там від 2кВА, бо у звичайних компресорах пускова обмотка десь 27Ом, а це навіть не півтора квт. Хоч у мене великий інверторний холодильник в місті живиться від 800ВА стаба LP без проблем, він його навіть майже не помічає в будь-яких режимах, а от запустити звичайний компресор від батареї не міг, миттєво в захист випадає, довелось ставити ДБЖ на 2,5КВА, щоб заживити ще й щось додаткове необхідне під час відключень. Завжди є різниця між тим як треба і як використовується. Бюджетні стабілізатори не мають контролю-обмеження по струму тому працюють поки обмотки трансформатора не коротне або релюшки не злипнуться чи попрогорають контактні групи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз