sad_joker Опубліковано: 17 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2014 Уже который день пытаюсь найти определенную мойку в нашей стране - безрезультатно, прошу помощи. Итак вот она на польском сайте dombianco.pl/solo-corner-classicline Вот тут у нас, но нет в наличии hotprice.ua/description/594407/villeroy--boch-solo-eck-6708.htm Вот фото: Буду очень благодарен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 17 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2014 Ну хоть кто-нибудь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inna_kr Опубліковано: 17 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2014 Закажите у мебельщиков мойку из искусственного камня, они изготавливают сами формы и заливают спец раствор. Получается суперски. Сделают точно такой конфигурации, как вы скажете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tiurin Опубліковано: 17 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2014 А если кто разбирается - скажите заодно что за кран. Не видел таких. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 18 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2014 А если кто разбирается - скажите заодно что за кран. Не видел таких. а этот кран еще и вынимается, там типа шланг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tiurin Опубліковано: 18 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2014 Посмотрел в интернете. Ближайшее что выбивает - одни польские сайты. Может ее и не завозят сюда вовсе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 19 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2014 Посмотрел в интернете. Ближайшее что выбивает - одни польские сайты. Может ее и не завозят сюда вовсе. Может есть товарищи которые из Польши возят? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Felicita Опубліковано: 20 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2014 Это мойка из Германии, производитель Villeroy & Boch. На польском сайте есть и артикул 6708. Если прогуглить, то можно найти в нете стоимость - 1 750 евро. (сегодня выходной, у меня нет рядом прайс-листа фабрики) Слишком маловероятно, что сможете найти на складе в Украине. Это надо заказывать в Германию. Если порядок цены устраивает, то могу посчитать скидку, уточнить сроки поставки. Заказать сможете в Киеве у наших партнеров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2014 Это мойка из Германии, производитель Villeroy & Boch. На польском сайте есть и артикул 6708. Если прогуглить, то можно найти в нете стоимость - 1 750 евро. (сегодня выходной, у меня нет рядом прайс-листа фабрики) Слишком маловероятно, что сможете найти на складе в Украине. Это надо заказывать в Германию. Если порядок цены устраивает, то могу посчитать скидку, уточнить сроки поставки. Заказать сможете в Киеве у наших партнеров Буду благодарен если уточните с ценой, потому как на немецкие сайты мне выдает цену порядка 450 евро www.nordsee-kuechen.de/villeroy-und-boch-solo-eck-6708-eckspuele-keramik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tiurin Опубліковано: 21 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2014 Может есть товарищи которые из Польши возят? Не уверен что целую мойку повезут, даже если есть такие. Но все равно удачи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 22 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 Не уверен что целую мойку повезут, даже если есть такие. Но все равно удачи А в чем проблема ?) Вон шины б/у с Польши тягают, неужто с мойкой сложнее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura pl Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 знайшов я таку мойку в польщі будь якого кольору ( дорогенька))) Cena: 3 272,40 zł х 3.7грн = 12197грн. Можу привезти але з предоплатою. Будь яким шляхом. Хотя гривенька таку ціну робить по старому курсі 8600грн. Добавлено через 23 минуты А в чем проблема ?) Вон шины б/у с Польши тягают, неужто с мойкой сложнее Проблема в тому що можна ввозити в Україну товару до 500євро. якщо більше то вже потрібно сплачувати мито Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 Если правильно купить в Польше, то их польский НДС (VAT) вернут. А нормальный перевозчик за те же 20% с удовольствием привезет. То есть получите здесь по польской цене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura pl Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 Если правильно купить в Польше, то их польский НДС (VAT) вернут. А нормальный перевозчик за те же 20% с удовольствием привезет. То есть получите здесь по польской цене. + я нормальний перевозчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 + я нормальний перевозчик Заказывайте у нормального перевозчика и будете как нормальный европеец :D Это только у нас можно европейский товар купить не выходя из дома по европейской же цене :D. Слава Украине! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura pl Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 Заказывайте у нормального перевозчика и будете как нормальный европеец :D Это только у нас можно европейский товар купить не выходя из дома по европейской же цене :D. Слава Украине! Героям Слава!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 22 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 А вот тут поляки грозятся что за 2899 отдадут, иль там есть какой подвох? www.hansloren.pl/pl_PL/p/Solo-Corner-Classicline-VB-zlewozmywak-ceramiczny-narozny-670801/4006 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura pl Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 А вот тут поляки грозятся что за 2899 отдадут, иль там есть какой подвох? www.hansloren.pl/pl_PL/p/Solo-Corner-Classicline-VB-zlewozmywak-ceramiczny-narozny-670801/4006 фактично можна і там замовити але як мені повернути їм фактуру і забрати гроші свої зароблені а 2рази туда мотатись якось не дуже ((( знаходяться у центральній частині польщі. якщо ви б замовляли? завтра зателефоную і спитаю чи мають якийсь філіал ближче. Хіба що вам не 1шт.?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 22 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 фактично можна і там замовити але як мені повернути їм фактуру і забрати гроші свої зароблені а 2рази туда мотатись якось не дуже ((( знаходяться у центральній частині польщі. якщо ви б замовляли? завтра зателефоную і спитаю чи мають якийсь філіал ближче. Хіба що вам не 1шт.?? 1 шт, для себе( Запитайте, буду вдячний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura pl Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 1 шт, для себе( Запитайте, буду вдячний ок завтра виясню!кран також потрібен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 22 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 ок завтра виясню!кран також потрібен? Кран думаю уже тут подбирать потому что можно с размером не угадать, неудобно будет А что у них значит Cena netto ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tiurin Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 А что у них значит Cena netto ? Цена без ПДВ (НДС). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura pl Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 нажаль знаходиться це все в Лодзі. це 430км мені від дому(((. а там де ціна та що я вказав на 372zl дорожче але є змога привезти. отак якщо знайдете дешевше поближче до кордону з Україною привезу. Якщо ні то є тільки цей дорожчий варіант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sad_joker Опубліковано: 23 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 нажаль знаходиться це все в Лодзі. це 430км мені від дому(((. а там де ціна та що я вказав на 372zl дорожче але є змога привезти. отак якщо знайдете дешевше поближче до кордону з Україною привезу. Якщо ні то є тільки цей дорожчий варіант. Дякую, буду шукати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yura pl Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 офіс знаходиться в лодзі 400км від кордону. нажаль вони не мають поближче магазинів. можу лиш по тій ціні що вказав привезти, або можете ще пошукати в польщі і кинути ссилку. Добавлено через 33 минуты Цена без ПДВ (НДС). так там заповнюється документ і при виїзді з польщі потрібно на кордоні його внести в базу що товар виїхав з польщі. і аж тоді повернутись і забрати різницю яку повернуть там де ви цей товар придбали. планую завтра після завтра їхати у Польщу пишіть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз