Dendnepr Опубліковано: учора в 11:37 Поділитись Опубліковано: учора в 11:37 2 часа назад, Vikctor сказал: При оформленні техпаспорту я вказав електроопалення. Хоча на той момент в мене ще не було жодного теплогенеруючого електроприладу і я ще не був впевнений чи проводитиму собі газ. головне, що газу не було. а опалювати Ви могли хоч уфо переносним, хоч масляним радіатором Який саме зараз, на момент виготовлення техпаспорту - здали в ремонт тому йогот немає на обʼєкті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 час назад, Dendnepr сказал: головне, що газу не було. а опалювати Ви могли хоч уфо переносним, хоч масляним радіатором Який саме зараз, на момент виготовлення техпаспорту - здали в ремонт тому йогот немає на обʼєкті Про наявність/відсутність газу мене ніхто не запитував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 2 часа назад, Vikctor сказал: Про наявність/відсутність газу мене ніхто не запитував. Так вони це бачать і самі. Та заміняються з м500 та інших геодезичних документів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 5 минут назад, Dendnepr сказал: Так вони це бачать і самі. Та заміняються з м500 та інших геодезичних документів Ну, може й так. Але техпаспорт робився на етапі коробки, а зазвичай газ підводять пізніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zea1212 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 18 часов назад, 988888 сказал: В мене теж все залишилось без змін 😒. Може днів за 5 (типу "оброблять платіжки") щось ще зміниться 🤔? Також так думаю. Особистий кабінет у КОЕК не самий інформаційний. Можливо після 8 щось зміниться або вже з нового розрахункового періоду, тобто після 1 листопада Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 31 минуту назад, zea1212 сказал: ... тобто після 1 листопада То вже занадто. Якщо до середини жовтня інформації не буде - все, тарифа не відАть... в цьому сезоні.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tolik86 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Дивно, але попередня постанова діє до 31 жовтня 2025року. Схоже що цей місяць буде пільговим, а про далі мова не йде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Invest-finans Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Це фото за який рік? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Для прИкладу: це скрін за 01.10.2024.... А це скрін за 02.10.2025... Як бачимо, на перше жовтня 2024-го тариф на електроопалення уже вказувався. В 2025-му - тиша. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, 988888 сказав: Як бачимо, на перше жовтня 2024-го тариф на електроопалення уже вказувався. В 2025-му - тиша. В мене (Одеська ОЕК) він взагалі не вказувався в кабінеті. 😂 Проте рахунки були з врахуванням цієї пільги (тарифу) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз