Taisiya Опубліковано: 2 серпня Поділитись Опубліковано: 2 серпня У нас ванна кімната,приблизно,така сама.Цікаво буде глянути на оздоблення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня особливо немає що показати. Штукатуремо кімнати. старт/фініш/мільтіфініш. вже запостю як зроблю було багато роботи, треба було поїздити по зустрічам. сьогодні привезли матеріали для стелі і я за 3 години забабахкал тех кімнату. 1,94*4.74 приблизно. це саме класні рішення, так як можно буде добиратися легко до рекуператора матеріалів на тех кімнату 1,94* 4,74 та гардеробну 2,2*2,75 трохи більше ніж 4000 грн з доставкою. плюс 3 години на кімнату приблизно треба. натяжна стеля без роботи дешевле, але якщо треба доступ, то це найкраще рішення. і ось знайшов новий тренд для ремонту в нинішніх умовах https://www.facebook.com/share/1ASr8ZUcdK/ 16 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tasola71 Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня Андрей,подскажите пожалуйста ЭППС для теплого пола.Не можем найти пеноборд 3см.Нужен на 1-й и 2-й этажи.Чем заменить,где купить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 09:24 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 09:24 (змінено) В 01.10.2025 в 18:15, tasola71 сказал: Андрей,подскажите пожалуйста ЭППС для теплого пола.Не можем найти пеноборд 3см.Нужен на 1-й и 2-й этажи.Чем заменить,где купить? Добрый день. есть маты для теплого пола. пенрборд сгорел завод в Тернрполе VID-20251228-WA0002.mp4 Змінено учора в 11:25 користувачем Andrey-Bucha 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 09:29 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 09:29 Доброго дня. давно не писав звітів про будівництво у Львові. Осень почалася з санвузлів. Майстри робили якісну гідроізоляцію, заармували стіни, та поклали плитку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 09:31 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 09:31 Только что, Andrey-Bucha сказал: Доброго дня. давно не писав звітів про будівництво у Львові. Осень почалася з санвузлів. Майстри робили якісну гідроізоляцію, заармували стіни, та поклали плитку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 09:33 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 09:33 Я тим часом зробив відмоску навколо будинків, гіпсокартоні стелі на 2 поверху 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 09:38 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 09:38 як погода зіпсувалася перейшли до внутрішніх робіт. Натягнули самі стелі у 3х санвузлах. придбали сантехніку, крани (слава Польському Лерой Мерлін), радіатори та майже закрили питання с санвузлами. Залишилося тільки встановити скляні перегородки 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 09:48 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 09:48 потім було пару важливих відряджень. Дружина покрасила стелі та стіни за цей час. І ось на свята почали укладати плитку на 2му поверху. Санвузли довірив професіоналам, але підлогу у кімнатах робимо самі. Майстри не захотіли робити знижку на великий об'єм та скажемо так простоту задачи. А ми не готові на такі витрати. Поки 2 раза по декілька годин працювали. Нічого складного немає тут. тем более що станок для різки плитки ще рік тому придбав. час роботи в середньому 1000 грн повертається в родину. Кешбек 😉 до речи санвузли домовлялися 700 грн за кВ.м. Але звісно + отвори, грунтовка, прирізка. кое де 45 градусів, затірка швів. в общем вони зробили мені сходи + 3 санвузла. Я роботою задоволений. сам би так не зробив. Але вийшло це 2400 грн за кВ.м. в середньому робота під ключ. майте на увазі. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 10:06 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:06 (змінено) На що ще хочу звернути увагу - не заощаджуйте на утепленні. просто для приклада якісний полістирол коштує біля 2000 за куб. 100 мм це 200 грн за кВ.м. 200 мм це 400 грн за кВ.м. Робота коштує біля 700 грн за кВ.м. матеріали (сітка, клей і тд) біля 200 грн за кВ.м. вартість утеплення 100 мм -1100 грн за кВ.м 200 мм - 1300 грн за кВ.м. Але ви не уявляєте як 200 мм утеплення буде зберігати ваші гроші на опалення. в мене система опалення працює наступним образом 1) є камін. час від часу палимо. більше для просушки будинку. 2) є кондиционер-тепловий насос. Поки не включаємо 3) є електро котел на теплу підлогу 6 кВт на біля 120 кВ.м. підлоги. пару раз включав. зараз не включаю. там є 3 тена. 2+2+2 кВт. Але коли включав то на 1 вимикач тобто 2Квт 4) є електро котел на батареї. Він працює постійно з листопаду. на 4,5 кВт 1,5+1,5+1,5 кВт. Працює на 1 положення. Плюс 50% часу працює осушувач, так як є вологі процеси та дуже висока вологість у Львові. Але він використовує та видає у повітря 300 вт. и у будинку у всіх кімнатах 20+ градусів. листопад та грудень приблизно по 5000 грн на місяць за все (Горяча вода, приготовлене я їжи та опалення) за 2 будинка 55 кВ.м. +250. тобто опалюється біля 300 кВ.м. гарно утеплених приміщень. Так що раджу не заощаджувати на утепленні. краще встановити надійний та дешевий електро котел +20 см утеплення чим тепловий насос, який недешевий, +10 см утеплення. Змінено 18 годин тому користувачем Andrey-Bucha 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 10:08 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:08 (змінено) Всіх вітаю з Різдвом та скорим Новим Роком. Дуже хочеться вірити, що війна зупиниться у 2026 та ми зможемо повернутися до мирного життя. Ми залишили будинок у Бучі 25/02/22. с того часу ми жили на орендованої маленької квартирі, зараз з квітня 2025 теж у гарному, але маленькому будинку. Доньки дуже сумують за своїми кімнатами і я пообіцяв їм що до кінця зими кожна буде мати свою кімнату. по факту залишилося вкласти плитку на підлогу та зібрати меблі дітям, яки вже придбали. Війна забрала 4 роки життя у моєї родини, кращі роки у дітей Змінено учора в 10:27 користувачем Andrey-Bucha 7 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 10:16 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 10:16 у 2026 з березня маю стартувати відбудову зруйнованого будинку у Бучи. На жаль там досі небезпечно. досі падають уламки. проблеми з майстрами, але у Львові до березня все маю закінчити та переходити до відбудови будинку у Бучи. Будуть деяки зміни. не буде більше гаража на 2 авто - буду робити там кабінет + тех кімнату. по факту машини і так під навісом були весь час. Замість скатного даху буде плоский дах. Раніше на чердаку була велика ігрова кімната для дітей. Вони вже виросли. Та не буде кабінету який мігрує у гараж. Так що з березня починаю прибирати згорівше та починаю відбудову. Якщо хтось може порадити майстрів общестрой по Бучи, того хто допоможе прибрати та того хто може зайнятися різкою дерев та травою буду дуже вдячний за контакти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому На проданій поруч з вашою ділянці повинен вже будуватися будинок. Якщо буваєте в Києві, гляньте, може одразу з будівельниками і домовитесь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз