medovik Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Висновки робіть самі.... Які ж висновки? Ваші персонажі були в розлуці. Чоловік та жінка по можливості вдома разом повинні жити. Да, бувають відрядження. Но хто сказав, що у відрядження хтось з подружжя поїде голодним;). Якщо все дома гарно, все влаштовує, дуже рідко виникає бажання це розбити. Знову ж, ІМХО Добавлено через 1 минуту А там консервация классная.. Вы решили, что это замануха для меня? Что ж, абыдна, как говорится Этим я занимаюсь исключительно для своей семьи. Зачем мне чужое, если свое устраивает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Вы решили, что это замануха для меня? Что ж, абыдна, как говорится Этим я занимаюсь исключительно для своей семьи. Зачем мне чужое, если свое устраивает? И в мыслях не было обидеть. Я в том смысле, шо этот поганец - порядочный человек. Обязательно даму накормит. А консервацию он клепает в промышленных масштабах... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Які ж висновки? Ваші персонажі були в розлуці. Чоловік та жінка по можливості вдома разом повинні жити. Да, бувають відрядження. Но хто сказав, що у відрядження хтось з подружжя поїде голодним;). Якщо все дома гарно, все влаштовує, дуже рідко виникає бажання це розбити. Знову ж, ІМХО Добавлено через 1 минуту Вы решили, что это замануха для меня? Что ж, абыдна, как говорится Этим я занимаюсь исключительно для своей семьи. Зачем мне чужое, если свое устраивает? Тут ніхто не на кого пальцем не тикає! Як Ви таке могли подумати? Як в органах звикли говорити, краще зробити профілактику, чим почім розгрібати г... Я удаляюсь з бесіди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Я удаляюсь з бесіди. Тоха, а Ви чого удалились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Тоха, а Ви чого удалились? Мужчины трусливы... (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Мужчины трусливы... (с) Наверное, пошел фрукты собирать и готовить к отправке 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Любите ви кісточки перемивати! Пора час водить закон як в мусульманов, а саме одяг дліний, тому що скоро всі топлесом будуть ходить по вулицях. Правильно. И жен будут мамы-свекрови выбирать на свой вкус и цвет. Нобель бы уже давно женат бы был. :D Rs Были в мае в Стамбуле. Там милые девушки в национальной одежде (только глаза видны) такие откровенные футболочки в торговом центре перебирали, что даже моя дочка такое бы не решилась одеть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 5. мясо вирізку забув коли їв...так, реберця по вихідних 6. сир і т.д. не купую... 7. про якісь заморські продукти забув 9.10 11 і т.д. щ економій на багатьох речах Оооо, Нобель, о бідний Нобель, о голодний Нобель! Готова з вами поділитися харчами. Сьогодні в мене окрошка. На завтра наліпила вареників з сиром і з ягодами. Якою вам службою передати? Добавлено через 2 минуты 4 я не витрачаю на жінок.... 8.я пів відпустки заготовляв дрова..бо як кажуть "зима близько"...дякуючі нашій дорогій владі, мав чим зайнятись в відпустку (дрова + будівництво печі і т.д.) 9.10 11 і т.д. щ економій на багатьох речах оооо, так Нобель ще й жадний:D:D:D. А жінки на вас тратяться? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Оооо, Нобель, о бідний Нобель, о голодний Нобель! Готова з вами поділитися харчами О, Боже, какая Женщина! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 О, Боже, какая Женщина! Ой, на реберцях довго не протягне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Ой, на реберцях довго не протягне. За Нобеля переживаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 А жінки на вас тратяться? буває...але то вже йде використання службового становища Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Вам часто говорять поже. Спершу підрости, потім отримай освіту, знайди роботу і т.д. Через ... починає проявляться слабкість, компютерні ігри. Випадково натрапив на відео, хто зна через скільки часу, і як може змінитись життя... https://www.youtube.com/watch?v=NtU9p1VYtcQ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Випадково натрапив на відео, хто зна через скільки часу, і як може змінитись життя... https://www.youtube.com/watch?v=NtU9p1VYtcQ Тоха, то у вас від перегляду всяких дурниць очі червоні, не від резюме? Добавлено через 7 минут За Нобеля переживаете? Хто ж ще його пожаліє?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 25 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Тоха, то у вас від перегляду всяких дурниць очі червоні, не від резюме? Правильно називається прогрес. Я теж спостережливий, хочете докажу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня 2015 Я теж спостережливий, хочете докажу? Давайте, тільки в лічку. Бо вже страшно / соромно. Добавлено через 51 секунду прогрес. Прогресуйте, прогресуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 27 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Где участники Фан-Клуба? Понедельник - погода не летная... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 27 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Где участники Фан-Клуба? Понедельник - погода не летная... Затаились, и ждут, когда ТС даст повод начать размышления оБ жизни:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 27 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Затаились, и ждут, когда ТС даст повод начать размышления оБ жизни Хорошо, даюЖ-): Брак - это родство, гармония двух душ или дружба письками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 27 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Брак - это родство, гармония двух душ или дружба письками? Усе разом! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 27 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Хорошо, даюЖ-): Брак - это родство, гармония двух душ или дружба письками? Люблю дружелюбие! :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 27 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Усе разом! Ответ зачтен:D. Ждем опытнейшего Бамбино и мудрейшую Белку;). Добавлено через 1 минуту Люблю дружелюбие! Бамбино, вы уже тут как тут:D. а если проранжировать, то что первее для вас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 27 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 а если проранжировать, то что первее для вас? Мне всегда про общность душ думалось. Но теперь мне все-таки кажется, что в молодости слишком многое решают гормоны. Как оно в старости, когда они уже не вырабатываются, расскажу со временем. :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 27 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Мне всегда про общность душ думалось. Мне тоже. А вот "Усе разом"! еще не встречалось. Есть или то, или то. Добавлено через 37 секунд Как оно в старости, когда они уже не вырабатываются, Это во сколько? 70? 80 с гаком? Добавлено через 1 минуту расскажу со временем. С нетерпением:D:D:D ждем:D:D:D. :rolleyes: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 27 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2015 Это во сколько? 80 с гаком? Спасибо на добром слове! Как там: - Желаю тебе дожить до ста лет. И чтобы потом ты не просто умер, а чтобы тебя убили. И чтобы не просто убили, а из ревности. И чтобы не просто из ревности, а за дело! :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз