belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Христя, а ну докажу шо насояща жінка!!! Викладай. Тоді Тоха не тільки десяток своїх тем попросить видалить, а й профіль. Христя!!! аа-а-а-а! Публіка просить видовищ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Опа !!! Прям як до дружини. Христя, а ну докажу шо насояща жінка!!! Викладай.:D Тоха ти я в тому анекдоті. "А шо і запитатись не можна?" захар, це Ви вдома можете дружині сказати "Викладай.:grin:" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 захар, це Ви вдома можете дружині сказати "Викладай.:grin:" Тоха ти погано знаєш жінок. Їм чим більше забороняєш, тим більше вони зроблять тобі наперекір. Так, що забороняй далі. :D Христя давай вже нарешті фото, нетоми народ !!! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Тоха ти погано знаєш жінок. Їм чим більше забороняєш, тим більше вони зроблять тобі наперекір. Так, що забороняй далі. :D Христя давай вже нарешті фото, нетоми народ !!! Значить у вас підхід не такий до "жінок" раз вам все наперекір роблять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Значить у вас підхід не такий до "жінок" раз вам все наперекір роблять. За 38 років зміг переконатись, що не тільки мені.:D Це природа людей така. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Христя давай вже нарешті фото, нетоми народ !!! а може краще відео на Ютуб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 а може краще відео на Ютуб? Хочете щоб Тоха вмер?:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Хочете щоб Тоха вмер? Ні, щоб воскрес:D:D:D і засіяв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 а може краще відео на Ютуб? Міс belosnezka, в "Ютуб?" маса відео різного, невже самі не справитесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 невже самі не справитесь Ні, не справлюсь. Я така безпомічна й безпорадна. Що навіть не знаю, як те відео зняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Ні, не справлюсь. Я така безпомічна й безпорадна. Що навіть не знаю, як те відео зняти. Що ж Ви за люди такі, допоможіть, belosnezka написала чорним по білому "Ні, не справлюсь. Я така безпомічна й безпорадна."Ж-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 belosnezka, завіряю Вас, що Kris_tya без мого дозволу "фото не покаже вам"! А я їй не дозволяю показувати фото там де я Так що їжте печеньку бамбук) ахаха во тут тобі і смерть за самоувереность))) Ж-) ТОХА я никогда не просила дозволу ни у кого и ни на что и не собераюсь) :D:D:D:D:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 нус как и было обещано фотыыыыы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 ахаха во тут тобі і смерть за самоувереность))) Ж-) ТОХА я никогда не просила дозволу ни у кого и ни на что и не собераюсь) :D ахаха во тут тобі і смерть за самоувереность)))Ха)))) Невже ти мені погрожуєш?:ROFL: я никогда не просила дозволу ни у кого и ни на что и не собераюсь)Все рано чи пізно змінюється!;) Одним словом, крепись) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Ха)))) Невже ти мені погрожуєш?:ROFL: Все рано чи пізно змінюється!;) Одним словом, крепись) Боже тя сохрани! солдат ребенка не обидет:D:D а про все меняется)) согласно но при определенных условиях))) пока я эти условия и рядом не бачу ты гос выучил?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Боже тя сохрани! солдат ребенка не обидет:D:D а про все меняется)) согласно но при определенных условиях))) пока я эти условия и рядом не бачу ты гос выучил?? Заспокойся, зараз мирний час на вулиці, ніхто тобі нічого не зробить "солдат ребенка не обидет:D" "ты гос выучил??" а тут я сам розберусь, якщо немає чим зайнятись, Kris_tya я тобі знайду заняття!;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Заспокойся, зараз мирний час на вулиці, ніхто тобі нічого не зробить "солдат ребенка не обидет:D" "ты гос выучил??" а тут я сам розберусь, якщо немає чим зайнятись, Kris_tya я тобі знайду заняття!;) а ну рискни здоровьем:ROFL: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 нус как и было обещано фотыыыыы Христя, шота я не поняв !!! Ти з Тохою ходила на масляну, чи з тою чарівною дівчиною?. Або я дурак, або лижі не їдуть !!! То Тоха так до тебе тулиться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Христя, шота я не поняв !!! Ти з Тохою ходила на масляну, чи з тою чарівною дівчиною?. Або я дурак, або лижі не їдуть !!! То Тоха так до тебе тулиться? захар, що ж вам незрозуміло, в домі головний чоловік Kris_tya, і непотрібно викрикувати патріархат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Заспокойся, зараз мирний час на вулиці, ніхто тобі нічого не зробить "солдат ребенка не обидет:D" Тоха тобі теж треба в "Пороблено"!!! В Україні війна, а в нього мирний час. Тоха підскажи точний адрес, поможу з абонементом в АТО. "ты гос выучил??" а тут я сам розберусь, якщо немає чим зайнятись, Kris_tya я тобі знайду заняття!;) Тоха работодатель !!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 а ну рискни здоровьем:ROFL: Сама напросилась Для початку зніми наклейки відмінні з автомобіля, ралі давно пройшло! Чому ти возиш халат на заданому сидінні, ти що в автомобілі спиш? Добавлено через 3 минуты Тоха тобі теж треба в "Пороблено"!!! В Україні війна, а в нього мирний час. В нас тут свої підготовчі тренування Нац. гвардії Так що в нас війни не буде, ми дружній народ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 захар, що ж вам незрозуміло, в домі головний чоловік Kris_tya, і непотрібно викрикувати патріархат Невже це те що я подумав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 14 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Невже це те що я подумав? В такий час потрібно подружній обов'язок виконувати в ліжку, а не про щось ліве думати! Ех Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NYKE Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 Невже це те що я подумав? Это новая версия "Петрiвцi сльозам не вiрять" где Тоха развивает сюжетную линию сантехника. И если Тоха вдруг случайно не зайдет в эту ветку 3-4 дня то Кристи будет плакать, а Midom оденет плащ и пойдет один в Женскую ветку на поиски. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 14 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2016 В такий час потрібно подружній обов'язок виконувати в ліжку, а не про щось ліве думати! Ех Тоха ти за мій подружній обов'язок не хвилюйся!;) В мене на відміну від декого сину 13 та доцям по 5 !!! Будемо і далі говорити про обов'язки?:D Треба допомога звертайся.:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення