normal Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня 12 хвилин тому, DimaF сказав: для оперативной уборки Акумуляторний треба брати одної фірми з іншим інструментом, в мене такий більше 4 років, ціна копійки, працює на відмінно, великим пилососом не користуємось, або цей або робот 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня 34 минуты назад, normal сказал: в мене такий більше 4 років, Смотрю на него, смущает цена, но раз работает, то буду смотреть. Насчет акумов, то у меня из таких иструметов только шурик, и эта контора пылесосов не делает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня Пошукайте цю марку, я свій покупала у німців 7 років тому, коштувал 80 евро, з акумулятором проблем нема, вистачає спокійно прибрати квадратів 60 ....він бідося(( впав зі стіни при вибухах і розбилась колба, заклеїла сама, на роботу ніяк не вплинуло)) зарядка 2, 5 години..доки не було робота він був єдиний і якщо колись буду міняти то на цю марку знайшла яка модель Severin HV 7156 Turbo White 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня При выборе обращайте внимание на кнопку запуска. Если ее нужно удерживать все время уборки то рука устает, нет смысла покупать аппарат с двигателем ниже 180 ватт. Желательно 2, а лучше 3 скорости ну и колба для мусора не менее 0,6 литра. Так же стоял вопрос покупки вертикального пылесоса. Смотрел на дайсоны, сяоми, филипсы... В конечном итоге купил hompany smartvac 11. Емкая батарея, три скорости, турбо-щетка с подсветкой, 1,5 литра колба... И "почти задаром". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня Спасибо, учту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз