ARCH INNOVATION Опубліковано: 1 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2017 Начинаем заканчивать фасад: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 6 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2017 Продолжаем фасадить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 6 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2017 Продолжаем фасадить] А можно фото поближе. С далека напоминает чуть ли не венецианку... А газовую трубу я бы перекрасила в цвет фасада(чтобы в глаза не бросалась(у наших газовиков претензий не было к нашей красно-коричневой) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 6 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2017 А можно фото поближе. С далека напоминает чуть ли не венецианку... А газовую трубу я бы перекрасила в цвет фасада(чтобы в глаза не бросалась(у наших газовиков претензий не было к нашей красно-коричневой) И далека действительно похоже на венецианку. Насчёт трубы тоже думал закрасить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 6 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2017 Вот поближе 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 8 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2017 Тыльная сторона практически готова, по переднему фасаду ещё пару дней. ] 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 10 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 10 липня 2017 Покраска фасада окончена: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 11 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Забор. Начало: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
D1california Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Покраска фасада окончена: Очень красивый дом! А что за штукатурка на фасаде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 можно фото каркаса ворот по ближе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 11 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Очень красивый дом! А что за штукатурка на фасаде? Сами разводы сделаны из ct85, далее несколько слоев краски и лазурь на финише. Добавлено через 25 минут можно фото каркаса ворот по ближе? Что то конкретное сфоткать? Или общий вид? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 столбики забора - просто бетон или это кирпич штукатуренный? Конструкция ворот - сварная из обычных профилей или чтото более необычное? Хочу увидеть как сделаны ворота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 А на каких авто работники паркуются у забора... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 11 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 столбики забора - просто бетон или это кирпич штукатуренный? Конструкция ворот - сварная из обычных профилей или чтото более необычное? Хочу увидеть как сделаны ворота Столбы обычная кладка залитая бетоном, после оштукатуренные с помощью лекала. Ворота обычные сварные из толстостенной профильной трубы 20*40. Добавлено через 3 минуты А на каких авто работники паркуются у забора... Авто разные и не показатель совсем. Может быть вы удивитесь, но мой плиточник вообще обнаглел и купил себе сиквою 2009 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 11 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 Может быть вы удивитесь, но мой плиточник вообще обнаглел и купил себе сиквою 2009 вообще, это оч круто и оч хорошо характеризует плиточника , хреновый не заработает 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 11 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2017 вообще, это оч круто и оч хорошо характеризует плиточника , хреновый не заработает 100% Он у нас прошел школу хаммамов, после этого ему всё равно, что и куда укладывать Ох и хорош чертяка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 14 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2017 Забор. Промежуточный этап: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 16 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 липня 2017 Начинаем заканчивать внутреннюю отделку: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 16 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2017 Балки-дерево? Полосатая стена-покраска? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 17 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2017 Да, балки деревянные. А на стенах обои, это не покраска. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 17 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2017 Зелень приехала 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 21 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 2017 С появлением ограждения, начинает проступать логика: 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lala-fa Опубліковано: 21 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2017 Может быть вы удивитесь, но мой плиточник вообще обнаглел и купил себе сиквою 2009 завидую вашему плиточнику . Тоже такое хочу себе, правда не секвойу, а тундру :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 21 липня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2017 завидую вашему плиточнику . Тоже такое хочу себе, правда не секвойу, а тундру :D продай хату, купи машину :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCH INNOVATION Опубліковано: 21 липня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 2017 завидую вашему плиточнику . Тоже такое хочу себе, правда не секвойу, а тундру :D Зачем она вам? Бетономешалку возить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз