Natali1962 Опубліковано: 1 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2019 Блюдо для ленивых , в смысле готовки . Замариновал и поставил ! Мясо муж любит , а я сладенькое : запеканки , тортики , пирожки !' Налистники с творогом каждый бы день кушала ! Если бы кто готовил !! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 4 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2019 Блюдо для ленивых , в смысле готовки . Замариновал и поставил ! Мясо муж любит , а я сладенькое : запеканки , тортики , пирожки !' Налистники с творогом каждый бы день кушала ! Если бы кто готовил !! Запеканка тоже для ленивых. Все смешать блендером и вылить в мультиварку. Запеканка готова:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 4 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2019 Запеканка тоже для ленивых. Все смешать блендером и вылить в мультиварку. Запеканка готова:D А мои отвергли запеканку из мульти, только духовка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 5 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2019 Я такой благодарный " споживач " , буду кушать практически все , если кто готовить будет ! Ещё и посуду помоет ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 5 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2019 У нас оптигиль используется раз в 2-3 дня На первом месте стейки естественно, люблю зажаренный цвет, по этому обмакиваю в соевом соусе, и соль добавляется и цвет мне нравится. Стейки из красной рыбы. Целая рыба дорадо или сибас, не нравится что шкурка приливает в процессе жарки , по этому кладу пергамент вниз и на верх- жир стекает также в лоток. Котлетки для гамбургеров (права до гамбургеров редко доживают, чаще сьедаются котлетками) Домашние индющиные колбаски. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 5 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2019 А мои отвергли запеканку из мульти, только духовка А я своим в духовке не делаю:D Добавлено через 39 секунд Я такой благодарный " споживач " , буду кушать практически все , если кто готовить будет ! Ещё и посуду помоет ! Для посуды есть ПММ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 27 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2020 Лежал наш оптигриль без дела, а тут наступил его звездный час! Особенно часто пользуемся дополнительной формой . Быстро , вкусно,рекомендую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 27 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2020 Быстро , вкусно,рекомендую. над чем колдуете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 13 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2021 Купив і я недавно додому .Штука чудова ,на 5:good:. Особливо виручає зараз - ми ,з дружиною заболіли .Я поки легко ,а у неї запалення тож куховарю я.Супер зручно і швидко.Нічого не пригоряє,нічого не потрібно знати -натиснути одну кнопку.Дуже легко миїться і .т.д. Тим більш зараз у стілусі досить гарна ціна.Сьогодні там замовили і наші родичі. ЗІ.Розмір достатньо не маленький- і це не xl.Але всч кухонна техніка не мала і займає місця -ого! Зараз би робив кухню ще більшою і вмістнішою. На 3-4 чоловік вистачає цілком . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 15 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2021 А наш сломался ! Активно поработал полгода и все ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 15 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2021 А наш сломался ! Активно поработал полгода и все ! А где покупали? Не в стилусе случайно? У меня первый сломался через 2 года Второй работает уже 2.5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 15 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2021 А наш сломался ! Активно поработал полгода и все ! у вас какой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 18 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2021 Тефаль. Уже не помню где покупала .Муж разобрал ,посмотрел ,видимых причин не видно . Да и поработал он и не так много ,активно юзали полгода ,а то простаивал ,так иногда ,по мелочи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 18 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2021 Тефаль. Уже не помню где покупала .Муж разобрал ,посмотрел ,видимых причин не видно . Да и поработал он и не так много ,активно юзали полгода ,а то простаивал ,так иногда ,по мелочи. а в сервис отнести? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз