zeusav801 Опубліковано: 24 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2019 Собираюсь строиться, в этом году хочу поставить фундамент. Необходимо расчетать фундамент и сделать эскизный проект. По тематике z500.com.ua/projekt/z344.html#project-general-info-tab похоже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galproekt Опубліковано: 25 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2019 Здравствуйте. Готов помочь с разработкой проекта для строительства такого дома. tyxanton@gmail.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 25 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2019 Примажусь) Тільки дозволю собі одну ремарку - «порекомендуйте» не передбачає самореклами. І саме питання спрямоване радше до форумчан з досвідом спілкування більше ніж з одним архітектором, ніж безпосередньо до осіб, котрі займаються прооектуванням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zeusav801 Опубліковано: 25 серпня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2019 Примажусь) Тільки дозволю собі одну ремарку - «порекомендуйте» не передбачає самореклами. І саме питання спрямоване радше до форумчан з досвідом спілкування більше ніж з одним архітектором, ніж безпосередньо до осіб, котрі займаються прооектуванням. Спасибо. Отзывы и мнения приветствуется и даже очень. Для энтузиастов и создан этот сайт. Но в текущей ситуации готов рассмотреть все варианты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop.s Опубліковано: 26 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2019 Собираюсь строиться, в этом году хочу поставить фундамент. Необходимо расчетать фундамент и сделать эскизный проект. По тематике z500.com.ua/projekt/z344.html#project-general-info-tab похоже. вам нужен комплексный проект, а не эскиз и расчет фундаментов. что такое расчет в вашем понимании ?) К примеру теория процесса тут : www.bntu.by/images/stories/sf/kaf/GES/MG_PGS/_15.pdf но это никак не чертежи, кроме того, по эскизу, даже я, будучи архитектором и инженером конструктором ПГС - никак не стал бы делать, разве, что это туалет на два очка на даче 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ПГС-Проект Опубліковано: 26 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2019 Добрый день. Отправил в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayster Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 вам нужен комплексный проект, а не эскиз и расчет фундаментов. что такое расчет в вашем понимании ?) К примеру теория процесса тут : www.bntu.by/images/stories/sf/kaf/GES/MG_PGS/_15.pdf но это никак не чертежи, кроме того, по эскизу, даже я, будучи архитектором и инженером конструктором ПГС - никак не стал бы делать, разве, что это туалет на два очка на даче Взагалі, по ескізу можна розрахувати і збудувати, так робиться при обмеженні в часі. По графіці потрібно мінімум: Генплан; плани поверхів; план фундаментів, розрізи втч по сходах, вузли і план розміщення елементів перекриття, і покрівлі для наглядності в визначенні параметрів і кількості матеріалів, тоді складаються специфікації на арматуру, з/б вироби, пиломатеріали,... тощо. Далі список матеріалів. Якщо геологічні умови хороші "не складні" тоді все просто. Добавлено через 41 минуту Собираюсь строиться, в этом году хочу поставить фундамент. Необходимо расчетать фундамент и сделать эскизный проект. По тематике z500.com.ua/projekt/z344.html#project-general-info-tab похоже. Для розрахунку, адаптації фундамента потрібно знати геологічні умови ділянки. Якщо місцевість з низьким рівнем грунтових вод тоді під такий будинок особливих розрахунків не потрібно робити, достатньо прийняти мінімально потрібну глибину закладання підошви фундаменту згідно ДБН і висоту цоколя, що в сумі складає зазвичай 1,5-1,7 м (висота перерізу...). Далі коректування розмірів в плані і специфікація та список (для закупки) матеріалів. Я можу виконати ескізи, розрахунок і роботи безпосередньо. Але на даний час зайнятий. Звертайтесь завчасно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз