troyandovyjoffice Опубліковано: 27 травня Поділитись Опубліковано: 27 травня Хід будівництва на 23.05.2025 р. Раді поділитися з вами станом робіт по будівництву нашого комплексу та показати роботи, що проводяться: — бетонування нових монолітних входів та суміжних приямків цокольного поверху, в’язка арматури та підготовка до бетонування нових сходових маршів; — формування опалубки для створення нових залізобетонних елементів та конструкцій; — створення закладних опор та закладних деталей для подальшого монтажу індивідуальних входів у квартири; — гідроїзоляція нових віконних приямків цокольного поверху; — створення закладних опор та закладних деталей для подальшого монтажу індивідуальних входів у квартири; — продовження робіт по утепленню та затяжці фасадної частини цокольного поверху 1-ї черги будівництва. Раді бачити Вас та відповімо на усі ваші запитання, пишіть нам у Дірект чи звертайтеся по телефону у відділ продажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Йшов сьомий рік)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Виходячи з логіки окремих форумчан, це тільки в плюс, бо поки добудують ціна виросте в кілька разів. І це не жарт Я таке спостерігала в темі про купу цегли, добудованої через 6 років. На моє зауваження, що за ці 6 років очікування добудови купи цегли, одночасно в моїй родині інвестували в квартиру в Польщі, на етапі фундаменту, квартира не тільки була добудована, а зроблено ремонт. і все це зайняло рік чи трохи більше. І в ній живуть вже кілька років. Ще і без затримок добудована, бо це для забудовника великі штрафи. Причому оренда квартири, якби чекати на 6 років, коштувала 500-800 євро на місяць, а сама квартира за цей час, як би тут не "раділи" та не розповідали, що нерухомість впала в ціні, бо поляки всі поїхали до Іспанії, так ось, квартира виросла, майже, в три рази в ціні. Звісно таке стається, якщо купувати не купу цегли. Але казати про це не можна, бо почнеться про "лайно в роті" та " не надо завидовать". І коли кажеш, що не розумієш чому я повинна заздрити, бо в мене все добре і викладаєш світлину з краєвидом з вікна( гори та море), роблять вигляд, що не помічають цього і продовжують наполягати, бо їм кортить, щоб "завидовала" та "набирала в рот лайна". Форум він такий і дуже ображається, якщо не набираєш лайна в рот, а замість "завидовать", читаєш ці "фантазії" про збагачення, п'єш каву на терасі, дивишся на бухту, одну з найкрасивіших в Європі, вдихаєш морське повітря та посміхаєшся з цих логічних , в яких відсутня заздрість (сарказм). 7-й рік будівництва, це в розумінні декого, не тільки збереження але і примноження коштів. Тож, виходячи з логіки, з якою я стикнулася і якою була здивована, всі, хто вклався в цей ЖК тільки багатіють з кожним роком😂 Цікаво було б подивитись, хто з форуму вклався і вже "багатіє" 7-й рік... Змінено 5 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз