Фрай Опубліковано: В суботу в 18:08 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:08 (змінено) Витяг дружину розважитись до лісу, показати місця де рибалю, оленів у лісі і зібрати грибів на вечерю. Заїхали за Кийлів, чудові місця і погода розщедрилась, хмари розійшлися, дощик перестав і навіть сонце виглянуло. Прокатав по танковій дорозі, була не в захваті, неприємно заколисало, а я ж терплю щоразу коли їду! )) Заодно перевірив як клює на «моїх» місцях? Там влаштувалися чоловік з дружиною і купою фідерних прутів. Йшла плотва, чоловік втикає у гаджет, а дружина чаклує з снастями, закидає прути, тягає рибку одна за одною. (При мені три шт) Кожен релаксує на свій смак. фото ставити не буду, але було приємно глянути на цю подружню парочку. А ось і грушка, що колись вам показував у минулому році цікава саме її поява з лона матері. Оленів так і не зустрів, мабуть соромляться, а от грибів назбирали. Де не зупинюся і є, не так щоб занадто, але є і такі і такі і навіть отакі дощовик примостився на якомусь іншому грибочку Побачив хвійничок, кажу піди подивись, там мають бути маслючки. Прийшла, каже нема, пару старих. Та я людина недовірлива у таких питаннях, пішов і ось же вони поряд заховалися від людського ока. Цілу мисочку нарізали, але в основному були польські також зелениці, рядовки не беру, сироїжки з задоволенням, а от білих практично нема, можливо люди переді мною вирізали. Та все ж таки цар лісовий дав бонус, бачу як на рівному місці поряд з поламаними грибами стирчить білячок. я зрадів як дитина, стільки людей навколо, а бог дав шанс ще й мені, кроту сліпому. ) Щиро дякую! А ввечері була рутина, все перечистити і обробити, той ще квест! До речі, було багато таких, що ніжка ціла, а шляпці вже гаплик від черви. (( я з таким раніше не зтикався. Маслючки і зелениці з сироїжками пішли на смажену картопельку і оселедчик, смакота!!! А польські закатали у баночки на зимову закуску. Блюдо з картоплею ставити не буду, у попередньому звіті воно схоже. ) На смак може і інше, але то вже таке, індивідуальне. Ось отакий хороший день у кінці жовтня подарувала нам щедра осінь у Кийлові. Всім хто читає гарного настрою, щедрих дарів і приємних вражень! Змінено В суботу в 18:18 користувачем Фрай 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Всю ніч вибухи не давали можливості поспати, кацапня наслала шахедів. Трохи почитав, пошукав у новинах що там і де попало, бо дуже близько рвонуло, попало по нашому селу, то який там сон? Плюнув і пішов у гараж пакувати машину на грибалку. Дочекався аби трохи стало світліше і рвонув. якихось 40 км і ти вже на місці, швиденько монтую фідери, готую замануху для годівничок, закидаю прути і пішов попрацювати спіном на хижака. Та-а, замахався міняти приманки, за ранок жодного удару. (( Втім, чому дивуватись? Різко піднявся атмосферний тиск, а риба цього не любить тому абсолютно не реагує. Що не скажеш за плітку, вона смикала більш менш активно і заважала подрімати у зручному карповому кріслі. День такий тихий, сонечко гріє, заварив кави і дрімаю. Ну, як дрімаю, тільки розслабився як вона смикає Коли втомився міняти наживки і викидати оцю некондицію з настановами покликати маму з татом вирішив, що з мене досить, трохи відпочив. Піду пошукаю грибочків, у мене ж запланована була грибалка? Отож. Сьогодні хочу задовольнити свою жагу знайти опеньки. Але що ж це у лісі коїться, машин більше чим грибів і це у такій глухомані? Жах! Там де знайшов минулого разу опеньок стояло вісім машин, навіть попереджувальні знаки не лякають людей. довелось проїхати далі, хоче це також мало допомогло. АЛЕ, навіть не знаю як це мені вдалося, та все склалося як бажалося. Мабуть коли дуже хочеш то завжди отримаєш результат, а пан хтів знайти опеньки, парасольки, гливи і зеленушки. І все було! Не так легко, довелось походити, але воно того варте. перші були польські метрах у 10-15 знаходжу гливи а далі перші опеньки ой, ні, ось вони втомився різати! (Жартую) Опеньки росли отак, теж не розумію як я зміг їх побачити? а далі черга за парасольками я от дивуюсь вам люди, які ви все ж таки свині? Навіщо ти йдеш і збиваєш парасольки? Якщо ти сам їх не береш то залишай рости, не топчи як скотиняка! Мовчу вже за сміття та пляшки яких ви накидали повний ліс. Невже вам так важко прибрати за собою і викинути у перший смітник по дорозі додому? Так, що там ще не знайшов, білі? Так їх немає! А, зеленушки! І я їх знайшов випадково, там де очікував, але випадково. Їду по лісу і раптом бачу сіру рядовку став, не глушив авто, забираю, сідаю в машину і кидаю погляд туди де різав. А там махає руками і плаче від образи зеленушка. Мушу вилізати, підходжу і… їх там у піску з десяток!!! Дяка лісовим богам, всі мої забаганки збулися! Люди поряд дуже старалися А я коли ловлю рибу, чи збираю гриби завжди думаю про те, що їх потім потрібно чистити і це мене здорово стримує від жадоби. ось і зараз гуляючи відеречко назбирав, з мене досить, тепер додому. Дякую всім, хто читав і гарного настрою тим хто збирається до лісу у найближчий час! Єдине прохання - залишайтесь порядними навіть у лісі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз