novoСтройка Опубліковано: 1 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2024 Як Ваші стовпчики під огорожу перезимували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
motos Опубліковано: 19 травня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2024 В 01.05.2024 в 04:58, novoСтройка сказал: Як Ваші стовпчики під огорожу перезимували? Добрий день, торік я не встиг встановити кришки на стовпчики, і навесні де були стики та отвори різного роду, у мене з'явилися білі плями – сіль. Потім дощі і ця сіль пішла стовпчиками вниз. Зараз я встановив кришки на стовпчики, і буду вичищатимуть сіль і підфарбовуватиму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
motos Опубліковано: 19 травня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2024 Не знаю як із цегляними стовпчиками, але такі як у мене, я б вдруге не взяв :). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 20 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2024 12 часов назад, motos сказал: Не знаю як із цегляними стовпчиками, але такі як у мене, я б вдруге не взяв :). От высолов никуда не деться. Что кирпичные, что бетонные столбики - на всех. Из цемента вымывает. Со временем пройдет. Есть жидкость для смывки и лак для фасада. В эц, можно воспользоваться, но рекомендовали на второй год делать. Лак есть акриловый и силиконовый, один дает эффект мокрого фасада, второй матовый. Лучше попробовать где не заметно, прежде чем все покрывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPAM Опубліковано: 7 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2024 В 19.05.2024 в 18:29, motos сказал: Здрастуйте. Де пропали? У вас все добре? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз